·clip99 כתב:כקודמו המדופלם הנפקד בתפקיד ה-comic foil , בא זה ובמין רצון עיוור לצאת "החכם-הצודק-שחייב-להכניס-לצד-השני" מצליח בדרך שרק הוא ושכמותו מבינים את ההגיון העומד אחריה , להפוך סדרי בראשית ולהציג אתונות כסוסים אצילים.
לו רק היה עוצר שניה לחשוב , לתת למוח סיכוי להשיג את האצבעות , היה נוכח שמה שרשמתי יכול להתפרש רק כהיפך המושלם ממה שנתפס אצלו בראש. עצת אחיתופל במקרה שלנו תהיה ההיפך ממה שרשמתי - כלומר עידוד לאמץ טכנולוגיה כזו הנזכרת כאן , עידוד שיתפרש אצל חכמים בעיני עצמם כהמלצה גורפת והתנהלות נכונה לנהוג כך לגבי כל הכרזה שיווקית בנוסח הזה. שאז כל הנשרכים אחר חכמנו יעוטו על ההזדמנות להתעדכן בקשקוש האחרון בעולם הק"ב, לבזבז מעותיהם שהורווחו בזיעת אפם (לא רלוונטי כנראה לבעלי ערימת קופסאות תטא למיניהן/ם) , אבל מה זה כמה שקלים לעומת לא לצאת פראייר ולא ללכת אחרי אחיתופלים "מספרי סיפורים" שרק ניסו להכניס הגיון בטירוף האוילי הזה.
אבל מה אני מתאמץ . הוא עושה את העבודה בשבילי . כל מילה שהוא שופך פה כדי לחזק את העמדה שלו , מעידה בעיקר עליו ועל הפוזיציה עליה הוא מנסה לגונן באופן כנראה בלתי מודע . שכן עליו לדעת שאדם הנוקט בטקטיקת הגחכה כאשר התוקף והצידוק הנאותים מבחינתו הם איזו טלויזיה ישנה, הבדיחה בסוף על חשבונו.
ולראיה יבואו כל אלו שבעוד חצי שנה ירוצו לפי הציווי הטמון בסאב-טקסט של אותו חכם ויקנו את רסיבר הביניים הראשון שיכלול את השטיק התורן . אני אעמוד פה ואחכה לראשון שיספר את הניסים ונפלאות ששטיק זה הצליח לחולל בהרגלי ההאזנה/צפיה שלו . אבל אל תדאגו . אני מבטיח לכם ששטיק זה לא יככב בשום סטאפ עתידי אצל חכמנו , לפחות לא כזה שנקנה במיוחד למענו....
באיזו שפה זה? לא הבנתי כלום ממה שרשמת, ואני לא רושם את זה בציניות...