88 התאגידי
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
זה לא רק ב88.האזנתי היום לתוכנית "השעה הבינלאומית" ברשת ב' ופתאום לקראת הסיום שלה השדר והמגיש (ערן סיקורל שהושאר מרשות השידור) עצר לרגע את דיבורו ושמעו את המבוכה הרבה בקולו כשאולץ פתאום להכניס שיר של "הזמר" ג'סטין ביבר לתוכנית כביכול על הקשר בינו לפיגוע במנצ'סטר..מה לתוכנית הזאת,ולזמר פופ גרוע ילד בשקל וחצי?? היה אפשר לשמוע בקולו של סיקורל שהוא רוצה לברוח מהאולפן.מי שאחראי למוזיקה בתחנות של התאגיד הוא בחור צעיר שהובא כמובן מגלגלצ והמגישים והמנהלים של התחנות כפופים לו,ואם הוא מחליט לתקוע להם את ביבר בתוכנית וותיקה מצויינת ורצינית כמו השעה הבינלאומית,אז באמת המטרה היא יצירת גל'צ וגלגל"צ 2 על כל המשתמע מכך,במובן השלילי.ביצחק נוי בשבת בבוקר לא נגעו בינתיים,גם אותו יכריחו לבסוף לנגן בין דבריו שירים של ביבר,בריטני ספירס והשד יודע מה עוד?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לי חסר את טיסת בוקר עם גיל מטוס ביום שישי .... התוכנית התלבשה כל כך מתאים.
ומיד אח"כ העולם השישי .
את שתי התוכניות האלה קברו באמצע הלילה.
http://gmatus.com/morning-flight-77
https://www.facebook.com/Mishmar88
ומיד אח"כ העולם השישי .
את שתי התוכניות האלה קברו באמצע הלילה.
http://gmatus.com/morning-flight-77
https://www.facebook.com/Mishmar88
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
·oferlaor כתב:חכו, הפיצול של ערוץ 2 והמעבר במספרים זה שינוי משמעותי בהרבה......
לאאאאהההה... ברצינות?
כאילו , לא שאני מבין בענייני טלויזיה (או מתעניין בכלל) אבל בהנחה שמדובר במהלך שישפיע על רמת התכנים , קשה לי לדמיין מצב יותר גרוע ממה שיש היום . כל דבר , ממש כל דבר שיכולים לעולל או לחולל בערוץ הזה בהקשר לתוכנו , רק יכול לרומם אותו . ובכלל אסתכן בניחוש , מבלי להיכנס להכללות גורפות , שלמלינים על אובדן 88 לא ממש מזיז מה קורה במשכוכית של המדינה, ככה שאף אחד מהנוכחים לא יושב על קצה כסאו וכוסס את ציפורניו בציפייה/חשש מרפורמה כזו או אחרת בהרגלי הבהייה של כל היתר.
אנו נמצאים בתקופה היסטורית בקנה מידה מקומי , בו הקיטוב בין איכות לגבבה ילך ויתעצם , מהלך שיקבל משנה תוקף עם המתקפה האחרונה על עולם הזרמת התוכן באינטרנט (קודי וכו', גם זה לא תחום עניין שלי) ובדומה למה שקרה עם חברות הטבק והקנאביס, ידחוף הלאה הרבה נשמות טועות אל האלטרנטיבה ה"חוקית".
אל תטעו . לא מדובר בעניין של זכויות יוצרים , המשמש כעלה תאנה במלחמה הזו על הרגלי הצפייה . זה רק מצג, שווא בעיקרו , למטרה האמיתית והיא מניעת תוכן איכותי, בהתאמה אישית ולא כזה שנדחף לפה בכפית , מאזרחי המדינה. התזמון לא מקרי .
זה הזמן לבעוט אחת ולתמיד את הטלויזיה ולמצוא חלופות למעט השעות הפנויות שנותרות לציבור האריסים, או לפחות למצוא מקורות תוכן ראויים יותר.
