פיוניר 421 איך לשמוע מהרמקולים של הטלוזיה?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא.
1.כן בדיוק. וזה גם עובד הכל טוב, בדיוק המטרה שפתחתי את הפוסט - נפתר.
2.לא, - הממיר מחובר לטלוזיה ושאשמע גם מהטלוזיה,, הבעיה שאני לא יכול לעבור לממיר, המגבר תמיד מחזיר את הטלוזיה ל HDMI שלו.
אם הסטרימיר דולק, אני לא יכול לעבור לאף ערוץ אחר ב HDMI של הטלוזיה, המגבר תמיד מחזיר לHDMI שלו, עד שאני מכבה את הסטרימיר אז אפשר לעבור ל HDMI אחר בטלוזיה.
1.כן בדיוק. וזה גם עובד הכל טוב, בדיוק המטרה שפתחתי את הפוסט - נפתר.
2.לא, - הממיר מחובר לטלוזיה ושאשמע גם מהטלוזיה,, הבעיה שאני לא יכול לעבור לממיר, המגבר תמיד מחזיר את הטלוזיה ל HDMI שלו.
אם הסטרימיר דולק, אני לא יכול לעבור לאף ערוץ אחר ב HDMI של הטלוזיה, המגבר תמיד מחזיר לHDMI שלו, עד שאני מכבה את הסטרימיר אז אפשר לעבור ל HDMI אחר בטלוזיה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@mp3lll
·
כמו שכבר עניתי לך על סעיף 2, ההתנהגות של הטלויזיה מול הסטרימר היא בגלל ה-HDMI CONTROL.
הפיתרונות שאני רואה כרגע הם כמו שאתה כבר יודע לכבות את הסטרימר. ...או לחבר הכל דרך הרסיבר.
HDMI CONTROL מתנהג בצורה שונה לעיתים מהצפויי כשמדובר בחיבור שני מכשירים ממותגים שונים ולעיתים גם מאותו המותג וזאת למרות שתיאורטית אמורים לעבוד לפי הסטנדרט המקובל בתעשיה.
·
כמו שכבר עניתי לך על סעיף 2, ההתנהגות של הטלויזיה מול הסטרימר היא בגלל ה-HDMI CONTROL.
הפיתרונות שאני רואה כרגע הם כמו שאתה כבר יודע לכבות את הסטרימר. ...או לחבר הכל דרך הרסיבר.
HDMI CONTROL מתנהג בצורה שונה לעיתים מהצפויי כשמדובר בחיבור שני מכשירים ממותגים שונים ולעיתים גם מאותו המותג וזאת למרות שתיאורטית אמורים לעבוד לפי הסטנדרט המקובל בתעשיה.
You pay peanuts, you get monkeys
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מה שלא ברור לי / הגיוני כאשר מחברים מגבר הוא "מכריח" את הטלוזיה לעבוד עם האות שלו בלבד?
זהו, אי אפשר לעבור לשום אות HDMI אחר בטלוזיה? זה מוזר..
זהו, אי אפשר לעבור לשום אות HDMI אחר בטלוזיה? זה מוזר..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
זו הסיבה שניתן לאפשר או לבטל את האופציה.
מעבר לזאת...ה-HDMI control במכשירים שתומכים יודע גם להדליק ולכבות, וגם להגביר ולהנמיך מהשלט של הטלויזיה את המקורות המחוברים לרסיבר.
לי זה דווקא די הגיוני שבמידה וכל המקורות מחוברים לרסיבר (דבר שניראה לי שהרוב עושים) הוא "יקבע" את "ערוץ ה-HDMI" בטלויזיה.
מעבר לזאת...ה-HDMI control במכשירים שתומכים יודע גם להדליק ולכבות, וגם להגביר ולהנמיך מהשלט של הטלויזיה את המקורות המחוברים לרסיבר.
לי זה דווקא די הגיוני שבמידה וכל המקורות מחוברים לרסיבר (דבר שניראה לי שהרוב עושים) הוא "יקבע" את "ערוץ ה-HDMI" בטלויזיה.
You pay peanuts, you get monkeys