שלום לכולם
יש לי תקציב של 2K ואני רוצה לקנות מגבר ו2 מדפיים ואם אפשר גם סאב
אממ אני גם רציתי לקנות מגבר מנורות ואני לא יודע עד כמה זה כדאי ואם זהבכלל נכנס לי לתקציב
אז תודה לעוזרים,
עמית
צריך עזרה מערכת עד 2K
-
amit_amit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
שכח ממנורות, חפש אינטגרייטד יד שניה כגון NAD, קמברידג' וכו', DVD של פיוניר ומדפיים ב-600 ש"ח כגון KEF, TANNOY, JPW, MISSION וכו'.
אם אתה קצת יותר הרפתקן, חפש רסיבר מרנץ משנות ה-70 (300 ש"ח), מה שיפנה לך קצת יותר לרמקולים. שכח גם מסאב, אלא אם כן אין לך בעיה עם קופסת פלסטיק שעושה "בום בום"
אם אתה קצת יותר הרפתקן, חפש רסיבר מרנץ משנות ה-70 (300 ש"ח), מה שיפנה לך קצת יותר לרמקולים. שכח גם מסאב, אלא אם כן אין לך בעיה עם קופסת פלסטיק שעושה "בום בום"
- liran1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- שם מלא: לירן
1. רסיבר יד שנייה: 500-1000 שקל.
סאב - אני רק עכשיו קניתי סאב JBL כמו חדש ב- 400 שקל. תוכל למצוא משהו יד שנייה במצב טוב באיזור ה- 600-900 שקל, ואף חדש 8" של חברה טובה באיזור ה-1000 שקל.
ומדפיים של אחת החברות הטובות בהתאם לתקציב.
2. אפשרות שנייה,שאולי אף עדיפה לתקציב זה, כמו שקיים אצלי בערך: תקנה מערכת מיני Sony / Panasonic בכ-1200 ש"ח, ובשאר הכסף תקנה סאב.
סאב - אני רק עכשיו קניתי סאב JBL כמו חדש ב- 400 שקל. תוכל למצוא משהו יד שנייה במצב טוב באיזור ה- 600-900 שקל, ואף חדש 8" של חברה טובה באיזור ה-1000 שקל.
ומדפיים של אחת החברות הטובות בהתאם לתקציב.
2. אפשרות שנייה,שאולי אף עדיפה לתקציב זה, כמו שקיים אצלי בערך: תקנה מערכת מיני Sony / Panasonic בכ-1200 ש"ח, ובשאר הכסף תקנה סאב.
- zoozoo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
אני מיצתרף להמלצה של yarif ,
300-500 ש"ח למגבר יפני ישן והשאר לרמקולים.
ואל תיקנה מע' מיני(ראה הוזהרתה) :l
300-500 ש"ח למגבר יפני ישן והשאר לרמקולים.
ואל תיקנה מע' מיני(ראה הוזהרתה) :l
- liran1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- שם מלא: לירן
למה לא מערכת מיני ? לפי דעתי בהשוואה למגבר ורמקולים בתקציב כזה הם יכולות להשמיע סביר בהחלט.