קטלוג נטפליקס ישראל - תוספת קטנה
-
havrik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
אני לא יודע אם זה מכוון ולטווח ארוך,
אבל נראה שהקטלוג בישראל התחדש השבוע במספר לא קטן של סרטים עדכניים יחסית, כאשר בדרך כלל עד עכשיו רוב המבחר היה ישן.
דוגמה: לוסי, מהיר ועצבני, רובוטריקים, אקס מאכינה, מיניונים וכו'.
האתר unogs נתקל בבעיות עם הצגת הקטלוג, אפשר להשתמש באתר הזה בינתיים:
https://newonnetflix.com/israel
אבל נראה שהקטלוג בישראל התחדש השבוע במספר לא קטן של סרטים עדכניים יחסית, כאשר בדרך כלל עד עכשיו רוב המבחר היה ישן.
דוגמה: לוסי, מהיר ועצבני, רובוטריקים, אקס מאכינה, מיניונים וכו'.
האתר unogs נתקל בבעיות עם הצגת הקטלוג, אפשר להשתמש באתר הזה בינתיים:
https://newonnetflix.com/israel
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
כן 
- Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
אני משתמש בנטפליקס רק לסדרות.
אני לא יודע איך זה בארה"ב, אבל בישראל הסרטים די מאכזבים: או סרטים ישנים או סרטים דרגה ג' (דירוג נמוך, סרטים לא מוכרים וכו'). הסתכלתי קצת ברשימה שקישרת אליה, אני לא רואה שם משהו מלהיב או איכותי במיוחד.
אני לא יודע איך זה בארה"ב, אבל בישראל הסרטים די מאכזבים: או סרטים ישנים או סרטים דרגה ג' (דירוג נמוך, סרטים לא מוכרים וכו'). הסתכלתי קצת ברשימה שקישרת אליה, אני לא רואה שם משהו מלהיב או איכותי במיוחד.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
דווקא יש סרטים ישנים יוצאים מן הכלל, ברמה של קלאסיקות, הבעיה שיש לי אותן ב HTPC כבר וראיתי את כולם, ודווקא חדשים יותר אין...
(דוגמאות לקלסיקות:
הסנדק טרילוגיה, חומות של תקווה, אמריקה X, החשוד המיידי, האביר האפל, מועדון קרב, ספרות זולה, החברה הטובים, עיר החטאים, פול מטאל ג'קאט, 7 חטאים, התפוז המכני, התחלה, פורסט גאמפ, מטריקס ....)
(דוגמאות לקלסיקות:
הסנדק טרילוגיה, חומות של תקווה, אמריקה X, החשוד המיידי, האביר האפל, מועדון קרב, ספרות זולה, החברה הטובים, עיר החטאים, פול מטאל ג'קאט, 7 חטאים, התפוז המכני, התחלה, פורסט גאמפ, מטריקס ....)
- Animor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 815
כן, זה מה שכתבתי - או סרטים ישנים או סרטים חדשים יותר אבל באיכות נמוכה.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אופס, קראתי את זה "סרטים ישנים סוג ג'"... 
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
יש סרטים בהפקה של נטפליקס, יחסית חדשים. חלקם לא רעים.
כמובן שלא מדובר בשוברי קופות עם שחקנים מוכרים. אבל סרטים עצמאיים הם לא בהכרח גרועים.
כמובן שלא מדובר בשוברי קופות עם שחקנים מוכרים. אבל סרטים עצמאיים הם לא בהכרח גרועים.
- אלי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 157
גם בסדרות המבחר לא מי יודע מה...
בחיבור דרך VPN פתאום מגלים את כל הסדרות והסרטים של Marvel ו FOX ועוד.. מ שלא קיים "בקטלוג" הישראלי.
די מאכזב..
בחיבור דרך VPN פתאום מגלים את כל הסדרות והסרטים של Marvel ו FOX ועוד.. מ שלא קיים "בקטלוג" הישראלי.
די מאכזב..
- tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
מה חסר בMARVEL?
אני בישראל ורואה המון תוכן שלהם (ג'סיקה ג'ונס, לוק, דרדוויל, המגינים ועוד)
אני בישראל ורואה המון תוכן שלהם (ג'סיקה ג'ונס, לוק, דרדוויל, המגינים ועוד)
- אלי
-
- עוסק בתחום

לא רואה כלל תוכן של Marvel ..
רק כאשר אני מפעיל פרוקסי (HOLA) אני רואה את הקטלוג אך הוא לא מנגן את התוכן. מציג הודעה שאני גולש דרך פרוקסי.
איך אתה צופה בתוכן של marvel ?
האם אתה יכול לראות לדוגמא סוכני שילד?
רק כאשר אני מפעיל פרוקסי (HOLA) אני רואה את הקטלוג אך הוא לא מנגן את התוכן. מציג הודעה שאני גולש דרך פרוקסי.
איך אתה צופה בתוכן של marvel ?
האם אתה יכול לראות לדוגמא סוכני שילד?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
אין סוכני שילד בספרייה הישראלית של נטפליקס כנראה בגלל העובדה שהסדרה משודרת ב YES ולה יש את הזכויות בארץ.
נטפליקס לא יכולה לעשות שום דבר בקשר לזה שכן הכל תלוי באולפנים ולמי הם מוכרים את הזכויות.
נטפליקס לא יכולה לעשות שום דבר בקשר לזה שכן הכל תלוי באולפנים ולמי הם מוכרים את הזכויות.
- אלי
-
- עוסק בתחום

האם ישנה דרך לצפות דרך VPN כלשהו מבלי שנטפליקס יחסמו?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
יש עדיין שירותי VPN ו SMARTDNS שעובדים אבל הם מעטים ולא יציבים. אני אישית משתמש ב getflix וזה עדיין עובד יחסית סבבה.