HOT NET חוסמים פורטים !!
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אצלי עדיין יש את הבעיה הזאת ויותר מזה, עכשיו אין לי בהוטבוקס את כל התפריטים ועכשיו אני לא יכול להשתמש בנתב החיצוני שלי כי אני לא יכול להגדיר אותו. התשובה שלהם, תשלם 10 שקל בחודש בשביל שנפתח לך את הWIFI, למרות שאני לא הולך להשתמש בו. הכי "מצחיק" שכל הבעיה התחלילה כשביקשתי שינתקו אותי מהשרות של הWIFI שלהם. תחלס, כל הכבוד להם, מצאו שיטה טובה ללקוחות לקחת שרותים שהם לא רוצים.
למה אתה לא יכול להשתמש בנתב החיצוני שלך? המודם שלך ב- Bridge Mode. הכל צריך לעבוד.BUGY כתב:אצלי עדיין יש את הבעיה הזאת ויותר מזה, עכשיו אין לי בהוטבוקס את כל התפריטים ועכשיו אני לא יכול להשתמש בנתב החיצוני שלי כי אני לא יכול להגדיר אותו. התשובה שלהם, תשלם 10 שקל בחודש בשביל שנפתח לך את הWIFI, למרות שאני לא הולך להשתמש בו. הכי "מצחיק" שכל הבעיה התחלילה כשביקשתי שינתקו אותי מהשרות של הWIFI שלהם. תחלס, כל הכבוד להם, מצאו שיטה טובה ללקוחות לקחת שרותים שהם לא רוצים....
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·לא יודע. הנתב מחובר אבל לא מחלק IP. (פתחתי שרשור נפרד על זה)FDisk כתב:למה אתה לא יכול להשתמש בנתב החיצוני שלך? המודם שלך ב- Bridge Mode. הכל צריך לעבוד..........
הם סידרו את זה.amdr1 כתב:משברור לי- הוטנט לא חוסמת שום פורטים.
בדקתי תוך כדי החלפות ip כמה פעמים ......