טלוויזיה עד 20K
-
ThePredator
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אפשר לקבל הצעה של פלזמה שתומכת בזה אבל שיש אותה בארץ, ושהיא לא עולה 30K??oferlaor כתב:NATIVE RATE זה האפשרות של המחשב להציג בדיוק את אותה רזולוציה, כך שהפיקסל שהמחשב רואה והמסך מציג יהיו זהים.
יש פלזמות שמאפשרות את זה, למשל הפלזמה שלי (פיוניר 42MXE10 שהיא לא כ"כ פופולרית בארץ) מסוגלת לעשות זאת וזו אחת הסיבות העיקריות מדוע בחרתי בה....
תודה.
ד"א זה כזה משמעותי אם יש NATIVE RATE?? מה יקרא אם לא יהיה?
-
ThePredator
-
- חבר שרק התחיל

בעיקרון אתם אומרים שאם אני אראה דרך הHTPC לא משנה איזה! אני אראה פחות טוב?? אפשר לראות תמונה או משהו שימחיש לי את זה?
אני מעדיף להישאר עם הפיוניר ולקנות אותה אולם אם לא, אז מה אתם אומרים על LCD full HD 42' הזו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107
איך היא תיהיה בשידורי טלוויזיה? פחות טובה מהפיוניר?
אני מעדיף להישאר עם הפיוניר ולקנות אותה אולם אם לא, אז מה אתם אומרים על LCD full HD 42' הזו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107
איך היא תיהיה בשידורי טלוויזיה? פחות טובה מהפיוניר?
-
ThePredator
-
- חבר שרק התחיל

אז מה אתם מציעים לעשות?? אני לא מוכן להתפשר על שידורי טלוויזיה, ואני מעוניין לקנות HTPC, עדיין זה משהו מיוחד וחדשני..
מה לעשות??
מה לעשות??
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
איזה ברדאק נהיה בשירשור הזה יווראדי.
ThePredator, אני במקומך הייתי קונה PHD8 או 9, פלזמה, נראית מעולה ב- HD ו שידורי טלויזיה, תומכת ב- native resolution ולדעתי מוציאה תמונה הכי טובה (כולל הפיוניר).
אם אתה צריך רמקולים מובנים ועיצוב מבריק (למרות שמתגובתך אני מבין שזה לא המצב) אתה יכול ללכת על הפיוניר שהוא גם מסך מצויין או אם לא בא לך לבזבז ולקנות באותו תקציב HTPC מפלצתי אפשר ללכת על ה- Q7 של סמסונג.
את ה- LCD FHD תשאיר למבולבלים שחושבים שרזולוציה זה הכל (אלא אם אין לך מחשב אחר בבית ואתה מתכוון לגלוש הרבה ולשחק הרבה במחשקים, אז המצב יכול להשתנות).
בהצלחה.
ThePredator, אני במקומך הייתי קונה PHD8 או 9, פלזמה, נראית מעולה ב- HD ו שידורי טלויזיה, תומכת ב- native resolution ולדעתי מוציאה תמונה הכי טובה (כולל הפיוניר).
אם אתה צריך רמקולים מובנים ועיצוב מבריק (למרות שמתגובתך אני מבין שזה לא המצב) אתה יכול ללכת על הפיוניר שהוא גם מסך מצויין או אם לא בא לך לבזבז ולקנות באותו תקציב HTPC מפלצתי אפשר ללכת על ה- Q7 של סמסונג.
את ה- LCD FHD תשאיר למבולבלים שחושבים שרזולוציה זה הכל (אלא אם אין לך מחשב אחר בבית ואתה מתכוון לגלוש הרבה ולשחק הרבה במחשקים, אז המצב יכול להשתנות).
בהצלחה.
HiFiMusic IL
גם וגם זה בעיה, במיוחד שפלזמות 42" הם בעלי פיקסלים לא ריבועיים, שיכול להפריע בחיבור HTPC (לא מבחינת האיכות, אלא מבחינת העיוות שזה יוצר).
פתרון אופטימלי יהיה פלזמה 50" שיודעת לקבל NATIVE בכניסה הדיגיטלית, ככה גם זה מושלם ל HTPC (פיקסלים ריבועיים). לא יודע אם יש דבר כזה ואם זה בתקציב (אולי PHD9 50", צריך לבדוק).
פתרון אופטימלי יהיה פלזמה 50" שיודעת לקבל NATIVE בכניסה הדיגיטלית, ככה גם זה מושלם ל HTPC (פיקסלים ריבועיים). לא יודע אם יש דבר כזה ואם זה בתקציב (אולי PHD9 50", צריך לבדוק).
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני לא מבין למה אתם מבלבלים אותו, מה הקשר בין הפיקסלים הלא מרובעים ל- HTPC?
HTPC נועד לצפייה בסרטים וטלויזיה ואין שם שום בעיה עם פיקסלים לא ריבועיים.
אז אם הוא יסתכל על הדסקטופ הוא יקבל איקון של my computer קצת פחוס, ממש ביג דיל.
HTPC נועד לצפייה בסרטים וטלויזיה ואין שם שום בעיה עם פיקסלים לא ריבועיים.