ערוץ 2... נו באמת.
- Janti
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אין לנו טלוויזיה בבית ובימי שישי ההינו מאזינים ל'יומן' של ערוץ 1 ברשת ב' לאחר יום נפלא של שידורים ב-88FM. קשה להיפרד מההרגל.
אין לי מספיק קילומטראז' ברדיו החדש ואפס ניסיון בטלוויזיה החדשה ואני צריך לצבור קצת שע"ם אבל בגדול (ממש בענק) נראה לי שזה עבר חלק יחסית. אף אחד לא יתגעגע לסיעוב של רשות השידור - ואני לא מתכוון לעיתונאים המוכשרים, אנשי החדשות והתחקירנים הנהדרים. ברוך שפטרנו מהמחלות של הרשות וועדי העובדים שלה. המלך מת - יחי המלך!
אבל - אני מאוד מקווה שתהליך הגלגליזציה של השידור החדש יאט ויחדל. אני אופטימי. פני הדור כפני הכלב עם נאמנות אפס להכל. אין מקום לעוד תחנות כאלה במדינה כה קטנה. יצירת תחרות לגלגל"ץ הוא סוג של גול עצמי. זה נהדר ואוולתי בדיוק במידה הצפויה.
אם זה לא ילך... אנחנו נצטרך להזכיר לחבורת הדגנרטים שאנחנו בוחרים בהם פעם בכמה שנים שיש רק שתי מדינות בעולם בעלות תחנות רדיו צבאי. ישראל וצפון קוריאה. גם אם גלגל"ץ היא חצי של משרד התחבורה ולא רק של צה"ל , אני לא רואה סיבה למה אני (ואתם) צריכים לממן את הח*א הזה. בינתיים, כל עוד אין פופ ים-תיכוני ב88FM, אני לא רואה סיבה להתחמש. אם זה יגיע - נראה.
בינתיים ליבי ליבי על השדרנים הוותיקים המסכנים שנאלצים לסבול את השינויים המשפילים...
אין לי מספיק קילומטראז' ברדיו החדש ואפס ניסיון בטלוויזיה החדשה ואני צריך לצבור קצת שע"ם אבל בגדול (ממש בענק) נראה לי שזה עבר חלק יחסית. אף אחד לא יתגעגע לסיעוב של רשות השידור - ואני לא מתכוון לעיתונאים המוכשרים, אנשי החדשות והתחקירנים הנהדרים. ברוך שפטרנו מהמחלות של הרשות וועדי העובדים שלה. המלך מת - יחי המלך!
אבל - אני מאוד מקווה שתהליך הגלגליזציה של השידור החדש יאט ויחדל. אני אופטימי. פני הדור כפני הכלב עם נאמנות אפס להכל. אין מקום לעוד תחנות כאלה במדינה כה קטנה. יצירת תחרות לגלגל"ץ הוא סוג של גול עצמי. זה נהדר ואוולתי בדיוק במידה הצפויה.
אם זה לא ילך... אנחנו נצטרך להזכיר לחבורת הדגנרטים שאנחנו בוחרים בהם פעם בכמה שנים שיש רק שתי מדינות בעולם בעלות תחנות רדיו צבאי. ישראל וצפון קוריאה. גם אם גלגל"ץ היא חצי של משרד התחבורה ולא רק של צה"ל , אני לא רואה סיבה למה אני (ואתם) צריכים לממן את הח*א הזה. בינתיים, כל עוד אין פופ ים-תיכוני ב88FM, אני לא רואה סיבה להתחמש. אם זה יגיע - נראה.
בינתיים ליבי ליבי על השדרנים הוותיקים המסכנים שנאלצים לסבול את השינויים המשפילים...
@lion77
מת על ההומור האופייני שלו, האינטליגציה בהגשה והקול הרדיופוני.
יש גם משהו מרגיע בהאזנה למישהו שלא משתנה 40 שנים.
