oris74,
.אני לא יודע לענות בבטחון אם תרגיש שיפור משמעותי. אני באותו מצב כמו שלך (כרגע עם optoma HD33). מצד אחד, אחרי קריאה רבה פה בפורום הבנתי שכל המקרנים שהיו לי לאורך השנים (דגמי כניסה של אופטומה, כל פעם ברזולוציה גבוהה יותר) לא הצטיינו בקונטרסט ובהירות - שני גורמים משמעותיים מאוד באיכות של תמונה. מצד שני, בהרגשה הסובייקטיבית שלי, הקפיצות ברזולוציה היו משמעותיות בחוויה שלי. אני מבין את הביקורות הסותרות בכך שה 65/60 כמקרן כניסה ל 4K, מצליח להביא ערך ותמורה, ביחס למחיר, עם תוכן 4K HDR, להערכתי בטח מול מקרן כניסה 1080P כמו שיש לי. אבל, ביחס לשוק כולו לא מהווה תמונה "איכותית" באופן כללי (מקווה שזה יצא מובן..).
בכל מקרה, עבורי הבחירה מתי לשדרג ל4K פשוטה יותר. אין לי תקציב של 4-5K$ להוציא על מקרן כרגע - זה מוריד את רוב הדגמים האחרים של 4K שיצאו לאחרונה של JVC BENQ SONY שקיבלו ביקורות טובות יותר. נטיתי לוותר על שדרוג השנה בגלל הביקורות הפושרות על ה60/65 שהיו האופציה היחידה עבורי מבחינת תקציב, אבל לא פסלתי אותם לגמרי.
עכשיו שקראתי את הביקורת על ה Acer M550 שפורסמה פה למעלה, ואח"כ ביליתי עוד כמה זמן בלקרוא עליו בפורומים אחרים, נראה שמדובר במקרן כניסה ל- 4K שמביא תמורה הרבה יותר טובה משל ה 60/65 בערך באותו מחיר, ואישית, מרגיש לי כמצדיק את ההוצאה ואני מקווה שיורגש גם בחוויה שלי כשדרוג. גם הוא קצת מעל לתקציב שלי כרגע אבל בחישוב מהיר וקצת מזל, אם מישהו מביא אותו פיזית
מגרמניה, אז אחרי החזר מע"מ הוא יוצא בערך 6500 ש"ח. או שאולי המקבילה האמריקאית שלו תרד קצת לקראת בלאק פריידי, נשאר רק לחכות (: