זה שווה משהו?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #21 

עדיף דווקא שתחבר את הכניסות העליונות שבגב הרמקולים (אדום+שחור), בגב המערכת אלו יציאות הרמקולים אדום+שחור שצמודות ליציאות כחול+שחור.
זוג הכניסות התחתונות (כחול+שחור) שברמקולים הן עבור ה"סאבוופר".
תוודא שאתה סוגר את "הקליפסים" על החוט החשוף על מנת שיהיה מגע בין החוט למגע שבכניסת הרמקול.
להגיע למצב טיונר אמור להיות לך לחצן TUNER בחזית המערכת או בשלט.

לא הבנתי את השאלה שלך "האם זה אפשרי לשמוע דרך המקלט אם הרמקולים בו זמנית?"
המקלט קולט את מה שאתה מזרים/משדר אליו, מעביר את זה למערכת, המערכת מגבירה ומוציאה לרמקולים.
You pay peanuts, you get monkeys

Audiolover פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

לחבר את האדום ושחור מצד שמאל לסאבוופרס ספירס אל הפרונט ספינקס ולא לסראונד ספיקרס נכון?
ומה הכוונה חוט החשוף החוט נחושת הזה? תשמע הוא עוקצני ודוקר אבל אני מסתדר אם זה אבל חוץ מזה נתקלתי בבעיה באחת היציאות של האדום שחור העליונות באחד הרמקולים יש שם פלוס ומינוס אז הוא לא מחובר לשחור והוא עושה בעיות בלחבר אותו לשם מה אני עושה?
ולגבי הטיונר אני לא מוצא שם שום כפתור כזה אני לא כל כך יודע לתפעל את המערכת כי אני לא יודע לבצע שם פקודות נקרא לזה ככה כמו לחזור חזרה לתפריט ראשי ולאשר הגדרות מסויימות.
נערך לאחרונה על ידי Audiolover ב 21/07/2017 3:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

Audiolover פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

תשכחו ממה שרשמתי, תתייחסו רק לשורה הראשונה ולאחרונה. וחיברתי נראה לי הכול, כמו שצריך, אבל רק הרמקול הגדול, נראה לי הסאבוופר, עובד.
יש רעיונות למה לא עובד?
דרך אגב בתקווה שאתם יודעים ומיודעים איזה חוטים כבלים) הם של הרמקולים הם ניתנים להחלפה בלי בעיה נכון? כי ראיתי שאפשר להוציא אותם בקלות לא נראה לי שזאת הבעיה אבל עדיין...
נערך לאחרונה על ידי Audiolover ב 21/07/2017 3:59, נערך פעם 1 בסך הכל.

CUTNPASTE
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 260
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #24 

זרוק את זה לפח. חבל על הזמן של ההתעסקות עם זה. מה בדיוק אתה מנסה להשיג? מקסימום עיוותים במינימום מוסיקה? הזוי שבכלל אנשים עונים לשרשור הזה... ויותר הזוי שפעם (וגם עד היום בחברות מצועצעות כמו פיוניר עבור מערכות לרכב) השתמשו ב PMPO בכדי לתת הספק.. כך הם נפחו מגבר של 10W ו 10% THD ל 3000W... והכי הזוי שזה עבד על רוב האנשים...

Audiolover פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

CUTNPASTE כתב:זרוק את זה לפח. חבל על הזמן של ההתעסקות עם זה. מה בדיוק אתה מנסה להשיג? מקסימום עיוותים במינימום מוסיקה? הזוי שבכלל אנשים עונים לשרשור הזה... ויותר הזוי שפעם (וגם עד היום בחברות מצועצעות כמו פיוניר עבור מערכות לרכב) השתמשו ב PMPO בכדי לתת הספק.. כך הם נפחו מגבר של 10W ו 10% THD ל 3000W... והכי הזוי שזה עבד על רוב האנשים...
...
אין לי שום עניין לזרוק את זה לפח זה לא מפריע לי ולא צריך להגזים עיוותים לא שומעים כזה רע פעם הייתי משתמש בזה עם המחשב והיו שומעים לגמרי לא רע.
זה נשמע שאתה עצבני תירגע בן אדם...

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

@CUTNPASTE
·
עוד יותר הזוי שבכלל נכנסת לשירשור וטרחת לכתוב כמה זה הזוי.
שלא כמוך, כמוני או אחרים לא כולם מעוניינים(או יכולים) להוציא כסף ולהשקיע במערכת כזו או אחרת, הבנאדם ביקש עזרה,אם אין באפשרותך/רצונך/סבלנותך לעזור לו, לא לענות זה גם בסדר.
רובנו התחלנו ממערכת פשוטה מאוד ועם הזמן השתדרגנו (מי שלא חווה טיפוס בסולם הזה, הפסיד), זו הדרך הכי טובה ללמוד להעריך את ההבדלים ולגבש כל אחד את דעתו/טעמו/והצליל שהוא שואף אליו, הרבה כסף "נזרק" בדרך, אבל שווה.
כמו שכבר כתבתי בשירשור, פתגם סיני עתיק וחכם אומר "on man trash is another man's treasure".

Audiolover לשאלתך, אין בעיה להחליף את הכבלים הקיימים ואפילו עדיף, מה שאתה צריך זה כבל רמקול דו גידי 1.5מ"מ (חשוב שזה יהיה לרמקולים, כבל לרמקולים מגיע מסומן כך שלא תתבלבל בחיבור בין הפלוס למינוס).

