TVIX-4000 קצת הסתבכתי עם החיבור LAN ...מבקש עזרה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אתה חייב לשים EXCEPTION ל-FIREWALL בשביל שזה יעבוד.
הדרך הכי פשוטה זה לסגור את החיבור ואת התוכנה של ה-NFS. אחרי זה לפתוח את ה-FIREWALL.
אחרי זה לפתוח את התוכנה ידנית ואז כשהוא שואל אם לעשות BLOCK או ALLOW לעשות ALLOW תמיד.
אם לא מופיעה לך ההודעה, אז אתה צריך להוסיף את זה ידנית (נדנוד לא קטן).
הדרך הכי פשוטה זה לסגור את החיבור ואת התוכנה של ה-NFS. אחרי זה לפתוח את ה-FIREWALL.
אחרי זה לפתוח את התוכנה ידנית ואז כשהוא שואל אם לעשות BLOCK או ALLOW לעשות ALLOW תמיד.
אם לא מופיעה לך ההודעה, אז אתה צריך להוסיף את זה ידנית (נדנוד לא קטן).
תודה מרטין ועופר ,
לגבי הרשת וה-FIREWALL עשיתי בדיוק מה שעופר כתב וזה עובד מצויין . עכשיו יש גם TVIX NET SHARE וגם FIREWALL ביחד .
לגבי שם היוזר בתקשורת FTP ל-TVIX לאחר שנסיתי מה שמרטין הציע ולא עבד בדקתי את הספר מהעמוד הראשון ועד האחרון ואין שם שום זכר לנושא .
באתר החברה , ביחד עם הרבה מאוד שאלות ותשובות ( שאותן אביא לפה מאוחר יותר כדי שאנשים לא יבזבזו את זמנם על ספר המשתש הגרוע) היה כתוב שהיוזר היחיד שבו צריכים להשתמש הוא "tvixftp" ואותו לא ניתןלשנות .
לגבי מהירויות : מהירות העברת קבצים ב-FTP היא אצלי של כ-3.5M/sec כלומר ניתן להעתיק קובץ של 3 גיגה מה-PC ל-TVIX ב-15 דקות .
HAGI
לגבי הרשת וה-FIREWALL עשיתי בדיוק מה שעופר כתב וזה עובד מצויין . עכשיו יש גם TVIX NET SHARE וגם FIREWALL ביחד .
לגבי שם היוזר בתקשורת FTP ל-TVIX לאחר שנסיתי מה שמרטין הציע ולא עבד בדקתי את הספר מהעמוד הראשון ועד האחרון ואין שם שום זכר לנושא .
באתר החברה , ביחד עם הרבה מאוד שאלות ותשובות ( שאותן אביא לפה מאוחר יותר כדי שאנשים לא יבזבזו את זמנם על ספר המשתש הגרוע) היה כתוב שהיוזר היחיד שבו צריכים להשתמש הוא "tvixftp" ואותו לא ניתןלשנות .
לגבי מהירויות : מהירות העברת קבצים ב-FTP היא אצלי של כ-3.5M/sec כלומר ניתן להעתיק קובץ של 3 גיגה מה-PC ל-TVIX ב-15 דקות .
HAGI
אם אפשר, אני רוצה להצטרף לאשכול ולהוסיף את השאלה שלי:
התקנתי את התוכנה, ואני מקבל את אותו הIP של חיבור הרשת שלי, כלומר:
יש לי רשת אלחוטית, הראוטר (3COM), מערכת XP PRO ואת הTVIX בחיבור אלחוטי באמצעות הדונגל שהם ממליצים עליו.
כאשר ניסיתי לשנות את הIP שניתן לחיבור לרשת (Local connection) לא הצלחתי להתחבר לרשת.
תודה מראש,
גיא
התקנתי את התוכנה, ואני מקבל את אותו הIP של חיבור הרשת שלי, כלומר:
יש לי רשת אלחוטית, הראוטר (3COM), מערכת XP PRO ואת הTVIX בחיבור אלחוטי באמצעות הדונגל שהם ממליצים עליו.
כאשר ניסיתי לשנות את הIP שניתן לחיבור לרשת (Local connection) לא הצלחתי להתחבר לרשת.
תודה מראש,
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
בוקר טוב,
הנתונים ה:
ראוטר אלחוטי של 3COM, הTVIX מחובר עם דונגל אלחוטי של DLINK.
הרשת ללא הצפנה רק עם הרשאות לפי MAC.
כאשר המחשב עולה, הוא מקבל את הIP הזה: 192.168.1.12,
כאשר אני מריץ את התוכנה של TVIX אני מקבל את אותו הIP.
ניסיתי בכל מקרה להגדיר את הIP הנ"ל בTVIX בשני מקומות
נסיון א.
א. במסך הרשת ברשת אלחוטית - הגדרתי IP קבוע ושם הצבתי רק את הIP בלי המסק ושער ברירת מחדל
ב. בהגדרת דיסק רשת 1 שוב את אותו הIP
קיבלתי שהוא לא יכול להתחבר ועל הPC הודעה שיש התנגשות ברשת - דבר מאוד ברור.
נסיון ב:
א. במסך הרשת האלחוטית הגדרתי DVCP וקיבלתי IP 192.168.1.3 עם כל הגדרת המשנה.
ב. הגדרתי את הIP שקיבלתי מהתוכנה בדיסק רשת 1 ושוב אותה השגיאה.
