הזמנה דרך חנות Wanderlust ברומניה
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
- נתן תודות: 241 פעמים
- קיבל תודות: 328 פעמים
של העברה בנקאית?
לא כ"כ רוצה לפרסם אותם אבל בבנק שלי אני יכול לעשות את זה מהבית בעלויות די זולות.
http://www.leumi.co.il/Articles/9847/
לא שיצא לי להשתמש בזה פעם.
לגבי המעמ יש הסכם קיזוז מול האיחוד הארופי כלומר הוא מוריד מהמחיר את המעמ המקומי ובכניסה לארץ יגבו ממך את המעמ הישראלי.
צריך רק לזכור את כל הסיפור של ההצהרות יצרן החתומות וכו שמפיעות בפורום ואין לי כוח לחפש
לא כ"כ רוצה לפרסם אותם אבל בבנק שלי אני יכול לעשות את זה מהבית בעלויות די זולות.
http://www.leumi.co.il/Articles/9847/
לא שיצא לי להשתמש בזה פעם.
לגבי המעמ יש הסכם קיזוז מול האיחוד הארופי כלומר הוא מוריד מהמחיר את המעמ המקומי ובכניסה לארץ יגבו ממך את המעמ הישראלי.
צריך רק לזכור את כל הסיפור של ההצהרות יצרן החתומות וכו שמפיעות בפורום ואין לי כוח לחפש
נערך לאחרונה על ידי itamars2 ב 14/02/2017 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@itamars2
·ממה שיצא לי לראות זה ללקוחות בארץ, יש לאותו הבנק גם אפליקציה שאפשר דרכה לעשות העברות בנקאיות בין חשבונות, אבל כשניסינו אתמול לעשות לבעל החנות זה לא שיתף פעולה.
·ממה שיצא לי לראות זה ללקוחות בארץ, יש לאותו הבנק גם אפליקציה שאפשר דרכה לעשות העברות בנקאיות בין חשבונות, אבל כשניסינו אתמול לעשות לבעל החנות זה לא שיתף פעולה.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@detailer
·
אתה טועה.
אין עמלות גבוהות ממה שUPS גובים.
זו החברה הכי יקרה שאני מכיר כחברת שלוחיות.
אם חבילה נשלחת כמו שצריך דרך שירות של הדואר, נניח לדוגמה EMS (השירות היקר שלהם) אז תשלם כ90 שח עמלות (לעומת איזה 400-600 שח עמלות אצל UPS). אם החבילה תיעצר בדואר, תשלם לכל היותר 150 שח (שחרור פרטני).
כך או כך, UPS זו החברה היקרה ביותר שאני מכיר.
יותר מFEDEX ויותר מDHL.
·
אתה טועה.
אין עמלות גבוהות ממה שUPS גובים.
זו החברה הכי יקרה שאני מכיר כחברת שלוחיות.
אם חבילה נשלחת כמו שצריך דרך שירות של הדואר, נניח לדוגמה EMS (השירות היקר שלהם) אז תשלם כ90 שח עמלות (לעומת איזה 400-600 שח עמלות אצל UPS). אם החבילה תיעצר בדואר, תשלם לכל היותר 150 שח (שחרור פרטני).
כך או כך, UPS זו החברה היקרה ביותר שאני מכיר.
יותר מFEDEX ויותר מDHL.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- itamars2
-
- חבר ותיק

@RuslanAbramov
·
יכול להיות שלחשבונות בחול הם עושים חיים יותר קשים תנסה לברר עם המוקד הטלפוני,
לא אמורה להיות סיבה אם זה חשבון שמשויך לעסק מתנהל באיחוד הארופי לעניות דעתי.
·
יכול להיות שלחשבונות בחול הם עושים חיים יותר קשים תנסה לברר עם המוקד הטלפוני,
לא אמורה להיות סיבה אם זה חשבון שמשויך לעסק מתנהל באיחוד הארופי לעניות דעתי.
- TsurTriger
- כתב צילום

@RuslanAbramov
·
בגלל הגבלות על הלבנת הון, יש לא מעט בירוקרטיה לביצוע העברה בנקאית לחו"ל.
במיוחד אם אתה בבנק לאומי.
יתכן שבגלל זה אין אפשרות לבצע העברות בנקיות, לפחות לא ראשונה אם זו ראשונה שלך, לחו"ל.
·
בגלל הגבלות על הלבנת הון, יש לא מעט בירוקרטיה לביצוע העברה בנקאית לחו"ל.
במיוחד אם אתה בבנק לאומי.
יתכן שבגלל זה אין אפשרות לבצע העברות בנקיות, לפחות לא ראשונה אם זו ראשונה שלך, לחו"ל.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