ימי שישי ב 12:00 זו השעה הכי לא מתאימה אצלנו לשמוע רדיו, כולם חוזרים הביתה ולאף אחד אין ראש לזה.
אבל לא וויתרתי והייתי מדליק את הרדיו במיוחד בשביל הפינה של דורי בן זאב.
תכלס.יום שישי האחרון ללא דורי בן זאב בשעה 12 היה מוזר...
מת על ההומור האופייני שלו, האינטליגציה בהגשה והקול הרדיופוני.
יש גם משהו מרגיע בהאזנה למישהו שלא משתנה 40 שנים.
ימי שישי ב 12:00 זו השעה הכי לא מתאימה אצלנו לשמוע רדיו, כולם חוזרים הביתה ולאף אחד אין ראש לזה.
אבל לא וויתרתי והייתי מדליק את הרדיו במיוחד בשביל הפינה של דורי בן זאב.
מה שקורה בפתח תקווה נשאר בפתח תקווה...zovirax כתב:למה? יעצרו את מי?...
אני מנסה לא להכניס פוליטיקה לפורום,אבל!
מעצרי שווא של אזרחים מפגינים תוך פגיעה בזכות דמוקרטית בסיסית
זה אייטם שכנראה לא תראה בערוצי החדשות הקונבנציונאלים ... מה שמתחבר לדיון בו אנו עוסקים
ישעיהו א כא
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- Kosh
- גורו וינטאג'

·raniburg כתב:מה שקורה בפתח תקווה נשאר בפתח תקווה.........
אני מנסה לא להכניס פוליטיקה לפורום,אבל!
מעצרי שווא של אזרחים מפגינים תוך פגיעה בזכות דמוקרטית בסיסית
זה אייטם שכנראה לא תראה בערוצי החדשות הקונבנציונאלים ... מה שמתחבר לדיון בו אנו עוסקים
ישעיהו א כא...
בבקשה,פוסטים/תגובות פוליטיות תשמור לפייסבוק ולא לפורומים.
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 26/05/2017 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Kosh
·הגבתי לשאלה של zovirax
ד''א
כל מה שאינו מתייחס לאיכות השידור והשמע
כש (אפילו) אתה מתייחס למה משדרים, או מי משדר ולא לאיך שומעים את מה שמשדרים, הדיון הופך לפוליטי
בכל מקרה מתנצל על האי נוחות שנגרמה לך
·הגבתי לשאלה של zovirax
ד''א
כל מה שאינו מתייחס לאיכות השידור והשמע
כש (אפילו) אתה מתייחס למה משדרים, או מי משדר ולא לאיך שומעים את מה שמשדרים, הדיון הופך לפוליטי
בכל מקרה מתנצל על האי נוחות שנגרמה לך
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
בימים באחרונים ניסיתי להבין מה קורה פה בעצם, נכנס לפייסבוק וקורא את העמוד של 88 ושל משמר 88, אתמול אפילו נכנסתי לעמוד של העורך החדש דלמדיגו, עורך התוכנית the voice, לעמודים של בועז כהן ועוד...
לפי דעתי לא ישתנה שום דבר ולא יעזור המאבק, להפך הפלייליסט הרשמי עומד להיכנס במלוא עוצמתו לתחנה בקרוב מאוד, כרגע זה נראה כמו מלחמת אגו של התאגיד לאור התגובות - "אבי, ייסר אתכם בשוטים, ואני, אייסר אתכם בעקרבים", אם הכוונה הייתה בתחילה הייתה מתונה, אז חכו חכו...
כל עוד אין מי שימנע מהם לנהל את התחנה כפי שהם רוצים כלום לא ישתנה ולאף אחד אין כוח לאלץ אותם, 400 אלף יצאו לרחובות לא מזמן והדבר היחיד שהשתנה זה שהכל נהיה יותר גרוע.
אז אני מנסה להבין מה עמד מאחורי הרמיסה הגסה של 88, מדוע התאגיד לא הקים תחנה חדשה שתתחרה בגלגל"צ ואקו99, אני דווקא חושב שהם היו יכולים לעשות אחלה עבודה מעין גלגל"צ אלטרנטיבית.
