כתוביות נעלמות במהלך פרק בנטפליקס
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תופעה עתיקה ומוכרת.
גם אצלי בזמנו (לפני הרבה זמן כשהייתי מנוי בנטפליקס) זה היה קורה על בסיס קבוע. אפליקציה מובנית במסך LG. (לא ניסיתי ממקורות אחרים. חיבור קווי ומאד יציב - אין לחיבור קשר.)
לא הייתי בוחר בכתובית מחדש אלא פשוט הייתי עושה PAUSE ומחזיר לפעולה וזה היה מסתדר.
גם אצלי בזמנו (לפני הרבה זמן כשהייתי מנוי בנטפליקס) זה היה קורה על בסיס קבוע. אפליקציה מובנית במסך LG. (לא ניסיתי ממקורות אחרים. חיבור קווי ומאד יציב - אין לחיבור קשר.)
לא הייתי בוחר בכתובית מחדש אלא פשוט הייתי עושה PAUSE ומחזיר לפעולה וזה היה מסתדר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לאחר מספר חודשים בהם הייתי מנותק מהם, חזרתי לנטפליקס בסופ"ש הזה.
ביאס מאד למצוא שכמו שנרשם כאן - הבעיה הזו עדיין קיימת ובועטת. צריך להתעסק עם זה יותר מידי פעמים לאורך הצפיה.
בשלב מסויים התעצבנתי והחלטתי לנסות צפייה דרך המחשב. דרך המחשב אין את הבעיה הזו אך איכות התמונה לא טובה ואין בכלל מה להשוות כאן לעומת האיכות דרך האפליקציה במסך. שלא לדבר על חוסר תאימות בקצב התכנים - התכנים הם ב- 24p בעוד הדפדפן והמחשב עובדים ב- 60Hz. גם שינוי ידני בהגדרות הכרטיס מסך לקצב של 24p לא פתר את הבעיה כלל.
על פניו נראה שוב שבסוף החודש איתם אתנתק שוב.
ממש מבאס, אני מאוד אוהב את התכנים (היצע ואיכות) ובכלל את השירות שלהם.
עריכה,
פניתי לתמיכה של נטפליקס וציינתי שזו בעיה גלובלית שפוגעת בכל הפלטפורמות ושאני פונה אליהם בשם פורום רחב יותר בשמם של המון שסובלים מהבעיה.
הנציגה טענה שהם מכירים את התלונה הזו אך שעד עכשיו הם ידעו שזה קרה רק במערכות אנדרואיד ושזה אמור היה להיות מתוקן בשלב זה. בכל אופן, אמרתי לה שזה פוגע בכמעט כל מערכת שהיא, מסמארט של חברות שונות דרך סטרימרים ועד מערכות אנדרואיד וכל מה שבאמצע.
הצעתי לרכז להם יותר מידע ולחזור אליהם שוב עם מה שהם צריכים -
-שם הפלטפורמה (אם יש גרסא מעולה)
-גרסאת אפליקציית נטפליקס שמותקנת
-והאם זה קורה רק בכתוביות בעברית או שבכל שפה שהיא?
אשמח אם תגיבו עם המידע הזה. אני ארכז להם את זה ואפנה אליהם שוב עם זה כפי שהם ביקשו.
תודה.
ביאס מאד למצוא שכמו שנרשם כאן - הבעיה הזו עדיין קיימת ובועטת. צריך להתעסק עם זה יותר מידי פעמים לאורך הצפיה.
בשלב מסויים התעצבנתי והחלטתי לנסות צפייה דרך המחשב. דרך המחשב אין את הבעיה הזו אך איכות התמונה לא טובה ואין בכלל מה להשוות כאן לעומת האיכות דרך האפליקציה במסך. שלא לדבר על חוסר תאימות בקצב התכנים - התכנים הם ב- 24p בעוד הדפדפן והמחשב עובדים ב- 60Hz. גם שינוי ידני בהגדרות הכרטיס מסך לקצב של 24p לא פתר את הבעיה כלל.
על פניו נראה שוב שבסוף החודש איתם אתנתק שוב.
ממש מבאס, אני מאוד אוהב את התכנים (היצע ואיכות) ובכלל את השירות שלהם.
עריכה,
פניתי לתמיכה של נטפליקס וציינתי שזו בעיה גלובלית שפוגעת בכל הפלטפורמות ושאני פונה אליהם בשם פורום רחב יותר בשמם של המון שסובלים מהבעיה.