סבירות גבוהה שהוא ישלם.
אבל, אמרת שההפרש לא גדול. ובזה אתה טועה.
ההפרש הוא כ300 שח רק בעלות עצמה מרגע יציאת המשלוח. בנוסף, כמו שמישהו כתב UPS גבו ממנו כמעט 600 שח כולל מעמ (שזה מפתיע, יחסית נמוך. לרוב על העמלה על שירות השחרור היא כ300 שח).
כאן, לכל היותר הוא ישלם כ370 שח מעמ + (לכל היותר) 150 שח= קצת פחות מ530
כבר הגענו להפרש של 350 שח בין המחירים. לא מעט כסף.
ההפרש הוא כ300 שח רק בעלות עצמה מרגע יציאת המשלוח. בנוסף, כמו שמישהו כתב UPS גבו ממנו כמעט 600 שח כולל מעמ (שזה מפתיע, יחסית נמוך. לרוב על העמלה על שירות השחרור היא כ300 שח).
כבר הגענו להפרש של 350 שח בין המחירים. לא מעט כסף.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
אמרתי שההפרש יהיה בסביבות100 ל-150 ש"ח.
בחור אחר שהביא את המטחנה דרך האתר האנגלי שילם בסה"כ 2,806 ש"ח (כולל מכס ועמלות).
הוא ישלם 2,560 ש"ח ויוסף עמלה של 100 ש"ח (פחות או יותר), יוצא בסה"כ 2,660, שזה ההפרש שדיברתי עליו.
בחור אחר שהביא את המטחנה דרך האתר האנגלי שילם בסה"כ 2,806 ש"ח (כולל מכס ועמלות).
הוא ישלם 2,560 ש"ח ויוסף עמלה של 100 ש"ח (פחות או יותר), יוצא בסה"כ 2,660, שזה ההפרש שדיברתי עליו.
- TsurTriger
- כתב צילום

- TsurTriger
- כתב צילום

- itamars2
-
- חבר ותיק

·600 ש"ח!!TsurTriger כתב:סבירות גבוהה שהוא ישלם.
כבר הגענו להפרש של 350 שח בין המחירים. לא מעט כסף....
זה לטוס לרומניה לקחת לבד
- TsurTriger
- כתב צילום

אני יודע.
בעבר רציתי לשלוח ציוד צילום לארץ דרך UPS. ביקשתי מהם לקבל הערכה מה גובה העמלה שלהם ביבוא כדי לדעת להעריך האם משתלם לי להביא דרכם או בדרך אחרת. הם לא היו מוכנים לתת אפילו הערכה.
אמרתי "לא תופס אותכם במילה. רק הערכה גסה. אני יודע בדיוק מה אני מביא. כמה אתם גובים לשחרור פרטני? כמה אתם גובים לשחרור רגיל? אין בין הציוד דברים שצריכים אישור מיוחד כגון משרד התקשורת"
קיר, פשוט קיר החברה הזו. לא הסכימו לתת שום הערכה גם אחרי 10 דקות על הקו. נשברתי מהם והזמנתי דרך חברה אחרת שידעה לכמת לי את העלות המשוערת לפני ביצוע השילוח.
בעבר רציתי לשלוח ציוד צילום לארץ דרך UPS. ביקשתי מהם לקבל הערכה מה גובה העמלה שלהם ביבוא כדי לדעת להעריך האם משתלם לי להביא דרכם או בדרך אחרת. הם לא היו מוכנים לתת אפילו הערכה.
אמרתי "לא תופס אותכם במילה. רק הערכה גסה. אני יודע בדיוק מה אני מביא. כמה אתם גובים לשחרור פרטני? כמה אתם גובים לשחרור רגיל? אין בין הציוד דברים שצריכים אישור מיוחד כגון משרד התקשורת"
קיר, פשוט קיר החברה הזו. לא הסכימו לתת שום הערכה גם אחרי 10 דקות על הקו. נשברתי מהם והזמנתי דרך חברה אחרת שידעה לכמת לי את העלות המשוערת לפני ביצוע השילוח.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אגב אם כבר אתם מזכירים חברות שילוח מה דעתכם על tnt הבנתי שאספרסו קופי שופ משלחים אותם אם המחיר כולל מע"מ הוא 6700 ש"ח כמה עמלות אני צפוי לשלם?
- itamars2
-
- חבר ותיק

@TsurTriger
·אתה שואל שודדים אם הם מתכוונים לשדוד אותך הרבה או מעט?
הרי אם הציוד היה בארץ היו תופסים אותך בביצים, אם היית אומר להם לכו תז#$% אני במקסימום משלם לכם X ומנתק סביר שהיו מתקשרים חזרה.
·אתה שואל שודדים אם הם מתכוונים לשדוד אותך הרבה או מעט?
הרי אם הציוד היה בארץ היו תופסים אותך בביצים, אם היית אומר להם לכו תז#$% אני במקסימום משלם לכם X ומנתק סביר שהיו מתקשרים חזרה.
הבאתי מכונת קפה רוקט אפרטמנטו דרכם.RuslanAbramov כתב:אגב אם כבר אתם מזכירים חברות שילוח מה דעתכם על tnt הבנתי שאספרסו קופי שופ משלחים אותם אם המחיר כולל מע"מ הוא 6700 ש"ח כמה עמלות אני צפוי לשלם?...
350 ש"ח סך העמלות.