צריך המלצה לרסיבר שיחליף את ה-lx75

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #21 

@guyezra
·וגם אז לא בטוח שיהיה תוכן נגיש
ברשת שיעשה שימוש ב- 2.1
(אלה אם כן הוא רוכש את המדייה,
מה שרובינו לא עושים)
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #22 

ל 2.1 יש המון שיפורים ויתרונות על גרסאות קודמות, מה שבהחלט מצדיק את השדרוג. סתם לדוגמה, שיפור משמעוי ל ARC שיקרא EARC ויתמוך בהחזרת סאונד HD לרבות אטמוס לרסיבר מהטלויזיה. יותר מזה, גם החזרת ה OSD מהרסיבר לטלויזיה, כאשר היא מיציגה תוכן פנימי כמו שידור מטיונר, או תוכן SMART מהרשת.

HDMI 2.1 אולי בהתחלה יופיע רק בדגמי על אצל חלק מהיצרנים, אבל הוא מהר מאד יגיע לכל הדגמים, לרבות דגמי הכניסה של רסיברים.

דבר נוסף, HDMI 2.1 לא יהיה עוד גרסה, אלא יהפוך לגרסה יציבה שתחזיק מעמד למשך עשור אחד לפחות (לכל היותר יהיו תתי גרסאות לתיקון באגים ושיפורים כמו 2.1a שבטח יופיעו בצורת עדכוני קושחה בלבד).

לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול...

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #23 

CUTNPASTE כתב:
לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול...
...
·אף אחד לא "מזלזל" בתקן HDMI 2.1,

למה אתה תמיד מנסה ל-"לעקוץ",
אני מכיר את המשפט, "כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו"
לצערי חבל שכך,

להפך אני "תופס" מהתקן הזה, ומחכה לו מאוד! (חבל שיקח עוד הרבה זמן בשביל שנצליח להנות ממנו)
כי אני מתכנן אצלי בסלון מסך 65 אינץ, (שיחליף מסך סמסונג 55 אינץ ku7000 ויכנס לחדר שינה, כמתוכנן מראש ) ומסך יקר
אני ארכוש רק עם מחבר HDMI 2.1, ומשם אשדרג
לפי הצורך בקוצר רווח את ה HTPC אצלי בסלון, ואפילו גם
רסיבר HNTHEM כאשר יוציאו מחליף ל- MRX 720 המדהים שלי.
בכול אופן עד שיכנס התקן החדש, ושיהיו פריצות ל- blu- ray, 4k יקח עוד
הרבה זמן, הרבה זמן, וכבר עבר הרבה זמן הרבה זמן, אז מי שהתחדש כבר מאז שיצא HDMI 2.0A/B, כמוני :lol: וכמו רבים וטובים שיש להם יכולת כלכלית להשתדרג כבר מזמן ולהנות עוד הרבה זמן הרבה זמן עם השדרוגים :lol:

בנתיים אני נהנה מכל רגע ורגע :D
עם הציוד שלי ה- פ-ו-נ-ו-מ-נ-ל-י ואתה מחכה הרבה זמן הרבה זמן
פשוט setup חוויה ה- SVS sb 16ultra חלומי
ה anthem ו ה- ARC זה להיט אין מילים לתאר
ה סונוס פאבר פשוט מוזיקלים עם במה מדהימה
ובקולנוע נותנים "מופע" מעולה במיוחד עם ה- ARC.

