החזרה לאמזון גרמניה , איך זה עובד?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #21 

אוקיי. אני מניח שגם אם עבר חודש והם מחייבים, ומגיע אליהם המוצר המקורי אחרי חודש וחצי, הם יזכו אותך.
סתם ענין חשבונאי. עם אמזון אפשר להיות בטוח שיהיו הוגנים.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1084
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #22 

Gico כתב:@rotman24

תעשה טובה...אם מזכים אותך יותר מדי תבקש שיעבירו את הזיכוי ביתר אלי באמצעות gift card. אעביר לך את כתובתי בפרטי.
עניי עירך קודמים לאיזה גוף גלובלי ענק...
...
גוף גלובלי ענק עם שירות הלקוחות הטוב בעולם , בארץ אף אתר לא מתקרב לקרסוליים שלו.

ה"גוף" הזה גם מאפשר לך בתור ישראלי לקנות מוצרים עם משלוח עד הבית במחירים זולים ממחירי השחיטה של החנויות בארץ .

ועדיין אתה מעוניין לנצל אותם ולגרום להם להפסדים. כדי שבסוף יפלו ותחזור לקנות מ"עניי ערך" בישראל שרק רוצים לעשוק אותך ולתת לך שירות שהוא מתחת לכל ביקורת במחירים מופקעים?

נקודה למחשבה.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

@rotman24
"קצת" נסחפת. כן, אם הם טועים איני מרגיש שום רגשי חרטה שלא לתקן אותם.
הטעות שלהם תהיה הרבה יותר משמעותית בכיס שלי מאשר בשלהם.
ומצד שני לא אנסה לרמות אותם, כך שאני לא "מנצל" אף אחד.

עם כל השרות הטוב והמחירים המצויינים, כמו קונגלורמטים רבים אחרים, אמזון הוא גוף דורסני.
תקרא קצת ברשת על שיטות ההעסקה שלהם,
ועל כל העסקים שנסגרים בגלל השיטות האנטי תחרותיות שלהם.
אני אמנם לא בעניין של סבסוד עסקים לא יעילים, אבל יש גבול מסויים (סובייקטיבי מן הסתם) של הוגנות באיך לעשות עסקים,
ואני די בטוח שבהרבה סעיפים הם עברו את קו ההוגנות על פי Gico.
אני מסכים שבארץ יש הרבה גנבים במסווה של חנויות לגיטימיות. ועדיין, הקניות שלנו באמזון אינן משה תמים.

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

Gico כתב:@rotman24
"קצת" נסחפת. כן, אם הם טועים איני מרגיש שום רגשי חרטה שלא לתקן אותם.
הטעות שלהם תהיה הרבה יותר משמעותית בכיס שלי מאשר בשלהם.
ומצד שני לא אנסה לרמות אותם, כך שאני לא "מנצל" אף אחד.

עם כל השרות הטוב והמחירים המצויינים, כמו קונגלורמטים רבים אחרים, אמזון הוא גוף דורסני.
תקרא קצת ברשת על שיטות ההעסקה שלהם,
ועל כל העסקים שנסגרים בגלל השיטות האנטי תחרותיות שלהם.
אני אמנם לא בעניין של סבסוד עסקים לא יעילים, אבל יש גבול מסויים (סובייקטיבי מן הסתם) של הוגנות באיך לעשות עסקים,
ואני די בטוח שבהרבה סעיפים הם עברו את קו ההוגנות על פי Gico.
אני מסכים שבארץ יש הרבה גנבים במסווה של חנויות לגיטימיות. ועדיין, הקניות שלנו באמזון אינן משה תמים.
...
רגע , אז לא הבנתי משהו.
נשמע שאתה מאד מתנגד אידיאולוגית לאמזון , למה אתה רוכש מהם? אתה תורם לדרסנות שלהם ולשיטות ההעסקה שלהם.

שאלה נוספת , אם קנית ברשת שופרסל או מגה או כל רשת אחרת לצורך העניין ושמת לב שהקופאית שכחה לסרוק מוצר מסוים מהעגלה שלך , אתה תזכיר לה?

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

לגבי הקנייה מאמזון: כשהברירה היא בין מחירים מופרכים ושירות גרוע בארץ לאמזון אין אפשרות בחירה טובה מבחינתי, ואבחר באמזון.
אני מוכן לשלם פרמיה מסויימת על קנייה בארץ כי זה נוח יותר שיש אחריות ושירות מקומיים, אבל בגבול סביר של הפרש מחיר.

לגבי הקופאית: כן, אזכיר. גם שופרסל ומגה לא אהובים עלי במיוחד ובד"כ לא עורך בהם את קניותי,
אבל יש עבורי משמעות לכך שאני נמצא פיזית בסופר, ומולי הקופאית שטעתה, ולכן אתנהג שונה מאשר מול אמזון.
כך גם אנהג אם החזירה לי יותר מדי עודף, כאשר ברור שתשלם אחר כך מכיסה על החוסר בקופה.

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #26 

Gico כתב:לגבי הקנייה מאמזון: כשהברירה היא בין מחירים מופרכים ושירות גרוע בארץ לאמזון אין אפשרות בחירה טובה מבחינתי, ואבחר באמזון.
אני מוכן לשלם פרמיה מסויימת על קנייה בארץ כי זה נוח יותר שיש אחריות ושירות מקומיים, אבל בגבול סביר של הפרש מחיר.

לגבי הקופאית: כן, אזכיר. גם שופרסל ומגה לא אהובים עלי במיוחד ובד"כ לא עורך בהם את קניותי,
אבל יש עבורי משמעות לכך שאני נמצא פיזית בסופר, ומולי הקופאית שטעתה, ולכן אתנהג שונה מאשר מול אמזון.
כך גם אנהג אם החזירה לי יותר מדי עודף, כאשר ברור שתשלם אחר כך מכיסה על החוסר בקופה.
...
·

אייל
קמת משועמם על הבוקר או לחלופין עצבני? :wink:
עזוב אותך משטויות..
לא רחוק היום שבו הצרכן הישראלי ירכוש הכל מאמזון,חוץ מבשר ומוצרי חלב

rotman24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

Gico כתב:לגבי הקנייה מאמזון: כשהברירה היא בין מחירים מופרכים ושירות גרוע בארץ לאמזון אין אפשרות בחירה טובה מבחינתי, ואבחר באמזון.

...
תמוהה...
אז אולי להבא , לפני שאתה לוקח משהו שלא מגיע לך מ"גוף" שעושה לך כל כך הרבה טוב תחשוב על זה קצת.
בסופו של דבר אם כולם ינצלו את המערכת הנדיבה הזו , כמוך , המערכת תחליט שהיא לא עושה יותר עסקים עם ישראל. וחבל.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

אני לא "לקחתי" כלום. בתאור הקיצוני ביותר אפשר לומר שהרווחתי מטעות שלהם, וגם זה איננו בטוחים אם זו טעות או מדיניות.
אולי תחזור קצת בשרשור לקרוא שוב את הפרטים בהודעה שלי, ואת תגובתך עליה, כי נראה שהיית קצת מבולבל הלילה כשכתבת את התגובה הנ"ל.
העובדות הבסיסיות הן שקיבלתי מוצר פגום, ונגרמה לי טרחה והוצאות להחזיר אותו.
אני הפצתי כאן ובין חבריי את השירות המצוין שקיבלתי מאמזון, דבר שיכול להביא להם עוד לקוחות ולתרום לרווח של אמזון.

אם הגוף הזה טועה זו בעייה שלו, ואם לא גילה אותה מבחינתי הוא ישלם על כך, לא שזה יזיז לו....
אם הוא גם יפסיק לעשות עסקים מישראל בגלל שהוא טועה, אז הוא גם גוף טיפש בנוסף לכל.
במידה ויבחינו בטעות, יפנו אלי ויסבירו אותה אשתף פעולה לתיקון הטעות, גם אם אצטרך לשלם סכום כלשהו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”