יודע שחפרנו על הSAMSUNG KU7000 אבל יש פה מישהו שקנה מיבואן מקביל??
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
UA = מיועד לשווקי אסיה ואוסטרליה.
עם סדרת ה-K, KU, KS (שהן סדרות של 2016) היבואן הרשמי מייבא את דגמי UE. בשנים עברו אלה היו דגמי UA. דגמי UN משתמשים במקלטים שונים עבור קליטת שידורים מקומיים (אנטנה) מסוג ATSC. לא יודע אם באמת אפשרי לשנות את ההגדרות שלו כך כדי שיעבוד עם שידורי DVB-T בהם משתמשים בארץ ובאירופה. UN אף פעם לא יובאו ע"י היבואן המורשה, אלא רק ע"י יבואנים מקבילים.
עם סדרת ה-K, KU, KS (שהן סדרות של 2016) היבואן הרשמי מייבא את דגמי UE. בשנים עברו אלה היו דגמי UA. דגמי UN משתמשים במקלטים שונים עבור קליטת שידורים מקומיים (אנטנה) מסוג ATSC. לא יודע אם באמת אפשרי לשנות את ההגדרות שלו כך כדי שיעבוד עם שידורי DVB-T בהם משתמשים בארץ ובאירופה. UN אף פעם לא יובאו ע"י היבואן המורשה, אלא רק ע"י יבואנים מקבילים.
·dorben כתב:אתמול שאלתי בסנסטנר לגבי האחריות והאם זה כולל את הפאנל, הם לא ידעו למה אני מתכוון בכלל ואמרו לי שהאחריות כוללת את כל הטלווזיה בלי יוצא מן הכלל.
לא בטוח שהם הבינו על מה הם מדברים...
זאת אחת הבעיות בכל החנויות ה"רגילות" שמוכרות מסכים - למוכר אין שום ידע בנושא.
אתמול הייתי בחנות במחסני חשמל בראשון לציון.
היתה שם LG OLED מדגם E910 .
כששאלתי את המוכר על המחיר שלה - הוא אמר היא יקרה אבל היא הכי עדכנית שיכול להיות עם הטכנולוגיות הכי חדשות.
מיותר לציין שהוא לא הבין על מה אני מדבר כששאלתי אותו האם יש לה HDR המוכר ודולביויזן'
"יש בה את כל הטכנולוגיות חוץ מטכנולוגיות UHD " - אמר ... כך הוא קרה לזה.
ביום שלישי-חמישי אני קונה אם אתם רוצים אני יכול לנסות לארגן קנייה קבוצתית אבל הבעיה שאין כלכך את הטלוויזיות במלאי אז אולי רק דרך הזמנות מראש
דברו איתי בפלאפון אעדכן אתכם אם הצלחתי לארגן משהו בזול
אם תרצו אפשר גם לדחות את הקנייה כדי שיהיו יותר אנשים וככה מחיר יותר מוזל.
מה אומרים?
דברו איתי בפלאפון אעדכן אתכם אם הצלחתי לארגן משהו בזול
אם תרצו אפשר גם לדחות את הקנייה כדי שיהיו יותר אנשים וככה מחיר יותר מוזל.
מה אומרים?
נערך לאחרונה על ידי lior96 ב 31/03/2022 20:37, נערך פעם 1 בסך הכל.