קצת תמונות מהסטאפ

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #21 

ADICT כתב: זו המילה האחרונה
...
·עד הדיון הבא שתפתח בנושא...
מסכים עם שקד.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #22 

שלומי היקר
הסברתי לך בפרטי שאתה שוגא בחשיבתך ו-הנחת כהנחת יסוד שאם תשים תמונות של המערך שאצלך בפורום רב ערוצי קהילתי מכובד שמקפיד על שימוש מקובל בציוד לקולנוע ביתי, לא באמת ייתייחסו למיקום הסנטר,
ה-תמונות מושכות תשומת לב וממחישות טעויות שאתה מבצע (מאמין מתמימות וללא חשיבה מעמיקה מאחור),
הנחת הסנטר באופן זה כפי שהנחת היא שגיאה אקוטית שמרימה ובצדק גבות של לא מעט מחברי הפורום - רצוי לנטרלו לחלוטין. מיקום לא נכון ברמה כה קיצונית הורסת קליל את חווית השמע.

הסברתי לך שלדעתי אתה טועה בהעלאת תמונות שיגרמו להליום - בשביל מה אתה צריך את זה שלומי? אני יודע שאתה אוהב לפתוח פוסטים על אתמול ושלשום - למה לא, לגיטימי, בכיף רק שמחות ורק תהנה - אך ממליץ להבא להיות מודע למה שאתה מעלה (וכותב).

אני מסכים לחלוטין עם ishaked, לדעתי דבריו מגיעים מתוך רצון להאיר בהערתו ולא מגיע מטון של זלזול.
כנ"ל Amir64 שלא ברור לי למה הותקף על ידך...ושאל לדעתי שאלה/ות לגיטימיות לחלוטין, ששאלתי אותם גם אותך בפרטי בזמנו כאשר עשית את המהלך.

נכון אתה לא אוהב ש"אומרים לך מה לעשות" בתחום הנל, אך אתה כותב ואוהב לשתף עם תמונות וחוויות בפורום חשוף ו-מצפה שיקבלו את דבריך כאשר אין באמת (לפחות כך אני מרגיש ) מאחוריהם חשיבה מעמיקה בכל הקשור לתחביב, אלא יותר להט וחשיבה עם הלב והסחפות ,אתה יודע מה, לגיטימי מבחינתך - אך להבא כהמלצה חברית (ואנחנו מכירים ומיודדים כבר מעל ל 15 שנים), תנסה להבין מה התמונות והמילים באות לספר ולהמחיש.

בידידות
איתי(f)

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #23 

@itay123
·מקובל עלי איתי ההארות וההבהרות שלך לעיל