המלצה למצלמת IP ומערכת התראה בהפסקות חשמל
-
zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
שלום,
אני מעוניין להתקין מצלמת IP ומערכת שתשלח SMS בעת הפסקת חשמל, המטרה היא לפקח על האקווריום.
אשמח לקבל המלצות לשניהם בתקציב רגוע, מחפש אמינות ולא איכות.
תודה מראש
אני מעוניין להתקין מצלמת IP ומערכת שתשלח SMS בעת הפסקת חשמל, המטרה היא לפקח על האקווריום.
אשמח לקבל המלצות לשניהם בתקציב רגוע, מחפש אמינות ולא איכות.
תודה מראש
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אז מה הקשר מצלמה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

אקווריום יקר, אם אני לא נמצא בבית כמה ימים אני צריך לראות מה קורה שם, במיוחד בזמן הפסקת חשמל שהמערכת עלולה לקרוס תוך מספר שעות (בלי חימום, קירור, תאורה, חימצון וכד')
- eli84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 414
אפשר לקבל התראות הפסקת חשמל בלי קשר למצלמה.
אני למשל חיברתי אל פסק לNAS של חברת synology שמתריע לי במייל או פוש מיידי על הפסקת החשמל. זו מערכת תלויה באינטרנט הביתי ולכן גם הנתב צריך להיות מחובר לאל פסק. יש כנראה מערכות אוטונמיות בלתי תלויות שעובדות עם מצבר קטן ויודעות לדווח עם סים בSMS שיש בעיה בזרם החשמל.
אני למשל חיברתי אל פסק לNAS של חברת synology שמתריע לי במייל או פוש מיידי על הפסקת החשמל. זו מערכת תלויה באינטרנט הביתי ולכן גם הנתב צריך להיות מחובר לאל פסק. יש כנראה מערכות אוטונמיות בלתי תלויות שעובדות עם מצבר קטן ויודעות לדווח עם סים בSMS שיש בעיה בזרם החשמל.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אפשר לקחת את הרעיון שלך צעד אחד קדימה - הראוטר גם יהיה מחובר לUPS ושיהיה לו חיבור גיבוי דרך SIM.
אמור לעבוד.
גם המצלמה כדאי שתשב על אותו UPS כדי שתוכל לראות משהו - ואז במקרה שישי משהו - המצלמה עובדת, הראוטר עובד.
השאלה היא רק מה מתריע בפניך שירד החשמל.
אמור לעבוד.
גם המצלמה כדאי שתשב על אותו UPS כדי שתוכל לראות משהו - ואז במקרה שישי משהו - המצלמה עובדת, הראוטר עובד.
השאלה היא רק מה מתריע בפניך שירד החשמל.
-
zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה אנשים אבל אני לא בעניין של להשקיע ב-UPS, צריך מצלמה כדי לראות ב-LIVE והתראה כדי שאוכל להתקשר למישהו במקרה הצורך.
- rm1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1589
אם אין חשמל איך תראה במצלמה ?
חייב UPS או סוללות במצלמה וחייב חיבור לאינטרנט שיעבוד בזמן הפסקת חשמל (UPS).
חייב UPS או סוללות במצלמה וחייב חיבור לאינטרנט שיעבוד בזמן הפסקת חשמל (UPS).
-
zilbermm
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא צריך את זה במקביל. המטרה של המצלמה היא לוודא שהכל בסדר בזמן שאני לא בבית, ללא קשר להפסקות חשמל. באקווריום עלולות להיות עוד עשרות בעיות אחרות מלבד מתח.
בנוסף, אני מעוניין שתהיה מערכת התראה פשוטה שתשלח SMS במקרה של הפסקת חשמל.
בנוסף, אני מעוניין שתהיה מערכת התראה פשוטה שתשלח SMS במקרה של הפסקת חשמל.