פרויקט מעמד לרמקולים E20 JBL
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני ממש מבקשת שהשירשור הזה לא יהפוך לשירשור של כמה הטרמינל הנוסף בעיתי, כי לעת עתה הוא מתפקד מצויין ואם היה לי 100000$ מיותרים הייתי הולכת לצורף שיכין טרמינל מזהב טהור עם כרכובים לקישוט ושיבוץ אבני אודם ויהלומים שחורים בשביל הפלוס והמינוס. אבל כמו שזה נראה כרגע אני בסך הכל מציגה משהו שמתפקד לשביעות רצוני המלאה. אחרי הכל אני חושבת שהטרמינל בלוק בשביל הגודל שלו הו הפיתרון הטוב ביותר.
לכתוב הערות כמו "זה לא טוב" או "לא נראית לי פתרון איכותי" וכדומה זה קל
אבל החוכמה זה להגיד למה זה לא טוב ולהציע פתרונות בהתאם לצורך.
אני באמת הייתי שמחה לשמוע על פתרון איכותי וזול וקטן מימדים שיכול להחליף את הטרמינל בלוק.
אני באמת הייתי שמחה לשמוע על פתרון איכותי וזול וקטן מימדים שיכול להחליף את הטרמינל בלוק.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
אני לא מומחה בDIY, אבל יש אפשרויות אפילו יותר אסטטיות
לינק
http://www.partsexpress.com/webpage.cfm ... oup_ID=417
אני בטוח שאפשר גם למצוא בארץ
לינק
http://www.partsexpress.com/webpage.cfm ... oup_ID=417
אני בטוח שאפשר גם למצוא בארץ
למלכת ה DIY העולה - עינבר
אין צל ספק של - יש לך כשרון בניה.
לפי התמונות נראה כמו מעמד רמקולים יוקרתי.
כשהסברת בעלפה את התכונונים שלך לצביעת המעמד, לא כל כך הבנתי את כל התהליכים, נראה שיצא יותר יפה ממה שחשבתי שיצא - כל הכבוד.
כיף לקרוא שאיכות הסאונד מספקת אותך.
לדעתי - ע"י הוספת טרמינל כמו בלינק הקודם של ווב, אפשר , באמצעים די פשוטים , להפוך את הפרוייקט היפיפיה , גם לפרוייקט אודיופילי מהמעלה הראשונה.
הרבה שעות האזנה מהנות.
צפיר.
-- דש מנירית.
אין צל ספק של - יש לך כשרון בניה.
לפי התמונות נראה כמו מעמד רמקולים יוקרתי.
כשהסברת בעלפה את התכונונים שלך לצביעת המעמד, לא כל כך הבנתי את כל התהליכים, נראה שיצא יותר יפה ממה שחשבתי שיצא - כל הכבוד.
כיף לקרוא שאיכות הסאונד מספקת אותך.
לדעתי - ע"י הוספת טרמינל כמו בלינק הקודם של ווב, אפשר , באמצעים די פשוטים , להפוך את הפרוייקט היפיפיה , גם לפרוייקט אודיופילי מהמעלה הראשונה.
הרבה שעות האזנה מהנות.
צפיר.
-- דש מנירית.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

הלוואי והיתה לי דרך למצוא כזה טרמינל בגודל מתאים ובמחיר שפוי, (מישהו רוצה לתרום)...
חיפשתי בכל ת"א אבל בדרך כלל אין ושכבר יש המחיר מופקע מעל 100 ש"ח. ובדרך כלל גדולים מדי
והבעיה הנוספת היא שהטרמינל הזה הוא גדול ברוחב שלו כדי להיכנס לסטנד ולשים את זה על הצד זה מכוער. (אני אגלה לגם סוד, בתכנון המקורי רציתי להכניס כזה טרמינל אבל לא מצאתי אחד מרובע קטן).
אני רוצה שתבינו משהו בקשר לעלות של הסטנדים, ההשקעה הכספית שלי היא פחותה מ50 ש"ח אבל ההשקעה בבניה היא אדירה. אני תמיד מעדיפה לבנות מאשר לקנות. (אפילו יצא חרוז)
אני אסביר למה העדפתי בסוף את טרמינל פשוט של אלקטרוניקה
הסיבה העיקרית היתה "אם אין משהו איכותי ויפה עם מראה יוקרתי אז שיהיה מכוער ופונקציוצאלי שלא יראו בכלל"
ההתלבטות הסופית שלי היתה בסוף בין טרמינל לחיצה (נמצא לפעמים במגברים) לבין הטרמינל בלוק. והעדפתי אותו כי הוא עם הברגה והרבה יותר עמיד וגם נראה לי שההולכה שלו יותר טובה כי זה ממש בלוק מתכת ולא קפיץ שיכול להתרופף עם השנים.
ואם מישהו יודע על טרמינל טוב כמו שWEB הציג אבל שהחלק השקוע הוא ברוחב מקסימלי של 3 ס"מ ורצוי בצורה מרובעת, אני אשמח.
חיפשתי בכל ת"א אבל בדרך כלל אין ושכבר יש המחיר מופקע מעל 100 ש"ח. ובדרך כלל גדולים מדי
והבעיה הנוספת היא שהטרמינל הזה הוא גדול ברוחב שלו כדי להיכנס לסטנד ולשים את זה על הצד זה מכוער. (אני אגלה לגם סוד, בתכנון המקורי רציתי להכניס כזה טרמינל אבל לא מצאתי אחד מרובע קטן).
אני רוצה שתבינו משהו בקשר לעלות של הסטנדים, ההשקעה הכספית שלי היא פחותה מ50 ש"ח אבל ההשקעה בבניה היא אדירה. אני תמיד מעדיפה לבנות מאשר לקנות. (אפילו יצא חרוז)
אני אסביר למה העדפתי בסוף את טרמינל פשוט של אלקטרוניקה
הסיבה העיקרית היתה "אם אין משהו איכותי ויפה עם מראה יוקרתי אז שיהיה מכוער ופונקציוצאלי שלא יראו בכלל"
ההתלבטות הסופית שלי היתה בסוף בין טרמינל לחיצה (נמצא לפעמים במגברים) לבין הטרמינל בלוק. והעדפתי אותו כי הוא עם הברגה והרבה יותר עמיד וגם נראה לי שההולכה שלו יותר טובה כי זה ממש בלוק מתכת ולא קפיץ שיכול להתרופף עם השנים.
ואם מישהו יודע על טרמינל טוב כמו שWEB הציג אבל שהחלק השקוע הוא ברוחב מקסימלי של 3 ס"מ ורצוי בצורה מרובעת, אני אשמח.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
כתבתי לך שזה לא פתרון איכותי לא בגלל שזה לא עולה 300 שקל,בגלל שהרעיון של מעגל מודפס וכל הקירבה הזאת בין הגידים נראית לי קצת בעייתית וזה שאלת ה"איך"- בהמשך אני אומר לך את דעתי לפתור זאת בצורה טובה יותר וגם חסכונית ,לגבי ה"למה" אני חושב שזה לא פתרון איכותי כי אולי בשלב ה DESIGN היית לוקחת בחשבון את הצורך בטרמינל נוסף(והאמת לא הבנתי למה הוספת עוד אחד),אולי היה מקום לחשוב להעביר את הכבל בצורה מסויימת ועם סופיות בקצה הכבלים לחיבור מהיר ללא בעיות.InbarHovav כתב:אני ממש מבקשת שהשירשור הזה לא יהפוך לשירשור של כמה הטרמינל הנוסף בעיתי, כי לעת עתה הוא מתפקד מצויין ואם היה לי 100000$ מיותרים הייתי הולכת לצורף שיכין טרמינל מזהב טהור עם כרכובים לקישוט ושיבוץ אבני אודם ויהלומים שחורים בשביל הפלוס והמינוס. אבל כמו שזה נראה כרגע אני בסך הכל מציגה משהו שמתפקד לשביעות רצוני המלאה. אחרי הכל אני חושבת שהטרמינל בלוק בשביל הגודל שלו הו הפיתרון הטוב ביותר.
אני באמת הייתי שמחה לשמוע על פתרון איכותי וזול וקטן מימדים שיכול להחליף את הטרמינל בלוק....
אני אחזור לעניין הטרמינל המאולתר-לדעתי וזאת דעתי יש לי פתרון שכדאי שתקלי.
(יש כאן אנשים מומחים ממני)בגלל הצורך בחיבור הדוק אך נייד ונוסיף ...חסכוני
תשקלי את האופציה של לקחת חיבור RCA איכותים(לא יותר מ40 ש"ח) מוזהבים,זכר נקבה ולהלחים בהתאם את הגידים.יש גם PL קטן כזה שיכול להתאים (ואף לחסוך מקום כי הוא דו ערוצי).
חיבור RCA כולל סיכוך מה שלך אין בכבל רמקול אז לחבר ישירות לחלק הסיגנל.
תבדקי את האופציה של איזה מיני PL כזה שיכול להתלבש לך במעמד והכבל מכיוון המגבר יהיה הזכר.
ניידות,חסכון בעלויות ולדעתי "איכותי" יותר.
בהצלחה בכל אופן המעמד נראה סוף הדרך
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

טוב עכשיו ניסיתי לפרק את הטרמינל בלוק שחיברתי אבל זה לא זז
זה מחובר כל כך חזק ויש שם כל כך הרבה דבק ופולאסטר שקשה לי לחשוב על דרך לפרק אותו בלי להרוס את הבסיס.
טוב עכשיו זה סופי הטרמינל בלוק נשאר
וצפיד בעניין חיבור- RCA לא ניסיתי אבל בגלל שהRCA בנוי בנקודת ההלחמה שלו כמו שני פסיו הוא יכול להיפרץ במתח נמוך. ועוד דבר הRCA לא עמיד להספקים גדולים והיא יכול להתחמם.
והכי חשוב זה שהוא לא חיבור אוניברסאלי לרמקולים (שבדרך כלל מחברים אותם עם חוט ללא קונקטור בקצהו).
אבל זהו לא צריך לדוש בזה יותר הטרמינל לא ניתן לפירוק בצורה עדינה אז אני מציעה שנעבור לחלקים גבוהים יותר בסטנד.
כמו הגריל שלא מפסיק להדהים אותי, זה כזה שונה מרשת שחורה בגוון שחור מט. הגריל הזה הוא שחור מבריק טיפה נוטה לחציל והכי אהבתי זה שהכנסתי את הLOGO של JBL בדיוק כמו ברשת המקורית וזה נראה פשוט כאילו יצא מהמפעל של JBL רק עם טאצ' עיצובי.
ושאלה:
מכיון שלא ציפיתי את הגריל שני עדיין אז חשבתי לשים שם בד בצבע זהב או אדום או צהוב במקום שחור.
או לקנות גרילים נוספים ולהכין סט של שני גרילים בצבע אחר משחור, בגלל שהסדקים בצבע זהב אני חושבת שהכי ישתלב זה זהב אבל מצד שני אדום ושחור זה שילוב לא רע וגם צהוב שחור זה לא רע.
בכל מקרה הבד יהיה מבריק
מה אתם אומרים?
זה מחובר כל כך חזק ויש שם כל כך הרבה דבק ופולאסטר שקשה לי לחשוב על דרך לפרק אותו בלי להרוס את הבסיס.
טוב עכשיו זה סופי הטרמינל בלוק נשאר
וצפיד בעניין חיבור- RCA לא ניסיתי אבל בגלל שהRCA בנוי בנקודת ההלחמה שלו כמו שני פסיו הוא יכול להיפרץ במתח נמוך. ועוד דבר הRCA לא עמיד להספקים גדולים והיא יכול להתחמם.
והכי חשוב זה שהוא לא חיבור אוניברסאלי לרמקולים (שבדרך כלל מחברים אותם עם חוט ללא קונקטור בקצהו).
אבל זהו לא צריך לדוש בזה יותר הטרמינל לא ניתן לפירוק בצורה עדינה אז אני מציעה שנעבור לחלקים גבוהים יותר בסטנד.
כמו הגריל שלא מפסיק להדהים אותי, זה כזה שונה מרשת שחורה בגוון שחור מט. הגריל הזה הוא שחור מבריק טיפה נוטה לחציל והכי אהבתי זה שהכנסתי את הLOGO של JBL בדיוק כמו ברשת המקורית וזה נראה פשוט כאילו יצא מהמפעל של JBL רק עם טאצ' עיצובי.
ושאלה:
מכיון שלא ציפיתי את הגריל שני עדיין אז חשבתי לשים שם בד בצבע זהב או אדום או צהוב במקום שחור.
או לקנות גרילים נוספים ולהכין סט של שני גרילים בצבע אחר משחור, בגלל שהסדקים בצבע זהב אני חושבת שהכי ישתלב זה זהב אבל מצד שני אדום ושחור זה שילוב לא רע וגם צהוב שחור זה לא רע.
בכל מקרה הבד יהיה מבריק
מה אתם אומרים?
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
גריל זהוב לדעתי יהיה מצועצע,
גריל אדום אני רגיל לראות על סאבים "פצצות 500 וואט מבית PEERLES!!!!" המותקנים בד"כ על "עונדות" עם ניאונים בצד
לדעתי הכי יפה בלי גריל, או גריל שחור- פשוט, אלגנטי ועדין
גריל אדום אני רגיל לראות על סאבים "פצצות 500 וואט מבית PEERLES!!!!" המותקנים בד"כ על "עונדות" עם ניאונים בצד
לדעתי הכי יפה בלי גריל, או גריל שחור- פשוט, אלגנטי ועדין
kolokito, איך שכחת את האולטרה סגול בתוך הרכב!!?
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

מה זה
ולאור התגובות אני חושבת שגריל שחור ואלגנטי יהלום הכי טוב את הסטנדים
ולגבי החלק האפור - הוא לא עבר ציפוי כי ישלו מעיין טקסטורה שמונעת מהטפט להצמד בצורה יפה. אבל זה לא כזה משנה כי בא על זה גריל.עונדות...
ולאור התגובות אני חושבת שגריל שחור ואלגנטי יהלום הכי טוב את הסטנדים