DTS - הכריזו על DTS Virtual:X .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #41 

clip99 כתב:כקודמו המדופלם הנפקד בתפקיד ה-comic foil , בא זה ובמין רצון עיוור לצאת "החכם-הצודק-שחייב-להכניס-לצד-השני" מצליח בדרך שרק הוא ושכמותו מבינים את ההגיון העומד אחריה , להפוך סדרי בראשית ולהציג אתונות כסוסים אצילים.

לו רק היה עוצר שניה לחשוב , לתת למוח סיכוי להשיג את האצבעות , היה נוכח שמה שרשמתי יכול להתפרש רק כהיפך המושלם ממה שנתפס אצלו בראש. עצת אחיתופל במקרה שלנו תהיה ההיפך ממה שרשמתי - כלומר עידוד לאמץ טכנולוגיה כזו הנזכרת כאן , עידוד שיתפרש אצל חכמים בעיני עצמם כהמלצה גורפת והתנהלות נכונה לנהוג כך לגבי כל הכרזה שיווקית בנוסח הזה. שאז כל הנשרכים אחר חכמנו יעוטו על ההזדמנות להתעדכן בקשקוש האחרון בעולם הק"ב, לבזבז מעותיהם שהורווחו בזיעת אפם (לא רלוונטי כנראה לבעלי ערימת קופסאות תטא למיניהן/ם) , אבל מה זה כמה שקלים לעומת לא לצאת פראייר ולא ללכת אחרי אחיתופלים "מספרי סיפורים" שרק ניסו להכניס הגיון בטירוף האוילי הזה.

אבל מה אני מתאמץ . הוא עושה את העבודה בשבילי . כל מילה שהוא שופך פה כדי לחזק את העמדה שלו , מעידה בעיקר עליו ועל הפוזיציה עליה הוא מנסה לגונן באופן כנראה בלתי מודע . שכן עליו לדעת שאדם הנוקט בטקטיקת הגחכה כאשר התוקף והצידוק הנאותים מבחינתו הם איזו טלויזיה ישנה, הבדיחה בסוף על חשבונו.

ולראיה יבואו כל אלו שבעוד חצי שנה ירוצו לפי הציווי הטמון בסאב-טקסט של אותו חכם ויקנו את רסיבר הביניים הראשון שיכלול את השטיק התורן . אני אעמוד פה ואחכה לראשון שיספר את הניסים ונפלאות ששטיק זה הצליח לחולל בהרגלי ההאזנה/צפיה שלו . אבל אל תדאגו . אני מבטיח לכם ששטיק זה לא יככב בשום סטאפ עתידי אצל חכמנו , לפחות לא כזה שנקנה במיוחד למענו.
...
·

באיזו שפה זה? לא הבנתי כלום ממה שרשמת, ואני לא רושם את זה בציניות...

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #42 

mbd כתב:קישור ל SOUND BAR החדש YAMAHA YAS 207 שיגיע עם ה DTS Virtual:X מובנה.
https://usa.yamaha.com/products/audio_v ... index.html
...
·

אני לא מצליח אפילו לשמוע אפקט סטריאו מסאונדבאר, שלא לדבר על סראונד.. אז להצהיר שסאונדבר גם מסוגל להשמיע אטמוס זה כבר גובל בעלבון לאיטלגנציה ורמאות... סאונדבארים היא הטרמית הגדולה ביותר בתחום ה AV לדעתי...

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #43 

@JizzMo
·

חיוויתי דעתי לשלילה על האופנה השלטת בשנים האחרונות בתחומנו שמכתיבה חידוש טכנולוגי (מיותר לעתים , ויותר מכך- מעצבן) בקצב חסר תקדים, חידושים שלא תמיד מהווים התקדמות טכנולוגית באותה מידה שהם מהווים "עוקץ" , אולי יותר נכון "טריגר" , לפתאים שלא יודעים לברור מוץ מתבן ולהבחין בין חדשנות ושיפור טכנולוגיים לבין טריקים שיווקיים ושינוי אדרת הגברת.

קם מבין הקהל סומך רגלי נופלים מטעם עצמו וקרא תיגר על עמדתי באופן מזלזל ותוך ניסיון לצייר אותי כיועץ אחיתופל , שאם לא הבנת זה אחד שמעודד אותך לבצע מעשה שטותי/לא משתלם/מזיק , מה שלא עולה בקנה אחד ובעצם מהווה את ההיפך הגמור ממה שניסיתי לעשות פה.

מה יש לא להבין?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #44 

clip99 כתב:@JizzMo
·

חיוויתי דעתי לשלילה על האופנה השלטת בשנים האחרונות בתחומנו שמכתיבה חידוש טכנולוגי (מיותר לעתים , ויותר מכך- מעצבן) בקצב חסר תקדים, חידושים שלא תמיד מהווים התקדמות טכנולוגית באותה מידה שהם מהווים "עוקץ" , אולי יותר נכון "טריגר" , לפתאים שלא יודעים לברור מוץ מתבן ולהבחין בין חדשנות ושיפור טכנולוגיים לבין טריקים שיווקיים ושינוי אדרת הגברת.

