מבצע דגם בהפתעה של ח.י. אלקטרוניקה.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yonifd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

NK כתב:לפי תחושה ? אתה אמיתי ? מקווה בישבילך שלא יהיה צורך במימוש אחריות של אלקטרוניקס פרו , LG נותנים תמורה הכי טובה היום לכסף +היחידים שנותנים אחריות שלהם ולא כל מיני קבלני משנה שאתה אחרון שמעניין אותם.
...
·
אמיתי אמיתי.

אתם מדברים כאילו לא היה ספק שצריך לקנות את הLG, וכל הרשת מלאה בספקות לגבי העניין.

אגב תודה רבה לכם על התגובה בדיעבד זה מאוד עוזר.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #22 

אבל דובר פה בלי סוף על האין שרות של אלקטרוניקס פרו , דובר פה הרבה על המבצע של ה-OLED של LG , הכל רשום הכל מופיע !!

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #23 

בפרום כאן כותבים במיוחד ביקורות ובעיות.
עד לאחרונה מסכי LG "כיכבו" בראש המסכים הפחות מומלצים.

לאחרונה יש להם עדנה כאן וריבוי מתעניינים,
כל זה בעיקר בזכות אלקטרוניקס פרו שנותנים שירות בעייתי למותגים מתחרים
ולמבצעי ההוזלות של ה OLED ובלאק פריידי.

מאחר ולא מעט רכשו לאחרונה מסכי OLED אני מחכה לראות כיצד יטפלו בהם במקרה של תקלות.

עד כאן השירות של LG לא זכה להתייחסות מיוחדת בפורום כמו האחרים שהעבירו השירות לחברות צד ג'.
כיום הם מנהלים כאן יחסי ציבור טובים מאד.
מעניין אם הדימוי היותר טוב מועצם בגלל המתחרים הזוכים לביקורת שלילית על השירות.
או שזה בזכות השירות שלהם והם אכן ראויים לשבח.
ימים יגידו.

yonifd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #24 

NK כתב:אבל דובר פה בלי סוף על האין שרות של אלקטרוניקס פרו , דובר פה הרבה על המבצע של ה-OLED של LG , הכל רשום הכל מופיע !!
...
·

דובר פה גם בלי סוף שלLG יש פאנל IPS שגורם לזווית צפייה מוגבלת והעלו אינספור תמונות שבמקומות חשוכים המסך שלהם נראה רע מאוד. מה גם שהOLED לא רלוונטי לגדלים שאני חיפשתי. והמבצע על הטלוויזיות הקטנות יותר לא היה מבצע כזה מטורף (ככל שעולים בגודל המבצע משתלם יותר).

לא יודע מה איתך, מעדיף מוצר איכותי יותר מאשר שירות פחות טוב (שגם ככה סביר שלא אשתמש בו מעבר להתקנה).

יש לי עוד 2 מסכי סמסונג בבית ומאז שהותקנו הם לא זזו ממקומם ומציגים את אותה איכות מצויינת כאילו נקנו הרגע.

אז לא יודע אני הולך לפי הניסיון האישי ותחושה שלי, למרות שבאמת הייתי קרוב לקנות את הLG הפעם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”