סאב חדש klipsch r112sw יש רעש בחינור

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
juda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

שלום לכולם,
פעם ראשונה שאני כאן, מקווה לעזרתכם, אני מיואש!, רכשתי סאב חדש klipsch r112sw, קניתי גם כבל עבה מונסטר 850, השקעתי, יש לי מגבר פיוניר vsx 922 שנחשב לטוב, אני מנסה לחבר את ה סאב, ואיך שאני מחבר את הכבל לסאב בום... רעש כמו תגיעת שופר, למה? מה עושים?, או האם הסאב צריך להיות על סטנדבאי או אוטומטי ולא על און? בבקשה עזרה מכם.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

מחברים כבלים שכל הרכיבים כבויים...
Off.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5188

שליחה

@avihuli
ברור שיהיה לך בום!!!

כל רכיב חשמלי מחברים כאשר הוא כבויי מין הסתם!

אז מה קורה עכשיו? עובד או לא עובד?
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

juda פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

אכן, עובד, תודה רבה לכולם ובמיוחד לרועי שדיבר איתי בטלפון וגם הסביר

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

סתם שאלה, שכחתי לכבות את הסאב כשחיברתי את הכבל בהתחלה והיה לי רעש בום כזה גם פעם אחת, מיותר לציין שמאז כל פעם שרציתי לנתק ולחבר כבל כיביתי את הסאב. השאלה היא האם יכול להגרם נזק כלשהוא מהבום החד פעמי הזה לסאב? כמובן שהסאב עובד והכל בסדר רק מעניין אותי.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5188

שליחה

@Zachn
אולי בגלל זה אתה לא שומע את היריות? 😊

סתתתאאםםם בצחוק אחי
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

Zachn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1538

שליחה

חחחחחחחחח די נו :)

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904

שליחה