התחדשתי במקרה חח
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ידידיzork17 כתב:@istarmini
קיבלתי את השילד החדש והתקנתי SPMC + שיניתי הגדרות לפי מה שכתוב כאן .
הסטרימר סוחב 4K מהרשת אבל HDR לא עובד לי.
הסטרימר מחובר ישירות לטלויזיה (סמסונג 8500).
כאשר אני מנגן את הסרט (מד מקס) מהסטרימר הפנימי של הטלויזיה אז רואים HDR (וזה מדהים)
יש לך (או למישהו אחר) מושג מה זה יכול להיות?...
לא רוצה להכניס אותך לבאסה אבל מסתבר שענין הכבלים לאורכים האלו (שימוש במקרן) הוא קריטי . אצלי עדין לא הצלחתי לראות , לאחר שידרוג השילד, תמונה במקרן ,כשהוא מחובר לרסיבר בכבל של 10 מטר. כשאני מקרב השילד למקרן ומחבר בכבל של כ 1.5 אני רואה ללא בעיה HDR ו 60HZ ו 2020 ו 4:2:2 . אבל לא מצליח לשמוע כלום
מקווה שאצלך ילך יותר בקלות, אני למעשה כבר התיאשתי מהסיפור הזה, של ה 4K
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@istarmini
הזמנת כבל חדש או שזה עם הישן עדיין?
חשבתי ש 10gbs מספיק לנגן סרטים מדיסקים של uhd גם עם hdr כי הסרטים לא יוצאים ב 60p 4:4:4. זה לא נכון?
חוץ מזה, אין היום שום פתרון לאורכים כאלו?ְ למשל מעל כבלי רשת וכו׳?
לי יש כבל של 9.1 מטר. נקווה שיעבוד.
חשבתי ש 10gbs מספיק לנגן סרטים מדיסקים של uhd גם עם hdr כי הסרטים לא יוצאים ב 60p 4:4:4. זה לא נכון?
לי יש כבל של 9.1 מטר. נקווה שיעבוד.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@istarmini
אם הכל לא יעבוד, מעניין אם ניתן לשים את השילד ליד המקרן, לחבר אותו לאיזושהי קופסה שתפצל את ה hdmi. יציאה אחת מלאה למקרן ושם הוידאו יוצג ללא בעיה כי המרחק קצר. ויציאה שניה של האודיו בלבד שתחובר בכבל הארוך לפרוססור/רסיבר.
יש דבר כזה?
אם הכל לא יעבוד, מעניין אם ניתן לשים את השילד ליד המקרן, לחבר אותו לאיזושהי קופסה שתפצל את ה hdmi. יציאה אחת מלאה למקרן ושם הוידאו יוצג ללא בעיה כי המרחק קצר. ויציאה שניה של האודיו בלבד שתחובר בכבל הארוך לפרוססור/רסיבר.
יש דבר כזה?
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·עדין לא הזמנתי קיבלתי לבדיקה.zork17 כתב:@istarmini
לי יש כבל של 9.1 מטר. נקווה שיעבוד....
בסוף שבוע אמור לקבל כבל נוסף שצריך להגיע לחבר
להערכתי אאלץ לרכוש ולנסות את הכבל המוגבר.
אני סקפטי לחלוטין.
הבעיה עם השילד הזה שאתה לא יכול לחבר אותו לציוד תומך 4K ולהוציא ממנו 1080P ,כדי שתוכל לראות את התפריט ולהגדיר מה שאתה רוצה. הוא מזהה שהציוד תומך ב 4K ונדלק ישר על 4K ונניח במידה והוא מנסה להסתנכרן על רזולוציה, שלא טובה מבחינתך, כי לא רואים ,אתה פשוט תקוע, כי לא רואים תמונה ולכן לא ניתן להכנס להגדרות ולשנות. יש על זה מלא דיבורים ברשת אבל עדין אין פתרון.
לא הצלחתי לזהות דפוס התהגות קבוע פעם יכול לעבוד ופעם לא, פעם אחרי שניה ופעם אחרי חצי שעה, הזוי נשבע לך הזוי . אני מדבר על כבל של 10 מטר. בכבל קצר תמיד נדלק כמו שצריך ניתן להחליף רזולוציות והוא מסתנכרן הכל דבש .
לגבי ה 4:4:4 וה 60 זה נכון אבל הפאקינג שילד הזה מתעקש להסתנכרן על 4K 59.9HZ 12BIT 2020 ובכבל הארוך הוא לא מצליח ואז אני נתקע.
האמת יצא לי מכל החורים, בחיי .
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·צודק גם אצלי, טעיתי ,הוא מנסה להסתנכרן על 10BIT וכשאני מנסה לשנות ל 12BIT הוא משתנה אבל הכל נכון בחיבור כבל של מטר וחצי. כשאני עובר לכבל של 10 מטר אני מקבל חושך על פני מסך ולא משנה מה אני עושה .zork17 כתב:@istarmini
אצלי הוא לא מתעקש על 12 ביט. אפשר לבחור גם 10 ביט 4:2:0 2020....
לפני ששדרגתי את הקושחה הצלחתי לעשות שימוש בכבל הארוך אבל אז לא נפתחו לי כל אפשרויות של הגדרת יציאת ה HDMI מו שיש עכשיו.
עזוב נו העסק הזה בחיתולים , דפוק , מתיש ומרגיז וכבר מעבר לפינה יש לנו HDMI 2.1 או 2.2 ,כבר לא זוכר, ואז שוב נתחיל לרדוף אחרי הזנב.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
2.1 HDMIistarmini כתב:·צודק גם אצלי, טעיתי ,הוא מנסה להסתנכרן על 10BIT וכשאני מנסה לשנות ל 12BIT הוא משתנה אבל הכל נכון בחיבור כבל של מטר וחצי. כשאני עובר לכבל של 10 מטר אני מקבל חושך על פני מסך ולא משנה מה אני עושה .......
לפני ששדרגתי את הקושחה הצלחתי לעשות שימוש בכבל הארוך אבל אז לא נפתחו לי כל אפשרויות של הגדרת יציאת ה HDMI מו שיש עכשיו.
עזוב נו העסק הזה בחיתולים , דפוק , מתיש ומרגיז וכבר מעבר לפינה יש לנו HDMI 2.1 או 2.2 ,כבר לא זוכר, ואז שוב נתחיל לרדוף אחרי הזנב....
תמיכה בעד 10K resolution 120Hz
בתיאוריה עם כבל שלא קיים
http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_2_1/index.aspx
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי