מחפש סטרימר 4K HDR עם תמיכה בפורמטי האודיו החדשים
שלום
שאלתי פה בפורום על סטרימר ולא מצאתי עדיין מה שאני מחפש בדיוק.
אני מחפש סטרימר 4K HDR (אין לי צורך למשחקים) שיוכל להריץ קודי ולהתמודד עם הזרמות של קבצי וידיאו 4K ברשת הבייתית ויתמוך בכל פורמטי האודיו החדשים.
אני יכול לקנות את ה NAVIDA, אבל חבל לי לשלם עליו בגלל המשחקים, כשיש אולי אותם מכשירים בחצי מחיר ללא תמיכה במשחקים, מה גם שרכשתי את ה B7 בה יש את מערכת ה WEBOS 3.5.
היום יש לי NUC 2820 של INTEL , מעולה לקודי והזרמה של 1080P, אבל בלי תמיכה של 4K.
מה מומלץ ?
שאלתי פה בפורום על סטרימר ולא מצאתי עדיין מה שאני מחפש בדיוק.
אני מחפש סטרימר 4K HDR (אין לי צורך למשחקים) שיוכל להריץ קודי ולהתמודד עם הזרמות של קבצי וידיאו 4K ברשת הבייתית ויתמוך בכל פורמטי האודיו החדשים.
אני יכול לקנות את ה NAVIDA, אבל חבל לי לשלם עליו בגלל המשחקים, כשיש אולי אותם מכשירים בחצי מחיר ללא תמיכה במשחקים, מה גם שרכשתי את ה B7 בה יש את מערכת ה WEBOS 3.5.
היום יש לי NUC 2820 של INTEL , מעולה לקודי והזרמה של 1080P, אבל בלי תמיכה של 4K.
מה מומלץ ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קח מכשיר עם מעבד S905X, תתקין עליו LibreELEC (צריך כרטיס SD\MicroSD) וסע לשלום. גם HDR, גם פורמטי אודיו מתקדמים.
אתה יכול להזרים גם ישירות לטלוויזיה בעזרת PLEX או דרך נגן DLNA + שרת DLNA על המחשב.
אתה יכול להזרים גם ישירות לטלוויזיה בעזרת PLEX או דרך נגן DLNA + שרת DLNA על המחשב.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Khadas VIM2 Pro (הזמנתי לעצמי עוד 1 לחדר שינה)
מאפשר התקנה של אנדרואיד TV, לינקוס, LibreELEC
מריץ 4K בלי בעיה
יש צורך להזמין שלט בנפרד של המכשיר
מאפשר התקנה של אנדרואיד TV, לינקוס, LibreELEC
מריץ 4K בלי בעיה
יש צורך להזמין שלט בנפרד של המכשיר
·TheCoolest כתב:קח מכשיר עם מעבד S905X, תתקין עליו LibreELEC (צריך כרטיס SD\MicroSD) וסע לשלום. גם HDR, גם פורמטי אודיו מתקדמים.
אתה יכול להזרים גם ישירות לטלוויזיה בעזרת PLEX או דרך נגן DLNA + שרת DLNA על המחשב....
יש לך דוגמאות לסטרימרים עם מעבד כזה ?
@razserv2010
·
מזרים חלק ברשת הבייתית ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
רוב מכשירי אנדרויד באיזור ה-$40. קח אחד עם 2גיגה ראם.
לי יש 2 בבית, T95N ו-T95M.
לי יש 2 בבית, T95N ו-T95M.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
חופשי, קבצים של 100GBtzahi כתב:
@razserv2010
·
מזרים חלק ברשת הבייתית ?...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אם יש צורך בשימוש אינטנסיבי ב netflix אז ההימור הבטוח הוא Nvidia Shield.צפיד כתב:·ברור לי,שאלה לגבי NETFLIX HD - רוב הסטרימרים לא תומכים בזה (רק אלה שמאושרים ע"י נטפליקס).........
אופציות בטוחות נוספות בהקשר netflix הם נגני ה Amazon Fire TV (עכשיו גם עם תמיכת 4K ו HDR בדור החדש) וכמובן Apple TV
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הכי טוב להשתמש במערכת הסמארט של המסך. אח"כ יש לך את השילד ואת המיבוקס. לא נראה לי שיש עוד משהו שתומך בנטפליקס כמו שצריך מעבר לסטרימרים של אמזון, רוקו, וכו', שלא בהכרח מתאימים עקב זה שלא תומכים בפורמטים מתקדמים של אודיו.
