Q7 בת יומיים צריבה???
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
למה, משחקים הם דבר דינמי! PE6 זה Pro evolution 6? הכדורגל?
Silence speaks louder than words
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לא חושב שה- Q7 יותר רגישה ממסכים אחרים.
אצלי אחרי מספר חודשי שימוש ללא הרצה אין בעיות צריבה / retention.
אשתי לרוב רואה במצב 4:3 עם פסים אפורים. בשלב מסוים הצלחתי להבחין בקושי רב רק במסך לבן את פס התפר של ה- 4:3 אשר נעלם כעבור מספר דקות.
אצלי אחרי מספר חודשי שימוש ללא הרצה אין בעיות צריבה / retention.
אשתי לרוב רואה במצב 4:3 עם פסים אפורים. בשלב מסוים הצלחתי להבחין בקושי רב רק במסך לבן את פס התפר של ה- 4:3 אשר נעלם כעבור מספר דקות.
קודם כל חשוב להבהיר שהIMAGE RETENTION הוא לא משהו שצריך להגדיר כ"בעיה". זה לא יכול בשום מצב לפגוע בחווית הצפיה, כי זה משהו שניתן להבחין בו רק כאשר אין תמונה, וניתן להעלים את זה בהינף יד, אז מזה ספציפית אין מה לדאוג.
הפלאזמה שלי כבר בת כמעט שנתיים, כאשר מחצית מהסרטים שאני צופה בהם הם בפורמט 1:2.35 (כלומר LETTERBOX, פסים שחורים מלמעלה ולמטה), ורוב הזמן YES דלוק, עם לוגו של ערוץ שרירותי, ולמעט IMAGE RETENTION שיש תמיד(אחרי סרטי הLETTERBOX שנעלם לאחר שמדליקים תמונה על פני כל המסך), אין שום צריבה WHATSOEVER. יכול להיות שעוד כמה שנים המצב ישתנה(אני מקווה שלא), אך אחרי שנתיים אני רואה שאין הרבה סיבה לדאגה.
הפלאזמה שלי כבר בת כמעט שנתיים, כאשר מחצית מהסרטים שאני צופה בהם הם בפורמט 1:2.35 (כלומר LETTERBOX, פסים שחורים מלמעלה ולמטה), ורוב הזמן YES דלוק, עם לוגו של ערוץ שרירותי, ולמעט IMAGE RETENTION שיש תמיד(אחרי סרטי הLETTERBOX שנעלם לאחר שמדליקים תמונה על פני כל המסך), אין שום צריבה WHATSOEVER. יכול להיות שעוד כמה שנים המצב ישתנה(אני מקווה שלא), אך אחרי שנתיים אני רואה שאין הרבה סיבה לדאגה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: