75" N9700 Series Hisense 4K TV

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #41 

לכל הקוטלים פה לא היה מסך הייסנס כנראה אף פעם...יש לי 75' שלהם כבר קרוב לשנתיים - מסך פנטסטי - רואים פשוט מעולה...ובחצי או ברבע מחיר מהמותגים...מי שרוצה לפשוט רגל או לקנות מסך בעלות של אוטו שיהיה לו לבריאות...

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #42 

http://www.trustedreviews.com/reviews/hisense-nu9700

ביקורת אחרת - שורה תחתונה:

Should I buy the Hisense H70NU9700?
This isn’t the best TV out this year. Far from it. The Panasonic EZ952 wins hands down when it comes to colour accuracy, the LG OLED TVs are more subtle with vibrancy, the Sony A1 OLED is a lot better at fine detail and motion, and the Samsung QLED Q9F is brighter.

But those are all smaller and more expensive. If you’re not a hugely fussy AV enthusiast, and you’re looking for a big TV that does 4K and HDR, then you’ve hit the jackpot. The Hisense H70NU9700 offers tremendous value for money and it does a lot more than give you a taste of what the next generation of TVs is all about.

Verdict
The Hisense NU9700 is a lot of TV for your money.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #43 

@bar333
·קשה לי להסכים איתך. אין דין N9700 כדין M7000. בגסות יש הבדל של פי 2 במחיר ביניהם. לכן ה-N9700 לדעתי לא נכנסת לקטגוריה של VFM ולא נותנת פייט אמיתי למסכים שהיא באה להתחרות בהם (סביר שסדרת MU של סמסונג לא נופלת ממנו בסיכום כללי). כלומר מי שמוכן להוציא סכומים כאלה פחות נראה לי שיהיה פתוח לפשרות שה-N9700 תדרוש ומצד שני, מי שמחפש מסך משתלם לא יהיה מוכן להוציא כזה סכום על מסך.
בנוסף, זה שאתה מרוצה מהמסך שלך לא קשור בשום אופן לביקורת מקצועים ולמדידות אובייקטיביות. הדרישות מהמסך הם לתמונה מדוייקת ולא "יפה". בזה הדגם המדובר נכשל בביקורת. מרבית האנשים, באינסטינקט ראשוני, לא יתחברו לתמונה של מסך מכוייל. אבל מי שמוציא סכומים כאלה דווקא מחפש את התמונה המדוייקת שהבמאי התכוון שנראה. גם תמונות החתונה שלי עברו מתיחת פנים והצבעים קיבלו חיים של יערות טרופיים. יותר יפה? כנראה שכן. נראה אמיתי? ממש לא.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”