עם LibreELEC ומעבד S905X, כן.
·tzahi כתב:וכל אלו שמוזכרים כאן יכולים להעביר גם ATMOS ו DTS X ?...
עם LibreELEC ומעבד S905X, כן.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9458
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1142 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בקיצור - אם אתה מחפש סטרימר שעושה הכל (קודי 4K HDR, אטמוס ו DTS X, נטפליקס 4K) - אני לא מכיר משהו חוץ מהשילד
יש כאלו שהצליחו להתקין על המיבוקס אנדרואיד 7 שאמור לתמוך ב HDR אבל המכשיר הזה עדיין לא מופיע אצל נטליקס כתומך רשמית ב 4K
יש כאלו שהצליחו להתקין על המיבוקס אנדרואיד 7 שאמור לתמוך ב HDR אבל המכשיר הזה עדיין לא מופיע אצל נטליקס כתומך רשמית ב 4K
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
למעשה ה C7 / B7 יודע להוציא Atmos דרך ARC אבל…רק לסאונד בר של LG עצמה (SJ9) …tzahi כתב:@oris74
·
הזרמה דרך הטלויזיה יושעת להעביר atmos לריסיבר ?...
רסיבר סטנדרטי לא יפענח את האות כ Atmos.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
מניסיונותי בתקופה האחרונה, רציתי להיווכח באיזה מכשיר ניתן לקבל תמונה טובה יותר.
ראשית רכשתי מכשיר סיני עם מעבד 905 ואחד נוסף עם 912(חברת tanix) והתמונה הייתה סבירה ותו לאו.
אך כאשר חיברתי את המחשב הנייד בעל כרטיס מסך פנימי intel 500 ומעבד דור 5 התמונה הייתה טובה בהרבה.
השוס היה כשאחי הביא את מחשב הגיימרים שלו שרכש לאחרונה עם מעבד I7 וכרטיס מסך Nvidia(לא זוכר את הדגם אבל עלה 2500 ש"ח) התמונה שהתקבלה הייתה עוד יותר טובה, כך שבקלות הייתה מבחין בעין!
המלצה שלי לא להתפשר על נגן.
*במקביל בדקתי את ההבדל בין מס' כבלים HDMI סטנדרטים שקניתי בעשרות שקלים לעומת AudioQuest forest על מנת לוודא האם באמת יש שוני באיכות התמונה, חייב לציין שעד היום הייתי משוכנע שאין הבדל בין כבלים, אך הפעם התבדיתי כך שהכבל שיפר את מהירות תעבורת הנתונים על המסך(בא לידי ביטוי כשהאוביקטים הונפשו בצורה יותר חלקה) וגוון הצבע היה במקצת יותר טוב - נקודה למחשבה.
ראשית רכשתי מכשיר סיני עם מעבד 905 ואחד נוסף עם 912(חברת tanix) והתמונה הייתה סבירה ותו לאו.
אך כאשר חיברתי את המחשב הנייד בעל כרטיס מסך פנימי intel 500 ומעבד דור 5 התמונה הייתה טובה בהרבה.
השוס היה כשאחי הביא את מחשב הגיימרים שלו שרכש לאחרונה עם מעבד I7 וכרטיס מסך Nvidia(לא זוכר את הדגם אבל עלה 2500 ש"ח) התמונה שהתקבלה הייתה עוד יותר טובה, כך שבקלות הייתה מבחין בעין!
המלצה שלי לא להתפשר על נגן.
*במקביל בדקתי את ההבדל בין מס' כבלים HDMI סטנדרטים שקניתי בעשרות שקלים לעומת AudioQuest forest על מנת לוודא האם באמת יש שוני באיכות התמונה, חייב לציין שעד היום הייתי משוכנע שאין הבדל בין כבלים, אך הפעם התבדיתי כך שהכבל שיפר את מהירות תעבורת הנתונים על המסך(בא לידי ביטוי כשהאוביקטים הונפשו בצורה יותר חלקה) וגוון הצבע היה במקצת יותר טוב - נקודה למחשבה.