הנציגה טענה שהם מכירים את התלונה הזו אך שעד עכשיו הם ידעו שזה קרה רק במערכות אנדרואיד ושזה אמור היה להיות מתוקן בשלב זה. בכל אופן, אמרתי לה שזה פוגע בכמעט כל מערכת שהיא, מסמארט של חברות שונות דרך סטרימרים ועד מערכות אנדרואיד וכל מה שבאמצע.
הצעתי לרכז להם יותר מידע ולחזור אליהם שוב עם מה שהם צריכים -
-שם הפלטפורמה (אם יש גרסא מעולה)
-גרסאת אפליקציית נטפליקס שמותקנת
-והאם זה קורה רק בכתוביות בעברית או שבכל שפה שהיא?
אשמח אם תגיבו עם המידע הזה. אני ארכז להם את זה ואפנה אליהם שוב עם זה כפי שהם ביקשו.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 22/10/2017 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
2 טלויזיות חכמות של סוני, וסטרימר שיאומי - לא קרה לי אפילו פעם אחת.
יוזמה מבורכת!
קורה לי רק בעברית.
מקווה שיעזור.
Hisense HA65m7000uwtg
גרסא של אפליקציה:
Software Version
V00.01.00a G1024/2014.1.5
Netflix Version
nrdapp 2014.1.5/ nrdlib 2014.1.5/ mdxlib 2014.1.5/ mdxjs 4.3.11-404/ nrdjs v2.22.4
Platform version
SDK:4.1.5:b4c68f5 / PlatformBuildTime 1426793789 / sdkver 4.1.5
UI Build
UI-release-20170822_5605_4-gibbon-spphire-darwinql
קורה לי רק בעברית.
מקווה שיעזור.
Hisense HA65m7000uwtg
גרסא של אפליקציה:
Software Version
V00.01.00a G1024/2014.1.5
Netflix Version
nrdapp 2014.1.5/ nrdlib 2014.1.5/ mdxlib 2014.1.5/ mdxjs 4.3.11-404/ nrdjs v2.22.4
Platform version
SDK:4.1.5:b4c68f5 / PlatformBuildTime 1426793789 / sdkver 4.1.5
UI Build
UI-release-20170822_5605_4-gibbon-spphire-darwinql
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
@jacko-il
קורה גם אצלי.
ממשק בעברית, כתוביות בעברית, MiBox.
קורה גם אצלי.
ממשק בעברית, כתוביות בעברית, MiBox.
- eldadf
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
היתה שלי שיחה עם התמיכה שבוע שעבר לגבי כך. לאחר שבוע נסיון עם פתרון שלהם, התופעה לא חזרה.
https://www.netflix.com/SubtitlePreferences
שינוי ה BACKGROUND ו-WINDOW לצבע שחור במקום שקוף שהיה שם פתר את זה.
שינוי ה BACKGROUND ו-WINDOW לצבע שחור במקום שקוף שהיה שם פתר את זה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@eldadf
·
תודה! אתן לזה נסיון היום בערב.
·
תודה! אתן לזה נסיון היום בערב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ישבתי על זה אתמול יחסית לעומק,
נראה שמה שקורה זה שכשיש הפסקה יחסית ארוכה, משהו כמו דקה פלוס בערך, ללא דיאלוגים (בהרבה סדרות למשל יש הקדמה לפרק של כמה דקות כשלאחר מכן יש את הקדימון לסדרה) כשהדיאלוגים חוזרים הכתוביות כבר לא מופיעות.
נראה שכל עוד יש רצף של דיאלוגים בלי הפסקות ארוכות מידי אז אין שום בעיה.
צפיתי אתמול למשל בפרק ראשון בסדרה "Stranger Things" וזה נעלם משהו כמו 3-4 פעמים לאורך הפרק. המקומות היו קבועים לכן בדקתי גם עם שפות אחרות, כמו רומנית וערבית, וזה כאמור לא אכזב - הכתוביות נעלמו תמיד באותם הקטעים בכל השפות.
@eldadf
ההצעה שהצעת קודם לא עוזרת לצערי. למעשה, אני לא רואה שום השפעה על מראה ההגדרות. ניסיתי כל מיני צבעים, רקעים, פונטים אך הכתוביות בעברית/רומנית/ערבית נשארות בברירת מחדל וללא שינוי. ההשפעה היחידה הופיעה על הכתוביות באנגלית.
נראה שמה שקורה זה שכשיש הפסקה יחסית ארוכה, משהו כמו דקה פלוס בערך, ללא דיאלוגים (בהרבה סדרות למשל יש הקדמה לפרק של כמה דקות כשלאחר מכן יש את הקדימון לסדרה) כשהדיאלוגים חוזרים הכתוביות כבר לא מופיעות.
נראה שכל עוד יש רצף של דיאלוגים בלי הפסקות ארוכות מידי אז אין שום בעיה.
צפיתי אתמול למשל בפרק ראשון בסדרה "Stranger Things" וזה נעלם משהו כמו 3-4 פעמים לאורך הפרק. המקומות היו קבועים לכן בדקתי גם עם שפות אחרות, כמו רומנית וערבית, וזה כאמור לא אכזב - הכתוביות נעלמו תמיד באותם הקטעים בכל השפות.
@eldadf
ההצעה שהצעת קודם לא עוזרת לצערי. למעשה, אני לא רואה שום השפעה על מראה ההגדרות. ניסיתי כל מיני צבעים, רקעים, פונטים אך הכתוביות בעברית/רומנית/ערבית נשארות בברירת מחדל וללא שינוי. ההשפעה היחידה הופיעה על הכתוביות באנגלית.
מה שאני יכול להעיד:
ב-webos של LG קורה לי כאשר הכתוביות בעברית וכפי שצויין כאשר ישנה "הפסקה" מדיבורים בוידאו, כלומר זמן ארוך יחסית בה לא מדברים.
הפתרון: לוחץ על כפתור "אחורה" בשלט (החץ השמאלי) שמחזיר את הפרק כמה שניות אחורה ואז הכתוביות גם "מתועררות".
ב-webos של LG קורה לי כאשר הכתוביות בעברית וכפי שצויין כאשר ישנה "הפסקה" מדיבורים בוידאו, כלומר זמן ארוך יחסית בה לא מדברים.
הפתרון: לוחץ על כפתור "אחורה" בשלט (החץ השמאלי) שמחזיר את הפרק כמה שניות אחורה ואז הכתוביות גם "מתועררות".
ניסיתי את הפתרון , עדיין קורה אצלי (m7000)eldadf כתב:היתה שלי שיחה עם התמיכה שבוע שעבר לגבי כך. לאחר שבוע נסיון עם פתרון שלהם, התופעה לא חזרה.
שינוי ה BACKGROUND ו-WINDOW לצבע שחור במקום שקוף שהיה שם פתר את זה....
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

דברתי על זה שוב עם נציג של נטפליקס לפני מספר ימים. יש להם גם תמיכה ע"י נציגים ישראלים מקומיים. הבחור בצ'אט תיעד את הבעייה ואמר לי שהיא לגמרי מוכרת להם. זה קורה בכל מיני פלטפורמות אך נראה שלא ממש ברור להם מה היקף הבעיה. לחלק זה קורה ולחלק אחר פשוט לא.
הוא גם אמר שאין לנציגים ממש איך לקדם ולעזור כרגע חוץ מלהעביר את התקלה הלאה. הדרך היחידה בה אנחנו כלקוחות יכולים אולי לקדם פתרון מהיר יותר היא פשוט להתלונן על זה מולם. הוא אמר שרק אם יהיו לזה מספיק תלונות זה יקודם בעדיפות לטיפול של הצוות הטכני.
אז למי שזה קורה, פשוט תדאגו להתלונן מולם. תסבירו בכמה מילים באילו פלטפורמות זה קורה ותתארו בפשטות את הבעייה - כתוביות לא מופיעות יותר לאחר הפסקה ארוכה יחסית בדיאלוגים.
הוא גם אמר שאין לנציגים ממש איך לקדם ולעזור כרגע חוץ מלהעביר את התקלה הלאה. הדרך היחידה בה אנחנו כלקוחות יכולים אולי לקדם פתרון מהיר יותר היא פשוט להתלונן על זה מולם. הוא אמר שרק אם יהיו לזה מספיק תלונות זה יקודם בעדיפות לטיפול של הצוות הטכני.
אז למי שזה קורה, פשוט תדאגו להתלונן מולם. תסבירו בכמה מילים באילו פלטפורמות זה קורה ותתארו בפשטות את הבעייה - כתוביות לא מופיעות יותר לאחר הפסקה ארוכה יחסית בדיאלוגים.