צריך המלצה לרסיבר שיחליף את ה-lx75
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@guyezra
·וגם אז לא בטוח שיהיה תוכן נגיש
ברשת שיעשה שימוש ב- 2.1
(אלה אם כן הוא רוכש את המדייה,
מה שרובינו לא עושים)
·וגם אז לא בטוח שיהיה תוכן נגיש
ברשת שיעשה שימוש ב- 2.1
(אלה אם כן הוא רוכש את המדייה,
מה שרובינו לא עושים)
ל 2.1 יש המון שיפורים ויתרונות על גרסאות קודמות, מה שבהחלט מצדיק את השדרוג. סתם לדוגמה, שיפור משמעוי ל ARC שיקרא EARC ויתמוך בהחזרת סאונד HD לרבות אטמוס לרסיבר מהטלויזיה. יותר מזה, גם החזרת ה OSD מהרסיבר לטלויזיה, כאשר היא מיציגה תוכן פנימי כמו שידור מטיונר, או תוכן SMART מהרשת.
HDMI 2.1 אולי בהתחלה יופיע רק בדגמי על אצל חלק מהיצרנים, אבל הוא מהר מאד יגיע לכל הדגמים, לרבות דגמי הכניסה של רסיברים.
דבר נוסף, HDMI 2.1 לא יהיה עוד גרסה, אלא יהפוך לגרסה יציבה שתחזיק מעמד למשך עשור אחד לפחות (לכל היותר יהיו תתי גרסאות לתיקון באגים ושיפורים כמו 2.1a שבטח יופיעו בצורת עדכוני קושחה בלבד).
לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול...
HDMI 2.1 אולי בהתחלה יופיע רק בדגמי על אצל חלק מהיצרנים, אבל הוא מהר מאד יגיע לכל הדגמים, לרבות דגמי הכניסה של רסיברים.
דבר נוסף, HDMI 2.1 לא יהיה עוד גרסה, אלא יהפוך לגרסה יציבה שתחזיק מעמד למשך עשור אחד לפחות (לכל היותר יהיו תתי גרסאות לתיקון באגים ושיפורים כמו 2.1a שבטח יופיעו בצורת עדכוני קושחה בלבד).
לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·אף אחד לא "מזלזל" בתקן HDMI 2.1,CUTNPASTE כתב:
לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול......
למה אתה תמיד מנסה ל-"לעקוץ",
אני מכיר את המשפט, "כל אחד בוכה מאיפה שכואב לו"
לצערי חבל שכך,
להפך אני "תופס" מהתקן הזה, ומחכה לו מאוד! (חבל שיקח עוד הרבה זמן בשביל שנצליח להנות ממנו)
כי אני מתכנן אצלי בסלון מסך 65 אינץ, (שיחליף מסך סמסונג 55 אינץ ku7000 ויכנס לחדר שינה, כמתוכנן מראש ) ומסך יקר
אני ארכוש רק עם מחבר HDMI 2.1, ומשם אשדרג
לפי הצורך בקוצר רווח את ה HTPC אצלי בסלון, ואפילו גם
רסיבר HNTHEM כאשר יוציאו מחליף ל- MRX 720 המדהים שלי.
בכול אופן עד שיכנס התקן החדש, ושיהיו פריצות ל- blu- ray, 4k יקח עוד
הרבה זמן, הרבה זמן, וכבר עבר הרבה זמן הרבה זמן, אז מי שהתחדש כבר מאז שיצא HDMI 2.0A/B, כמוני
בנתיים אני נהנה מכל רגע ורגע
עם הציוד שלי ה- פ-ו-נ-ו-מ-נ-ל-י ואתה מחכה הרבה זמן הרבה זמן
פשוט setup חוויה ה- SVS sb 16ultra חלומי
ה anthem ו ה- ARC זה להיט אין מילים לתאר
ה סונוס פאבר פשוט מוזיקלים עם במה מדהימה
ובקולנוע נותנים "מופע" מעולה במיוחד עם ה- ARC.
בכול אופן לכל חברי, רשמים רק כאשר
יהיו לי סראונדים, בנתיים שומר כמה שיותר בצד
בשביל להצליח לרכוש (כרגע אין משהו על הפרק).