אתה שומע מהסאב כי חיברת בגב הרמקול את הזוג התחתון (כחול/שחור) או במערכת את היציאות של הסאב (כחול/שחור).
כמו שכבר כתבתי, אתה צריך לחבר בגב המערכת את האדום/שחור שמתחתם כתוב FRONT (זה הזוג שצמוד ליציאות כחול/שחור) לכניסות אדום/שחור ברמקולים.

שים לב שאתה מחבר אדום לאדום ושחור לשחור בהתאמה, ויציאת רמקול שמאל בגב המערכת לרמקול שמאל, ימין ל-ימין.
אם אתה מעוניין (כדאי)אתה יכול גם לחבר את ה"סאב" שברמקולים באותה צורה עם זוג כבל נוסף בין יציאת הסאב שבמערכת לכניסת הסאב שבגב הרמקול.

Audiolover פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #27 

freerider כתב:@CUTNPASTE
·
עוד יותר הזוי שבכלל נכנסת לשירשור וטרחת לכתוב כמה זה הזוי.
שלא כמוך, כמוני או אחרים לא כולם מעוניינים(או יכולים) להוציא כסף ולהשקיע במערכת כזו או אחרת, הבנאדם ביקש עזרה,אם אין באפשרותך/רצונך/סבלנותך לעזור לו, לא לענות זה גם בסדר.
רובנו התחלנו ממערכת פשוטה מאוד ועם הזמן השתדרגנו (מי שלא חווה טיפוס בסולם הזה, הפסיד), זו הדרך הכי טובה ללמוד להעריך את ההבדלים ולגבש כל אחד את דעתו/טעמו/והצליל שהוא שואף אליו, הרבה כסף "נזרק" בדרך, אבל שווה.
כמו שכבר כתבתי בשירשור, פתגם סיני עתיק וחכם אומר "on man trash is another man's treasure".

Audiolover לשאלתך, אין בעיה להחליף את הכבלים הקיימים ואפילו עדיף, מה שאתה צריך זה כבל רמקול דו גידי 1.5מ"מ (חשוב שזה יהיה לרמקולים, כבל לרמקולים מגיע מסומן כך שלא תתבלבל בחיבור בין הפלוס למינוס).

אתה שומע מהסאב כי חיברת בגב הרמקול את הזוג התחתון (כחול/שחור) או במערכת את היציאות של הסאב (כחול/שחור).
כמו שכבר כתבתי, אתה צריך לחבר בגב המערכת את האדום/שחור שמתחתם כתוב FRONT (זה הזוג שצמוד ליציאות כחול/שחור) לכניסות אדום/שחור ברמקולים.

שים לב שאתה מחבר אדום לאדום ושחור לשחור בהתאמה, ויציאת רמקול שמאל בגב המערכת לרמקול שמאל, ימין ל-ימין.
אם אתה מעוניין (כדאי)אתה יכול גם לחבר את ה"סאב" שברמקולים באותה צורה עם זוג כבל נוסף בין יציאת הסאב שבמערכת לכניסת הסאב שבגב הרמקול.

...
אני קצת מאבד אותך עם כניסות יציאות וכיוצא בזה.
הכבלים היו מחוברים כבר לרמקולים מזמן רק לרמקולים ולמערכת הם לא היו מחוברים על מנת להפיק שמע חיברתי אותם בהתאמה כמו שאמרת לפי צבע סאבוופר לסאבוופר (כל הכחולים שחורים) ופרונט ספיקרס לפרונט ספיקר (אדומים שחורים)
אני חיברתי את כל החוטים לא רק חלק מהחוטים זה לא טוב? ונכון באמת החוט (כבל) היה מסומן בצבע אדום אחד מהם משום מה...

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

מקווה שזה יהיה לך ברור יותר.

Audiolover פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #29 

חבר זה בדיוק מחובר ככה העניין הוא שזה לא משמיע סאונד מהרמקול ההוא וחיברתי בדיוק לפי הצבעים השאלה האם יש דרך להבדיל בין החוטים נחושת האלה? כי על שלי יש סימון אדום אבל הם צמודים אחד לשני וזה קשה לה
דרך אגב אם אני קונה כבלים חדשים כאלה כמה כאלה אני יצטרך כמספר היציאות?
עוד משהו אם שמתי שיר בסאבוופר של BASS BOOSTED והוא השמיע רעש כאילו הוא מתפוצץ יכול להיות שזה בגלל הכבלים? אותו דבר בקשר לרמקול שלא עובד? למרות שפעם שניהם עבדו אבל יכול להיות הכבלים היו פחות עם בלאי יש מצב

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

יתכן והקצה החשוף של הכבלים שלך "מחומצן" ולא מאפשר מגע טוב, אם יש לך כבל דו גידי אחר בדוק איתו או לחילופין חתוך את הקצוות הקיימים והסר כ-1 ס"מ של בידוד מהכבל ונסה שוב.
לגבי אותו "רעש כאילו הוא מתפוצץ" יתכן והגברת יותר מדיי/אתה על FULL BASS BOOST או שהרמקול בשלביי גסיסה.

אלי777
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #31 

לזרוק " לצפרדע " הקרובה לביתך . :D

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”