עזרה בכתיבת תרחיש ב vera
כן. אבל הם מגבילים בכמות הSMSים שהם שולחים ללא תשלום.
אם אתה רוצה להשתמש ביכולת המובנית של הבקר, אמורה להיות לך בPLEG לשונית שנקראת Notifications.
תכנס אליה, ותהיה לך שם אפשרות לבחור לאיזה condition אתה רוצה להוסיף Notification.
בחר את התנאי cFridgeOpenForTooLong ואת המשתמש שאמור לקבל את ההודעה.
וודא שלמשתמש זה מוגדר מספר טלפון ו/או כתובת דוא"ל (תחת הגדרת משתמשים).
אם אתה רוצה להשתמש ביכולת המובנית של הבקר, אמורה להיות לך בPLEG לשונית שנקראת Notifications.
תכנס אליה, ותהיה לך שם אפשרות לבחור לאיזה condition אתה רוצה להוסיף Notification.
בחר את התנאי cFridgeOpenForTooLong ואת המשתמש שאמור לקבל את ההודעה.
וודא שלמשתמש זה מוגדר מספר טלפון ו/או כתובת דוא"ל (תחת הגדרת משתמשים).
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
@RonenM
@cafri, מצטער להתפרץ לדלת פתוחה ולקחת לך מהאחוזים
PLEG זו האופציה הטובה ביותר אבל מצריכה למידה לא מבוטלת ( משתלם בגדול בסופו של דבר).
אופציה נוספת ופשוטה היא להתקין פלאגין שנקרא countdown timer שבו ניתן ליצור טיימרים על פי רצונך ובאופן פשוט להגדיר מה קורה כאשר הטיימר מסיים את הפעולה או מתאפס וכו׳.
אתה מגדיר טריגר להפעלת הטיימר (של 5 דקות לצורך העניין), ברגע שהדלת נפתחת.
מגדיר שאם הדלת נסגרת הטיימר מבצע ריסט.
מגדיר פעולה למצב בו הטיימר סיים את פעולתו (הגיע ל-0), למשל לשלוח לך הודעה או להפעיל סירנה או מה שבא לך שיקרה.
@cafri, מצטער להתפרץ לדלת פתוחה ולקחת לך מהאחוזים
PLEG זו האופציה הטובה ביותר אבל מצריכה למידה לא מבוטלת ( משתלם בגדול בסופו של דבר).
אופציה נוספת ופשוטה היא להתקין פלאגין שנקרא countdown timer שבו ניתן ליצור טיימרים על פי רצונך ובאופן פשוט להגדיר מה קורה כאשר הטיימר מסיים את הפעולה או מתאפס וכו׳.
אתה מגדיר טריגר להפעלת הטיימר (של 5 דקות לצורך העניין), ברגע שהדלת נפתחת.
מגדיר שאם הדלת נסגרת הטיימר מבצע ריסט.
מגדיר פעולה למצב בו הטיימר סיים את פעולתו (הגיע ל-0), למשל לשלוח לך הודעה או להפעיל סירנה או מה שבא לך שיקרה.
הכל נכון!
אולם בחשיבה לעתיד, במקום להתקין מספר פלאגינים או להעביר לוגיקה בהמשך, אם יש ״פתיחות״, אפשר להתחיל ישר עם PLEG.
(ומה לגבי אוכל לילדים שלי? - למי שלא ברור ההומור, אין לי קשר למפתח, ואני לא מקבל אחוזים ממכירות PLEG)
אולם בחשיבה לעתיד, במקום להתקין מספר פלאגינים או להעביר לוגיקה בהמשך, אם יש ״פתיחות״, אפשר להתחיל ישר עם PLEG.
(ומה לגבי אוכל לילדים שלי? - למי שלא ברור ההומור, אין לי קשר למפתח, ואני לא מקבל אחוזים ממכירות PLEG)
עדין לא - מפחד לשדרג.
בקונפליקט בין תאוריית ״אם זה עובד - אל תגע״ לבין חיידק החדשנות.
בקונפליקט בין תאוריית ״אם זה עובד - אל תגע״ לבין חיידק החדשנות.