שרשור תגובות: ? = PS4 PRO + IMAX
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מאמר נהדר - נהניתי מאד לקרוא.
לגבי IMAX - כנראה שזו הסיבה היחידה שמצדיקה יציאה לקולנוע לכל מי שיש לו מקרן ומערכת סראונד בבית.
לגבי IMAX - כנראה שזו הסיבה היחידה שמצדיקה יציאה לקולנוע לכל מי שיש לו מקרן ומערכת סראונד בבית.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
·wallalon כתב:@9xcalibur9
·וואו שכנעת אותי, קניתי כרטיסים להערב.
הכתבה היתה מצוינת!...
נו, איך היה?
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
@9xcalibur9
·לא הייתי ב IMAX בעבר. לפני הכתבה הנ''ל לא הייתי מודע להבדלים הטכנולוגיים וכשהוצגה הפרסומת שלהם לפני הסרט היו באולם אנשים שגיכחו. החוויה משופרת דרגות מעל שאר האולמות. מסך ענק, בלי שוליים שחורים וסאונד חזק ומדויק, למרות שהיה איזה פחון במעלה האולם שרטט בבסים חזקים והרגשתי שלעיתים הבס היה מוגזם כי היה פרפור.
הסרט מיוחד ומרהיב כיצירה קולנועית אבל לא נפלתי כי הוא לא מייצר יותר מדי רגש, התלהבות או מחשבה נוספת.
·לא הייתי ב IMAX בעבר. לפני הכתבה הנ''ל לא הייתי מודע להבדלים הטכנולוגיים וכשהוצגה הפרסומת שלהם לפני הסרט היו באולם אנשים שגיכחו. החוויה משופרת דרגות מעל שאר האולמות. מסך ענק, בלי שוליים שחורים וסאונד חזק ומדויק, למרות שהיה איזה פחון במעלה האולם שרטט בבסים חזקים והרגשתי שלעיתים הבס היה מוגזם כי היה פרפור.
הסרט מיוחד ומרהיב כיצירה קולנועית אבל לא נפלתי כי הוא לא מייצר יותר מדי רגש, התלהבות או מחשבה נוספת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
לפעמים מבאס לגור בצפון, מעניין אם מישהו ירים את הכפפה ויביא את ה IMAX גם למחוזותינו ה"נידחים" 
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
מאמר נהדר, נהניתי לקרוא. 👍
מקווה שירימו את הכפפה וישפרו את המצב בארץ, המחיר קורע את הכיס וחבל, רוב האנשים מתפשרים.
מקווה שירימו את הכפפה וישפרו את המצב בארץ, המחיר קורע את הכיס וחבל, רוב האנשים מתפשרים.
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
דווקא המחיר הוא זול ביחס לשאר העולם.
בדקתי ביחס לבריטניה וארהב.
כן גם אני הייתי מופתע.
בדקתי ביחס לבריטניה וארהב.
כן גם אני הייתי מופתע.