ניסיתי לשנות את הIP במחשב שלי ולקבוע אותו ידנית ל 192.168.1.5 והוא לא מצליח להתחבר ולגלוש ברשת ועדין אני לא מצליח להתחבר לTVIX.
תודה מראש לכל העוזרים
גיא
הנתונים ה:
ראוטר אלחוטי של 3COM, הTVIX מחובר עם דונגל אלחוטי של DLINK.
הרשת ללא הצפנה רק עם הרשאות לפי MAC.
כאשר המחשב עולה, הוא מקבל את הIP הזה: 192.168.1.12,
כאשר אני מריץ את התוכנה של TVIX אני מקבל את אותו הIP.
ניסיתי בכל מקרה להגדיר את הIP הנ"ל בTVIX בשני מקומות
נסיון א.
א. במסך הרשת ברשת אלחוטית - הגדרתי IP קבוע ושם הצבתי רק את הIP בלי המסק ושער ברירת מחדל
ב. בהגדרת דיסק רשת 1 שוב את אותו הIP
קיבלתי שהוא לא יכול להתחבר ועל הPC הודעה שיש התנגשות ברשת - דבר מאוד ברור.
נסיון ב:
א. במסך הרשת האלחוטית הגדרתי DVCP וקיבלתי IP 192.168.1.3 עם כל הגדרת המשנה.
ב. הגדרתי את הIP שקיבלתי מהתוכנה בדיסק רשת 1 ושוב אותה השגיאה.
ניסיתי לשנות את הIP במחשב שלי ולקבוע אותו ידנית ל 192.168.1.5 והוא לא מצליח להתחבר ולגלוש ברשת ועדין אני לא מצליח להתחבר לTVIX.
תודה מראש לכל העוזרים
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
גיא ,
כשתוכנת DVICO NETSHARE עולה היא מציגה IP מסויים .
אחרי שהגדרת ב"הגדרות הרשת" את כל ההגדרות של הרשת האלחוטית ( DEFAULT NETWORK = WI-FI) אתה צריך להגיע להגדרת "NETWORK DISK 1 , להכניס שם את ה-IP שהתוכנה הציגה בהפעלתה במחשב , ולתת את השם של הספריה שהיא "משותפת" על ידי ה-PC , לפי הגדרות ה-SETTINGS של תוכנת TVIX NETSHARE ) .
לדעתי זה הכל .
כשתוכנת DVICO NETSHARE עולה היא מציגה IP מסויים .
אחרי שהגדרת ב"הגדרות הרשת" את כל ההגדרות של הרשת האלחוטית ( DEFAULT NETWORK = WI-FI) אתה צריך להגיע להגדרת "NETWORK DISK 1 , להכניס שם את ה-IP שהתוכנה הציגה בהפעלתה במחשב , ולתת את השם של הספריה שהיא "משותפת" על ידי ה-PC , לפי הגדרות ה-SETTINGS של תוכנת TVIX NETSHARE ) .
לדעתי זה הכל .
גיא ,
יש לך אפשרות לבדוק אם התקשורת תקינה מהכיוון השני , כלומר מה-PC ל-TVIX ?
פתח חלון command ( על ידיד START---RUN---והקלדת "cmd" ).
בחלון שנפתח תריץ : ping <ה-IP שמופיע ב-NETWORK INFO ב-TVIX" .
תראה אם אתה מקבל מענה מהמכשיר . אני חושש שהבעיה היא של תקשורת בין הראוטר לבין ה-TVIX ( אולי פורטים סגורים ...) .
בדיקה נוספת שאתה יכול לעשות לבדיקת תקינות התקשורת בין ה-PC ל-TVIX היא כניסה דרך FTP ל-TVIX , אבל זה קצת יותר מסובך .
אם תוכל , יעזור מאוד אם תשלח כמה צילומי מסך עם הגדרות הרשת הנוכחיות . אולי הן לא הנכונות .
מחכה לעדכון !
יש לך אפשרות לבדוק אם התקשורת תקינה מהכיוון השני , כלומר מה-PC ל-TVIX ?
פתח חלון command ( על ידיד START---RUN---והקלדת "cmd" ).
בחלון שנפתח תריץ : ping <ה-IP שמופיע ב-NETWORK INFO ב-TVIX" .
תראה אם אתה מקבל מענה מהמכשיר . אני חושש שהבעיה היא של תקשורת בין הראוטר לבין ה-TVIX ( אולי פורטים סגורים ...) .
בדיקה נוספת שאתה יכול לעשות לבדיקת תקינות התקשורת בין ה-PC ל-TVIX היא כניסה דרך FTP ל-TVIX , אבל זה קצת יותר מסובך .
אם תוכל , יעזור מאוד אם תשלח כמה צילומי מסך עם הגדרות הרשת הנוכחיות . אולי הן לא הנכונות .
מחכה לעדכון !
טוב, אני אנסה לחדד את הבעיה:
הצלחתי להתחבר למכשיר בשרת FTP מהPC שלי.
אני מניח מכך שהגדרות הרשת שלי כנראה לא נכונות על הPC, כלומר התיקייה שלי לא מוגדרת בצורה נכונה.
אני אשמח אם יש מי שיכול לעזור לי מהנקודה הזו.
תודה
גיא
הצלחתי להתחבר למכשיר בשרת FTP מהPC שלי.
אני מניח מכך שהגדרות הרשת שלי כנראה לא נכונות על הPC, כלומר התיקייה שלי לא מוגדרת בצורה נכונה.
אני אשמח אם יש מי שיכול לעזור לי מהנקודה הזו.
תודה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!