בכול אופן לכל חברי, רשמים רק כאשר
יהיו לי סראונדים, בנתיים שומר כמה שיותר בצד
בשביל להצליח לרכוש (כרגע אין משהו על הפרק).
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #24 

לא כל אדם יכול להרשות לעצמו להשתדג...
לא פלא - אני מבין את התסכול.
לרוב אנשים שיושבים על הגדר ומחכים למשיח - מסתפקים בציוד בינוני וזול מחוסר ברירה ויושבים ומחכים 10- 15 שנים בשביל להצדיק להוציא כמה שקלים מהכיס.
ו-יש את המשתמשים שרוצים להנות היום ועכשיו - זה נקרא לחיות.

you snooze, you lose

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #25 

CUTNPASTE כתב:ל 2.1 יש המון שיפורים ויתרונות על גרסאות קודמות, מה שבהחלט מצדיק את השדרוג. סתם לדוגמה, שיפור משמעוי ל ARC שיקרא EARC ויתמוך בהחזרת סאונד HD לרבות אטמוס לרסיבר מהטלויזיה. יותר מזה, גם החזרת ה OSD מהרסיבר לטלויזיה, כאשר היא מיציגה תוכן פנימי כמו שידור מטיונר, או תוכן SMART מהרשת.

HDMI 2.1 אולי בהתחלה יופיע רק בדגמי על אצל חלק מהיצרנים, אבל הוא מהר מאד יגיע לכל הדגמים, לרבות דגמי הכניסה של רסיברים.

דבר נוסף, HDMI 2.1 לא יהיה עוד גרסה, אלא יהפוך לגרסה יציבה שתחזיק מעמד למשך עשור אחד לפחות (לכל היותר יהיו תתי גרסאות לתיקון באגים ושיפורים כמו 2.1a שבטח יופיעו בצורת עדכוני קושחה בלבד).

...
לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו

דנון יכניסו את ה-2.1 ל-8500 שהוא רסיבר הדגל ובוודאי יהיה יקר, ואני לא יודע לגבי הדגמים המחליפים של ה-6400 ו-4400 שלהם צריך לחכות לפחות שנה נוספת ובדגמים הזולים יותר קשה לי להאמין שיכנס כבר שנה הבאה
אני לא יודע לגבי שאר היצרנים

לפחות מבחינתי אני לא צורך תכנים מהטלויזיה אלא מוריד (לכן מבחינתי EARC לא רלוונטי), ושם ה-4K, HDR וכו' אפשר לומר עוד בחיתולים, אפילו תכנים ב-60HZ עדיין אין בכלל
ולחכות שנתיים נוספות לשידרוג נראה לי לא סביר

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #26 

guyezra כתב:
...
...
לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו

דנון יכניסו את ה-2.1 ל-8500 שהוא רסיבר הדגל ובוודאי יהיה יקר, ואני לא יודע לגבי הדגמים המחליפים של ה-6400 ו-4400 שלהם צריך לחכות לפחות שנה נוספת ובדגמים הזולים יותר קשה לי להאמין שיכנס כבר שנה הבאה
אני לא יודע לגבי שאר היצרנים

לפחות מבחינתי אני לא צורך תכנים מהטלויזיה אלא מוריד (לכן מבחינתי EARC לא רלוונטי), ושם ה-4K, HDR וכו' אפשר לומר עוד בחיתולים, אפילו תכנים ב-60HZ עדיין אין בכלל
ולחכות שנתיים נוספות לשידרוג נראה לי לא סביר
...
·ונניח בקרוב יכנס ה 2.1 אז? הרי ברור שזמן קצר אחרי כבר יהיה 2.2 אז נמתין ל 2.2 ???

אנחנו חיים היום, מחר? אלוהים גדול .

נכון להיום ,התקנים מתקדמים והתכנים תקועים ,מה שמיתר את התקנים.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #27 

istarmini כתב:
...
...
·ונניח בקרוב יכנס ה 2.1 אז? הרי ברור שזמן קצר אחרי כבר יהיה 2.2 אז נמתין ל 2.2 ???

אנחנו חיים היום, מחר? אלוהים גדול .

נכון להיום ,התקנים מתקדמים והתכנים תקועים ,מה שמיתר את התקנים.
...
·גם כאשר יכניסו תכנולוגייה חדשה (hdmi 2.1)
זה לא אומר שיהיו תכנים באופן ישיר
כלומר לדעתי המדייה בחנויות לא ישר תופיע :lol:
יכך לזה זמן... ועד שיהיו פריצות רחמנה לצלן

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”