לא כל אדם יכול להרשות לעצמו להשתדג...
לא פלא - אני מבין את התסכול.
לרוב אנשים שיושבים על הגדר ומחכים למשיח - מסתפקים בציוד בינוני וזול מחוסר ברירה ויושבים ומחכים 10- 15 שנים בשביל להצדיק להוציא כמה שקלים מהכיס.
ו-יש את המשתמשים שרוצים להנות היום ועכשיו - זה נקרא לחיות.
you snooze, you lose
לא פלא - אני מבין את התסכול.
לרוב אנשים שיושבים על הגדר ומחכים למשיח - מסתפקים בציוד בינוני וזול מחוסר ברירה ויושבים ומחכים 10- 15 שנים בשביל להצדיק להוציא כמה שקלים מהכיס.
ו-יש את המשתמשים שרוצים להנות היום ועכשיו - זה נקרא לחיות.
you snooze, you lose
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלוCUTNPASTE כתב:ל 2.1 יש המון שיפורים ויתרונות על גרסאות קודמות, מה שבהחלט מצדיק את השדרוג. סתם לדוגמה, שיפור משמעוי ל ARC שיקרא EARC ויתמוך בהחזרת סאונד HD לרבות אטמוס לרסיבר מהטלויזיה. יותר מזה, גם החזרת ה OSD מהרסיבר לטלויזיה, כאשר היא מיציגה תוכן פנימי כמו שידור מטיונר, או תוכן SMART מהרשת.
לא פלא שכל מי שמזלזל כאן ב 2.1 הוא אחד שכבר שדרג את הרסיבר או המסך ב 2017, ולכן אפשר להבין את התסכול......
דנון יכניסו את ה-2.1 ל-8500 שהוא רסיבר הדגל ובוודאי יהיה יקר, ואני לא יודע לגבי הדגמים המחליפים של ה-6400 ו-4400 שלהם צריך לחכות לפחות שנה נוספת ובדגמים הזולים יותר קשה לי להאמין שיכנס כבר שנה הבאה
אני לא יודע לגבי שאר היצרנים
לפחות מבחינתי אני לא צורך תכנים מהטלויזיה אלא מוריד (לכן מבחינתי EARC לא רלוונטי), ושם ה-4K, HDR וכו' אפשר לומר עוד בחיתולים, אפילו תכנים ב-60HZ עדיין אין בכלל
ולחכות שנתיים נוספות לשידרוג נראה לי לא סביר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ונניח בקרוב יכנס ה 2.1 אז? הרי ברור שזמן קצר אחרי כבר יהיה 2.2 אז נמתין ל 2.2 ???guyezra כתב:לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו......
דנון יכניסו את ה-2.1 ל-8500 שהוא רסיבר הדגל ובוודאי יהיה יקר, ואני לא יודע לגבי הדגמים המחליפים של ה-6400 ו-4400 שלהם צריך לחכות לפחות שנה נוספת ובדגמים הזולים יותר קשה לי להאמין שיכנס כבר שנה הבאה
אני לא יודע לגבי שאר היצרנים
לפחות מבחינתי אני לא צורך תכנים מהטלויזיה אלא מוריד (לכן מבחינתי EARC לא רלוונטי), ושם ה-4K, HDR וכו' אפשר לומר עוד בחיתולים, אפילו תכנים ב-60HZ עדיין אין בכלל
ולחכות שנתיים נוספות לשידרוג נראה לי לא סביר...
אנחנו חיים היום, מחר? אלוהים גדול .
נכון להיום ,התקנים מתקדמים והתכנים תקועים ,מה שמיתר את התקנים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·גם כאשר יכניסו תכנולוגייה חדשה (hdmi 2.1)istarmini כתב:·ונניח בקרוב יכנס ה 2.1 אז? הרי ברור שזמן קצר אחרי כבר יהיה 2.2 אז נמתין ל 2.2 ???......
אנחנו חיים היום, מחר? אלוהים גדול .
נכון להיום ,התקנים מתקדמים והתכנים תקועים ,מה שמיתר את התקנים....
זה לא אומר שיהיו תכנים באופן ישיר
כלומר לדעתי המדייה בחנויות לא ישר תופיע
יכך לזה זמן... ועד שיהיו פריצות רחמנה לצלן