system100m כתב:נסה למצוא מישהו בכל זאת. בסכום שתחסוך תוכל לקנות סאונדבר ו/או סטרימר.
אם אתה בכל זאת הולך על הסמסונג, אל תסכים לקבל אותה אם יש bleeding. תבדוק טוב טוב לפני שהמתקין הולך.
...
·קבעתי עם יס וגם עם החברה של הטלויזיה ליום שלישי!
לא מצאתי אף אחד שעדיין עם יס, וגם לא בטוח שהייתי יכול לעשות את ההובלה והתתקנה והאחריות אלי אם הייתי רוכש את זה באמצעות מישהו אחר.
איך אני בודק את ה bleeding בצורה מהירה? מחשיך את החדר וצופה בסרט או תוכנית טלויזיה כלשהי? מה הדרך הכי יעילה ומהירה לבדיקה?
לחלק מהטלויזיות יש מנגנוני עמעום, שמכבים את הלדים על מסך שחור.
צריך לבטל אותו כדי לבדוק "אחידות שחורים". בכל אופן, כל מסך לגופו, אבל התופעה קיימת במידה זו או אחרת במרבית המסכים.
חשוב גם להבין את ההבדל בין זליגות אור לבין עננות או פשוט ניגודיות נמוכה של הפאנל (IPS בד"כ) שגורמת לכל פגם קטן להראות הרבה יותר בקלות.
מעדכן שהיום הגיע אלי טכנאי של אלקטרוניקס פרו ואחרי שהשתכנע שאכן יש בעיה במסך, שלף לי מסך אחר שהוא ללא זליגה כלל.
לקח לי המון המון טלפונים ועצבים כדי לוודא שלא מתכוונים למרוח אותי בזה.
המסך החליפי יצא מקופסא סגורה הרמטית, כך שקשה לי להאמין שזליגת אור LED היא תופעה ״רגילה״ במסכים אלו. ככל הנראה נפלתי על מסך שהתפקשש בבקרת איכות או חטף איזה זעזוע בדרך...
system100m כתב:מעדכן שהיום הגיע אלי טכנאי של אלקטרוניקס פרו ואחרי שהשתכנע שאכן יש בעיה במסך, שלף לי מסך אחר שהוא ללא זליגה כלל.
לקח לי המון המון טלפונים ועצבים כדי לוודא שלא מתכוונים למרוח אותי בזה.
המסך החליפי יצא מקופסא סגורה הרמטית, כך שקשה לי להאמין שזליגת אור LED היא תופעה ״רגילה״ במסכים אלו. ככל הנראה נפלתי על מסך שהתפקשש בבקרת איכות או חטף איזה זעזוע בדרך...
...
גם אני קניתי את הטלוויזיה דרך המבצע של היס ופתאום עכשיו יש לי זליגה קטנה למטה במסך.. האם לדעתך כדאי באמת להחליף את הטלוויזיה ולדבר איתם שיבואו להחליף?
עד עכשיו לא הייתה לי זליגת אור למטה.
תגיד גם כיוונת את הצבעים של הטלוויזיה והHDR שלך תמיד עובד ?
לא יודע אם נכון לדרוש או לא.
אם זה מפריע לך באמת ואתה לא נתפס למצבים קיצוניים בהם שמים לב לזה אז אתה יכול לנסות.
עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון שכשמחליפים לך מסך, אף אחד לא יבטיח לך שהחדש יהיה טוב יותר. אתה יכול להיתקע עם אחד גרוע יותר.
לדעתי מסך סמסונג היה עדיף מהLG קניתי את המסך לפני 3 שבועות ב3990 הבנתי שיש כמה יבואנים למסך השירות שלהם היה מהיר מאוד הגיעו אלי 2 מקצוענים ואני מאוד נהנה מהמסך אין לי שום מריחות כמו שכולם אומרים!!!