https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01HGK2QSU
מוצר מעולה, זה ה-3 שאני רוכש.
530 שקל עד הבית עם הפאונד שמתרסק לו לאיטו.
[img2=725x440]https://charts.camelcamelcamel.com/uk/B ... =0&lang=en[/img2]
סיר טיגון אוויר Morphy Richards ב530 שקלים עד הבית
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K
- הודעות: 20656
- הצטרף: ספטמבר 2007
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1006 פעמים
- tal001
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 177
- הצטרף: נובמבר 2015
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@d30DK
·
שאני מכין את השניצל אני טובל אותו בביצה ואז פירורי לחם או מה שאחר שתרצה, ואז מכניס לסיר.
אני משתדל לא להשתמש בכלל בשמן,יש לך אפשרות לרסס עליו שמן ולהכניס לסיר.
השניצל יוצר מעולה לדעתי אך מעט יבש יותר משניצל שעבר טיגון, אבל הטעם זהה לדעתי וגם הקריספיות נשמרת שזה חשוב בעיני.
לוקח לסיר להכין את השניצל בערך 18 דקות פלוס מינוס.
וחברים שלי שאכלנו שניצל וציפס היו די בהלם שזה בלי שמן..
·
שאני מכין את השניצל אני טובל אותו בביצה ואז פירורי לחם או מה שאחר שתרצה, ואז מכניס לסיר.
אני משתדל לא להשתמש בכלל בשמן,יש לך אפשרות לרסס עליו שמן ולהכניס לסיר.
השניצל יוצר מעולה לדעתי אך מעט יבש יותר משניצל שעבר טיגון, אבל הטעם זהה לדעתי וגם הקריספיות נשמרת שזה חשוב בעיני.
לוקח לסיר להכין את השניצל בערך 18 דקות פלוס מינוס.
וחברים שלי שאכלנו שניצל וציפס היו די בהלם שזה בלי שמן..
נערך לאחרונה על ידי tal001 ב 01/03/2017 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.