קם מבין הקהל סומך רגלי נופלים מטעם עצמו וקרא תיגר על עמדתי באופן מזלזל ותוך ניסיון לצייר אותי כיועץ אחיתופל , שאם לא הבנת זה אחד שמעודד אותך לבצע מעשה שטותי/לא משתלם/מזיק , מה שלא עולה בקנה אחד ובעצם מהווה את ההיפך הגמור ממה שניסיתי לעשות פה.

מה יש לא להבין?
...
·

תראה אני מסכים עם דעתך אבל חושב שכל ״קידמה ״ טכנולוגית צריכה להבחן לגופה.
אני מסכים למשל שבין dts hd וחבריו לבין ה dts הרגיל של פעם ההבדלים מינוריים.
אני מסכים ש 7.1 ,כשמוקלט ומותקן ,כמו שצריך, נותן במה אחורית חבל״ז ושווה השקעה.
אני גם מסכים שאטמוס ,כשמוקלט כמו שצריך (בדרך כלל לא זה המצב) ,נותן חווית סאונד אחרת וטובה יותר בהנחה שהתקנת נכון בלי קומבינות.

אני גם מסכים ש 4k מבחינת רזולוציה זה קישקוש ולא שווה את ההשקעה אבל באותה הנשימה אני מסכים ש hdr איכותי נותן פוש רציני לאיכות התמונה

ולכן אני גם מסכים שסאונד בר/ מקרן קול, שכולל אטמוס וקומבינות אחרות, זה קישקוש

אני גם מסכים שטייפ הטנדברג 3014 שהיה לי נתן חווית סאונד מדהימה אבל לא היה ניתן להמשיך לעשות בו שימוש, בגלל הטכנולוגיה שרצה קדימה

בקיצור יש לנו חיים קשים חחחחח

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

@istarmini
·

תודה על התגובה , לך אולי אותו חבר אתר יקשיב ברצינות.

בנוסף לדבריך שכל חידוש צריך להיבחן לגופו טענתי בסיום תגובה 31 בשרשור זה שגם שגם חידושים מהותיים כמו פורמט מרובה ערוצים חדש כבר לא מהווים פריצת דרך כלשהי . זו לא חוכמה להוסיף רמקולים בכל חור חדש ולנתב לשם סאונד וכפי שכבר ציינתי התהפכו היוצרות והתוכן משרת את הטכנולוגיה . זה נשמע מרשים ומגניב , אבל זה לא מייצג שום דבר שדומה למציאות שאנו חווים ובכל מקרה עיקר הביקורת שלי היה מופנה לגימיק שפתח את השרשור שדומה יותר לטריק של קוסם כושל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #46 

clip99 כתב:@istarmini
·

תודה על התגובה , לך אולי אותו חבר אתר יקשיב ברצינות.

בנוסף לדבריך שכל חידוש צריך להיבחן לגופו טענתי בסיום תגובה 31 בשרשור זה שגם שגם חידושים מהותיים כמו פורמט מרובה ערוצים חדש כבר לא מהווים פריצת דרך כלשהי . זו לא חוכמה להוסיף רמקולים בכל חור חדש ולנתב לשם סאונד וכפי שכבר ציינתי התהפכו היוצרות והתוכן משרת את הטכנולוגיה . זה נשמע מרשים ומגניב , אבל זה לא מייצג שום דבר שדומה למציאות שאנו חווים ובכל מקרה עיקר הביקורת שלי היה מופנה לגימיק שפתח את השרשור שדומה יותר לטריק של קוסם כושל.
...
·

לגבי הטריק של הקוסם אני איתך.
לגבי הרמקולים בחורים בתקרה למשל אני חושב שזה באמת מוסיף כי גם במציאות שיורד גשם ויש ברקים ועוברים מטוסים וציפורים הכל מגיע מעל הראש ולכן לדעתי ומנסיוני ,ברגע שזה מנותב נכון באולפן ההקלטות החוויה מדהימה ומציאותית.

הבעיה ? לא תמיד זה מנותב נכון.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #47 

istarmini כתב:
...
...
·

אני ממתין ל 2.1C
...
·

שמעתי ש C זה מזל רע....עדיף להמתין ל2.2 :wink:

matrix23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 266
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #48 

@clip99
·
מילים כדורבנות, הצגת את המתרחש כפי שהמציאות מכה בנו.

מידי פעם אני תוהה האם בעקבות רכישה טכנולוגית עלי להתנתק מכלי החדשות/תקשורות לפחות ל-2-3 שנים הבאות, בכל פעם מחדש אני מגלה כעבור מספר חודשים שטכנולוגיה חדשה עומדת בפתח, ברגעים אלו עולה במוחי תאוריה שהטכנולוגיות לשנים הקרובות כבר ידועות מראש והיצרנים חושפים אותה לאיטה מתוך כוונה למקסם רווחים!!!
ניקח לדוגמא את ה-4k, שהלהיב את כולנו וכבר שנה אחרי זה כל מי שרכש טלוויזה 4k הבין שכעת עליו להחליף ל-hdr, כמובן שגם פה שנה נוספת הביאה את ה-hdr10 - קיצר תסכול!!!

אף יותר מעצבן אותי, שאני נופל בפח למרות שאני מנסה להילחם בזה :? - ממש כמו נישואים(וילדים) :)

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #49 

matrix23 כתב:@clip99
·
מילים כדורבנות, הצגת את המתרחש כפי שהמציאות מכה בנו.

מידי פעם אני תוהה האם בעקבות רכישה טכנולוגית עלי להתנתק מכלי החדשות/תקשורות לפחות ל-2-3 שנים הבאות, בכל פעם מחדש אני מגלה כעבור מספר חודשים שטכנולוגיה חדשה עומדת בפתח, ברגעים אלו עולה במוחי תאוריה שהטכנולוגיות לשנים הקרובות כבר ידועות מראש והיצרנים חושפים אותה לאיטה מתוך כוונה למקסם רווחים!!!
ניקח לדוגמא את ה-4k, שהלהיב את כולנו וכבר שנה אחרי זה כל מי שרכש טלוויזה 4k הבין שכעת עליו להחליף ל-hdr, כמובן שגם פה שנה נוספת הביאה את ה-hdr10 - קיצר תסכול!!!

אף יותר מעצבן אותי, שאני נופל בפח למרות שאני מנסה להילחם בזה :? - ממש כמו נישואים(וילדים) :)
...
·

תודה אבל לא ניסיתי להילחם בקידמה בניגוד לפרשנות המוטעית שאחד השותפים לדיון ניסה כפי הנראה לייחס לדבריי.
אני האחרון שייצא נגד חדשנות מדעית וטכנולוגית בתנאי שמדובר בהתקדמות מהותית ולגיטימית ולא בטריק שיווקי/נסיון חסר תועלת להפיק מים מסלעים . גם אני עדכנתי רסיבר 3 פעמים במהלך 22 השנים האחרונות , מפרולוג'יק לAC3 ואז לפורמטים החדשים (בקרוב תגיע כנראה תגובה חוכמולוגית טיפוסית נוספת) ואין מה לעשות , טבעם של המצאות וחידושים למצוא דרכם לציבור הרחב ולא להיקבר במגירה.

עם זאת חשוב לי לחדד שוב את עיקרי הביקורת שלי על ההמצאה הספציפית שפתחה דיון זה.

1- מבלי להיכנס לדיון בדבר הלגיטימיות של חידוש זה או אחר , את כולם ניתן ליישם היום תוכנתית ולא צריך לייצר ברזלים חדשים על כל שטות.

2 - אם כבר מדברים על לגיטימיות , זו של השטיק החדש מוטלת בספק כמו טוהר המידות של נבחרי ציבור.

3 - הלגיטימיות של חידושים מהותיים יותר כמו פורמטים טהורים לשמע רב ערוצי תקפה רק במסגרת הקשר חוויית ההאזנה, שכן אינה מייצגת שום דבר מעבר לכך וכבר התייחסתי לעניין בסיום הודעתי הראשונה בדיון זה . במידה והדיון יתפתח ויהיה עניין , ארחיב. בקצרה , הדיוטות נוטים לקשור חדשנות עם שיפור / ייצוג נאמן יותר של מציאות בפועל/סינמטית - ולא היא. בהינתן העובדה שאין מציאות אחידה לכולם או בכלל ושלכל אחד בכל מקרה יש טעם שונה, כל מה שהטכנולוגיה יכולה לשאוף אליו במסגרת ניסיונה לתעל את חוויית המציאות באמצעות הכלים העומדים לרשותה - היא לעשות לצרכניה "נעים" בעין ובאוזן.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7413
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #50 

תודה לכולם כתבתם את מה שחשבתי ואמרתי
Sony 1040
Monitor mass

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #51 

אני החלטתי להתאפק. 1080P מספיק לי בהחלט. אין לי כוונה לשדרג טלויזיה ורסיבר עד שכל הטכנולוגיות יגיעו לבשלות ויציבות,אני מניח לקראת 2019. מה הטעם לשדרג ל 4k ו אטמוס כאשר אין מספיק תכנים כאלו כדי להצדיק את השדרוג? אני צופה שבין 2020 ל 2025 יהיה שקט, עד שמסכי 8k יתכילו לצוץ וכנראה גם מסכים עם תמיכה ב VR וסרטי VR. אני רק מקווה שגם ה 3D יחזור בגרסה יותר מתקדמת.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”