תם פרוייקט שדרוג החדר שלי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

ערכתי על האוזניות.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #22 

כניראה שזה רק אני...אבל אהבתי את הבס התלויה :)
You pay peanuts, you get monkeys

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4940
נתן תודות: 526 פעמים
קיבל תודות: 691 פעמים

שליחה #23 

@eran256
ערן - כמה שאלות לגבי ה Google home ---
שמעתי שרבות מהפונקציות הנתמכות זמינות רק בארה״ב. יש אמת בדבר ? אני מעוניין לממשק אותו בעיקר עם harmony hub ....
עוד רציתי לדעת אם שקלת Alexa ואם כן, מה הכריע לטובת ה Google home?
תודה ושוב מברוק על החדר המושקע !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

יש הרבה דברים שנתמכים רק בארהב. אבל לרוב זה לא מפריע לי. נניח להזמין פיצה/מונית וכל מיני דברים כאלה. הדבר היחיד שמאד מפריע בארץ זה שאי אפשר לבחור שיר ספציפי אלא רק להקה.
אם אני אגיד ok google play snap out of it, אז הוא לא יגיד שזה לא אפשרי בישראל.
אבל אם תגיד לו play arctic monkey הוא יעשה את זה.
אני פתרתי את הבעיה בכך שאני משתמש בchromecast ואז אפשר לקבוע שיר ספציפי מיוטיוב.
אלכסה הרבה פחות טובה מכל הבחינות, חוץ מהשליטה שלה באינפרא. שבגוגל זה די מציק דרך ההרמוני.
ועוד יתרון של אלכסה זה שאפשר לשנות לה את את השם.
בגוגל הום יש מענה רחב יותר לשאלות כלליות.
לי אישית מאוד מפריע שאין חיפוש בגוגל הום. הכוונה נניח שאני רוצה לומר לו לחפש משהו ביוטיוב אבל לא לפתוח את הסרטון הראשון אלא אחר. אי אפשר, תמיד הראשון נבחר .אין לי מושג איך זה באמזון.
לסיכום הכי משמעותי זה האינפרה אדום. שבהנחה ואתה לא הולך ליצור כל טריגר בנפרד זה די מסורבל (ok google, ask harmony to bla bla bla)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

eran256 כתב:יש הרבה דברים שנתמכים רק בארהב. אבל לרוב זה לא מפריע לי. נניח להזמין פיצה/מונית וכל מיני דברים כאלה. הדבר היחיד שמאד מפריע בארץ זה שאי אפשר לבחור שיר ספציפי אלא רק להקה.
אם אני אגיד ok google play snap out of it, אז הוא לא יגיד שזה לא אפשרי בישראל.
אבל אם תגיד לו play arctic monkey הוא יעשה את זה.
אני פתרתי את הבעיה בכך שאני משתמש בchromecast ואז אפשר לקבוע שיר ספציפי מיוטיוב.
אלכסה הרבה פחות טובה מכל הבחינות, חוץ מהשליטה שלה באינפרא. שבגוגל זה די מציק דרך ההרמוני.
ועוד יתרון של אלכסה זה שאפשר לשנות לה את את השם.
בגוגל הום יש מענה רחב יותר לשאלות כלליות.
לי אישית מאוד מפריע שאין חיפוש בגוגל הום. הכוונה נניח שאני רוצה לומר לו לחפש משהו ביוטיוב אבל לא לפתוח את הסרטון הראשון אלא אחר. אי אפשר, תמיד הראשון נבחר .אין לי מושג איך זה באמזון.
לסיכום הכי משמעותי זה האינפרה אדום. שבהנחה ואתה לא הולך ליצור כל טריגר בנפרד זה די מסורבל (ok google, ask harmony to bla bla bla)
...
תודה ערן !
האמת שכל ה mambo jambo ברמת חידון התנ״ך (״תזמיני לי מקום במסעדה, שולחן זוגי, לא ליד השרותים .. ״ :D) פחות מעניין בשלב הזה. כל מה שאני צריך הוא דרך להפעלה קולית של ה Activities שיש לי ב harmony hub.
ברמת הדרישות הזו יש העדפה מבחינתך לאחד המוצרים על פני האחר?

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

נשמע שמה שאתה מחפש זה בעיקר שליטה באינפרא, אז כנראה שאמאזון אקו יהיה פשוט יותר. אבל חשוב לי לציין שזה רק ממה שקראתי, ואין לי שום ניסיון עם אלכסה.
אם יש לך סבלנות להכין חלק מהפקודות בIFTTT(או לחילופין בSHORTCUT בגוגל), לדעתי עדיף GOOGLE HOME, העיבוד הקולי שלו הרבה יותר טוב, ויש למוצר יותר עתיד ופיתוח תוכנה יותר מאשר לאקו (לדעתי). אני גם חושב שזה יהיה ממש חבל לא להזמין גם CHROMECAST ב35$, או ב 70$ לאולטרה.
אם אתה מאיזור המרכז ואתה רוצה לבוא לראות את הגוגל הום ולבחון, אתה מוזמן. (שלח הודעה פרטית).

ערן.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

@eran256
·תודה על המידע וההזמנה ערן (Y)
אהיה בקשר אם זה ימשיך להיות רלוונטי בשבועות הקרובים.

eran256 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

שכחתי לציין עוד משהו מתסכל בגוגל.
אין דבר כזה טריגר לכפתור בודד דרך IFTTT, זה יכול להפעיל רק אקטיביטי.
פעם זה היה מאד קריטי כי לא הייתה התממשקות ישירה של גוגל להרמוני ואז כדי להגביר את הווליום יותר מפעם אחת היית צריך להגדיר פקודות שונות כי הוא לא יכול להפעיל אקטיביטי שפועל.
באופן כללי, כל הקטע הזה של ההרצה רק דרך ACTIVITY מאד לא נוחה, כי נניח יצרת אקטיביטי לרכיב אינפרא (נניח סתם פס לדים פשוט) ואז אתה מפעיל את האקטיביטי, אם תגיד לו להנמיך את הווליום ברסיבר הוא לא יכול בלי להחליף אקטיביטי. מעיק אבל מתרגלים. עוד משהו מעיק זה שאם אתה אומר לו לסיים אקטיביטי הוא מכבה את כל המכשירים.
עכשיו אתה יכול לגרום לו לכבות מכשירים בלי לסגור את האקטיביטי אבל אז הוא לא יבין שהוא כיבה אותם ולא ידליק אותם כאשר תרצה להשתמש בהם עד שלא תגיד לו לסיים את האקטיביטי ולהתחיל מחדש), וזה אותו סיפור אם כיבית את המכשיר ידנית/שלט.
מקווה שלא נכנסתי לפירוט עמוק מידי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #29 

יפה מאוד!
שווה לשקול להוסיף תאורת LED מאחורי המסך והשולחן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”