Transcoder + ממתג
ערב טוב,
שאלה לי : האים קיים (וגם בר השגה בארץ) Transcoder Video אוניברסאלי (המרה ל-component ) עם מספר כניסות (לפחות שלוש) בפורמטים שונים (composite, component ,s-video). כמובן שצריך להיות גם ממתג - רצוי אלקטרוני. אם יש חיה כזאת - איפה ניתן להשיגה וכמה היא יכולה לעלות?
בתודה
ויטלי
שאלה לי : האים קיים (וגם בר השגה בארץ) Transcoder Video אוניברסאלי (המרה ל-component ) עם מספר כניסות (לפחות שלוש) בפורמטים שונים (composite, component ,s-video). כמובן שצריך להיות גם ממתג - רצוי אלקטרוני. אם יש חיה כזאת - איפה ניתן להשיגה וכמה היא יכולה לעלות?
בתודה
ויטלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
גם אני לא חושב שזה קיים (פרט למכשירי SCALERS למיניהם).
יש ממתגי קומפוננט רבים, ואפשר להכין TRANSCODERS לפי הצורך. אין צורך להסביר שמדובר בפיתרון יקר ללא פרופורציה למה שמקבלים בסוף...
יש ממתגי קומפוננט רבים, ואפשר להכין TRANSCODERS לפי הצורך. אין צורך להסביר שמדובר בפיתרון יקר ללא פרופורציה למה שמקבלים בסוף...
לא, לשתי השאלותvitalyi כתב:LG תודה על התשובה.
ה-switch שיש לך הוא מכאני או אלקטרוני? 2/4 - ארבע כניסות ושתי יציאות? האם יש כניסות S-Video ו-composite?...
ה-switch שלי הוא אלקטרוני (מגיע ללא שלט ולומד את השלט שלך). יש כמובן כפתורי פיקוד על ה switch עצמו.
הכניסות והיציאות הם:
וידאו - 2 כניסות component ו- 4 יציאות component
אודיו - 2 כניסות אנלוגיות ו- 4 יציאות אנלוגיות+2 כניסות דיגיטליות (אופטית וקואקסילית) ו-4 יציאות דיגיטליות.
אהבל שכמוני - כתבתי הכל הפוךLG כתב:לא, לשתי השאלותvitalyi כתב:LG תודה על התשובה.
ה-switch שיש לך הוא מכאני או אלקטרוני? 2/4 - ארבע כניסות ושתי יציאות? האם יש כניסות S-Video ו-composite?...![]()
ה-switch שלי הוא אלקטרוני (מגיע ללא שלט ולומד את השלט שלך). יש כמובן כפתורי פיקוד על ה switch עצמו.
הכניסות והיציאות הם:
וידאו - 2 כניסות component ו- 4 יציאות component
אודיו - 2 כניסות אנלוגיות ו- 4 יציאות אנלוגיות+2 כניסות דיגיטליות (אופטית וקואקסילית) ו-4 יציאות דיגיטליות....
4 כניסות ו-2 יציאות כמובן
הזמנתי מחו"ל, וזה המוצר (משם גם הזמנתי):vitalyi כתב:תודה. כמה הוא עולה ואיפה קנית?...
http://www.hdtvsupply.com/vics4maswfrs.html
אחלה switch ולא יקר בשביל מה שמקבלים (הכל יחסי כמובן)
חבל... במחיר הזה אוכל לקנות את PioneerAX5 עם Transcoder, ממתג ועוד רסיבר מצוין בתור בונוסmiron כתב:גם 10000 הם כמה אלפיי שקלים לא?![]()
על איזה דגם מדובר HD, HD+
אני חושב שגם LUMAGEN משווקים בארץ לא יודע עי מי.
בכל אופן אני חושב שזה סדר הגודל של המחירים ואין משהו יותר עממי....
תבדוק טוב את מה שאמרת.vitalyi כתב:חבל... במחיר הזה אוכל לקנות את PioneerAX5 עם Transcoder, ממתג ועוד רסיבר מצוין בתור בונוסmiron כתב:גם 10000 הם כמה אלפיי שקלים לא?![]()
על איזה דגם מדובר HD, HD+
אני חושב שגם LUMAGEN משווקים בארץ לא יודע עי מי.
בכל אופן אני חושב שזה סדר הגודל של המחירים ואין משהו יותר עממי..... תודה בכול אופן.
...
אני לא בטוח שה AX5 מסוגל להמיר RGB ל COMPONENT
לי יש AVR3803 וההמרה היא מ- COMPOSITE או SVIDEO ל- COMPONENT
אני חושב שגם ב AX5 המצב דומה.
מה שכן, אכן אחלה רסיבר
על RGB אפילו לא חשבתי (וגם לא ציינתי בשאלה שלי) - כי אין לי צורך בו. כן ,אתה צודק, ל-AX5 אין חיבור RGB. וצודק עוד יותר ש- PIONEER_AX5 הוא אחלה רסיבר! יש לי את המקביל שלו (AX3 ) ואני נהנה ממנו מאוד.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 17/07/2005 22:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
צודק.vitalyi כתב:על RGB אפילו לא חשבתי (וגם לא ציינתי בשאלה שלי) - כי אין לי צורך בו. כן ,אתה צודק, ל-AX5 אין חיבור RGB. וצודק עוד יותר ש- PIONEER_AX5 הוא אחלה רסיבר! יש לי את המקביל שלו (AX3 ) ואני נהנה ממנו מאוד....
למה אתה צריך TRANSCODER מ- COMPOSITE/SVIDEO ל- COMPONENT?
כמעט לכל מקור היום יש יציאת COMPONENT. חוץ מזה שאתה לא תקבל איכות של COMPONENT בהמרה כזאת.
אם חסרות לך כניסות\יציאות הייתי הולך על COMPONENT SWITCH בדומה לזה שיש לי.