לאחר השבועיים האחרונים אני חושב שהפתרון הטוב ביותר עבור כולם הוא להקים עוד תחנת רייטינג שתכניס פרנסה לתאגיד (לא שחסר לו לפי מה שהבנתי), תחנה אחות ל-88 שתתגבר על כל תחלואי גלגל"צ ותהיה קצת יותר אלטרנטיבית מאקו99. ואת 88 להחזיר למתכונת הרגילה ולתת לזמן לעשות את שלו.
אין עוד תחנה כמו 88 ועד שלא יחזירו אותה באותה מתכונת אז גם לא תהיה.
לפי דעתי לא ישתנה שום דבר ולא יעזור המאבק, להפך הפלייליסט הרשמי עומד להיכנס במלוא עוצמתו לתחנה בקרוב מאוד, כרגע זה נראה כמו מלחמת אגו של התאגיד לאור התגובות - "אבי, ייסר אתכם בשוטים, ואני, אייסר אתכם בעקרבים", אם הכוונה הייתה בתחילה הייתה מתונה, אז חכו חכו...
כל עוד אין מי שימנע מהם לנהל את התחנה כפי שהם רוצים כלום לא ישתנה ולאף אחד אין כוח לאלץ אותם, 400 אלף יצאו לרחובות לא מזמן והדבר היחיד שהשתנה זה שהכל נהיה יותר גרוע.
אז אני מנסה להבין מה עמד מאחורי הרמיסה הגסה של 88, מדוע התאגיד לא הקים תחנה חדשה שתתחרה בגלגל"צ ואקו99, אני דווקא חושב שהם היו יכולים לעשות אחלה עבודה מעין גלגל"צ אלטרנטיבית.
לאחר השבועיים האחרונים אני חושב שהפתרון הטוב ביותר עבור כולם הוא להקים עוד תחנת רייטינג שתכניס פרנסה לתאגיד (לא שחסר לו לפי מה שהבנתי), תחנה אחות ל-88 שתתגבר על כל תחלואי גלגל"צ ותהיה קצת יותר אלטרנטיבית מאקו99. ואת 88 להחזיר למתכונת הרגילה ולתת לזמן לעשות את שלו.
אין עוד תחנה כמו 88 ועד שלא יחזירו אותה באותה מתכונת אז גם לא תהיה.
- Kosh
- גורו וינטאג'

כתבתי את זה כבר כאן בשירשור הזה ואכתוב שוב-לא ברור לכם שהשינויים המרחיבים שעשו בצביון של התחנה נועדו כדי לגרום לכל השדרנים/מגישים הוותיקים של 88 המקורית לעזוב מרצונם/להתפטר? כדי שיוכלו להכניס קריינים/ילדים מגל"צ/גלגל"צ במקומם? בטח גם כאלו עם קול מלחשש..
אגב,גם ברשת ב' מנסים להכניס אותם/אותן ובשבוע שעבר איזו ילדת גל"צ חדשה שהובאה לתאגיד משם הקריאה בתוכנית הבוקר(לפני אריה גולן) את כותרות העיתון של היום הלא נכון(היום שחלף).

- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אולי שייך לשרשור הזה ואולי לא, אבל ערוץ 1 הפסיד משפחה של צופים מסורים.
מה שמשודר היום בערוץ 1 הוא בושה וחרפה, גועל נפש לשמו.
הערוץ איבד את ייחודו והפך לחיקוי עלוב ומעורר רחמים של הערוצים המתחרים.
וגאולה אבן לא שווה צפייה
מה שמשודר היום בערוץ 1 הוא בושה וחרפה, גועל נפש לשמו.
הערוץ איבד את ייחודו והפך לחיקוי עלוב ומעורר רחמים של הערוצים המתחרים.
וגאולה אבן לא שווה צפייה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים