סטרימר תומך HDR ו 4K
אני רכשתי לא מזמן himedia q10 pro סטרימר טוב וגם יש לו מקום להכניס כונן קשיח הסטרימר נורא נוח והתמונה חדה יש המון הגדרות לשחק איתן
מגיע עם אנדרואיד 7 . יש להם שיטה שהקודי יפתח את הנגן שלהם והוא תומך בכל הפורמטים 4K HDR / DTS X / DOLBY ATMOS
מגיע עם אנדרואיד 7 . יש להם שיטה שהקודי יפתח את הנגן שלהם והוא תומך בכל הפורמטים 4K HDR / DTS X / DOLBY ATMOS
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הרגע הזמנתי את הסטרימר הזה (פשוט כי רציתי אחד עם שעון
):
http://www.ebay.com/itm/122039714134
כמה אנשים כבר אימתו שעם LibreELEC סרטוני HDR עובדים על מעבדי S905X (לפחות עם מסך כמו שהזמנתי).
כמה אנשים כבר אימתו שעם LibreELEC סרטוני HDR עובדים על מעבדי S905X (לפחות עם מסך כמו שהזמנתי).
יש לי הרגשה שהקטע של 4K וHDR הוא גימיק...וסרטוני התדמית שיגעו את האנשים...והתוכן שבאמת עובד עם הפורמטים האלה לא נראה כמו סרטוני התדמית שלהם מן הסתם...ואנשים איבדו קצת פרופורציות...בסופו של יום לא יודע אם מישהו יכול להבין בין סרט ב1080P איכותי לבין אותו סרט ב4K HDR...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ולא אכפת לך לוותר על פורמטי אודיו מתקדמים? נראה שהוא לא תומך אפילו ב Dolby True-HD שלא נדבר על אטמוסTheCoolest כתב:הרגע הזמנתי את הסטרימר הזה (פשוט כי רציתי אחד עם שעון):
כמה אנשים כבר אימתו שעם LibreELEC סרטוני HDR עובדים על מעבדי S905X (לפחות עם מסך כמו שהזמנתי)....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הוא תומך בהכל עם LE.
חוץ מזה, נכון לרגע זה אני כנראה אלך עם סאונדבר 5.1 ערוצים שתומך רק עד DD ו-DTS, כך שלא תהיה לזה הרבה משמעות מבחינתי.
חוץ מזה, נכון לרגע זה אני כנראה אלך עם סאונדבר 5.1 ערוצים שתומך רק עד DD ו-DTS, כך שלא תהיה לזה הרבה משמעות מבחינתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
חיפשתי מכשיר לא יקר שיוכל להפעיל גם קודי וגם יתמוך ב-Amazon HDR, אבל אין משהו זמין כרגע, לכן ויתרתי על אמזון. ומאחר וויתרתי על אמזון, אנדרויד לא רלוונטי מבחינתי, ועל ה-MIBOX לא ניתן להתקין LE. (ובנוסף רציתי קופסה עם שעון בחזית) גישה לשאר ספקי ההזרמה יש כבר בטלויזיה עצמה.
- oris74
- חבר במועדון HT

מכשיר בלי כניסת LANeli007 כתב:למה לא את Xiaomi Mi Box 3?...
- oris74
- חבר במועדון HT

כן גם אני חשבתי על זה, ידוע לך אם זה עובד טוב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קראתי שיש מתאמים שמשתמשים אחרים אימתו שעובדים עם המכשיר.