אז אם הוא יסתכל על הדסקטופ הוא יקבל איקון של my computer קצת פחוס, ממש ביג דיל.
HiFiMusic IL
לא אמרתי שזה בעיה, סה"כ אמרתי שזה יכול להפריע. זה תלוי בשימושים. למשל אני עם מסך 1024x768 42", דרך המדיה סנטר לא יכול לצפות בתמונות דרך MY PICTURES כי הכל נמתח לרוחב. אז לי זה לא קריטי ואני מסתדר, אבל לאנשים מסויימים זה יכול להפריע מאוד, אז כדאי לדעת את כל ההשלכות.
-
ThePredator
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל, תודה רבה על כל התגובות, באמת שהופתעתי לטובה מהפורום הזה, לא ציפיתי לכך, ועל כן - תודה.
ועכשיו לענייננו, אני כבר מבולבל לגמרי מכל התגובות...
1) אתם אומרים שPHD8 וQ7 הם באותה רמה כמו הפיוניר, והם גם תומכים ב-NATIVE RATE ?? אז איך ההבדל במחיר הוא כזה אסטרונומי?? בגלל הגימור המבריק??
2) אם הבעיה של הפיקסלים הריבועיים מלבנים וכו'' מסתכמת בכך שאני אראה האייקונים על שולחן העובדה קצת יותר פחוס אז זה ממש לא מפריע לי!! אולם אם אני לא אוכל לצפות בתמונות בצורה נורמלית, אז זו כבר תהיה בעיה! זה באמת המצב!
3) העיצוב המבריק והרמקולים המובנים לא ממש חשובים לי. רמקולים אני ארכוש בנפרד, ועל העיצוב המבריק אני אוכל לוותר...
4) אז מה אתם מציעים לעשות בסופו של דבר??
ועכשיו לענייננו, אני כבר מבולבל לגמרי מכל התגובות...
1) אתם אומרים שPHD8 וQ7 הם באותה רמה כמו הפיוניר, והם גם תומכים ב-NATIVE RATE ?? אז איך ההבדל במחיר הוא כזה אסטרונומי?? בגלל הגימור המבריק??
2) אם הבעיה של הפיקסלים הריבועיים מלבנים וכו'' מסתכמת בכך שאני אראה האייקונים על שולחן העובדה קצת יותר פחוס אז זה ממש לא מפריע לי!! אולם אם אני לא אוכל לצפות בתמונות בצורה נורמלית, אז זו כבר תהיה בעיה! זה באמת המצב!
3) העיצוב המבריק והרמקולים המובנים לא ממש חשובים לי. רמקולים אני ארכוש בנפרד, ועל העיצוב המבריק אני אוכל לוותר...
4) אז מה אתם מציעים לעשות בסופו של דבר??
לגבי עניין התמונות, זה לא סוף העולם, מה שאני עשיתי בזמנו זה שכל התמונות שעברו ל HTPC עברו דרך BATCH RESIZE של 75% ברוחב, מה שפותר את הבעיה. אתה לא כל שבוע ובטח לא כל יום מעביר תמונות חדשות ל HTPC, זה לא כזה נורא. זה לא כמו סרטים/סדרות שמעבירים יותר בתדירות.
יש גם תוכנות HTPC שהם לא המדיה סנטר של MS שיודעות לסדר את זה לבד.
לדעתי שזה לא ירתיע אותך יותר מידי, אפשר להתגבר.
לגבי NATIVE לא NATIVE קשה לדעת. יכול להיות שתאהב את הפיוניר יותר מהאחרות עד כדי כך שאיכות הוידאו מ HTPC ברזולוציה שהיא לא NATIVE כגון 720P, יהיה יותר יפה בעיניך מהאיכות של NATIVE למסך שהוא לא פיוניר...
בסופו של דבר גם נגן כמו ה OPPO עושה את זה, ממיר ל 720P ואז המסך משנה את זה ל 1024x768...
בכל מקרה שלב ראשון הייתי ממליץ ללכת לראות אותה בכל סוגי השידורים מול מסכים אחרים כמו ה PHD8/9 ולראות איזה מהם בכלל נראית לך יותר טוב, עוד לפני העניין של ה NATIVE.
יש גם תוכנות HTPC שהם לא המדיה סנטר של MS שיודעות לסדר את זה לבד.
לדעתי שזה לא ירתיע אותך יותר מידי, אפשר להתגבר.
לגבי NATIVE לא NATIVE קשה לדעת. יכול להיות שתאהב את הפיוניר יותר מהאחרות עד כדי כך שאיכות הוידאו מ HTPC ברזולוציה שהיא לא NATIVE כגון 720P, יהיה יותר יפה בעיניך מהאיכות של NATIVE למסך שהוא לא פיוניר...
בסופו של דבר גם נגן כמו ה OPPO עושה את זה, ממיר ל 720P ואז המסך משנה את זה ל 1024x768...
בכל מקרה שלב ראשון הייתי ממליץ ללכת לראות אותה בכל סוגי השידורים מול מסכים אחרים כמו ה PHD8/9 ולראות איזה מהם בכלל נראית לך יותר טוב, עוד לפני העניין של ה NATIVE.