Cat7? לציוד האודיו שלי רק Cat8!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
audiostream מסקרים את כבל הרשת החדש של Wireworld אשר יוצא לאור לאחר מספר שנים של פיתוח. מגיע בפרוטוקול Cat8 ויש גם בקשת פטנט על הכבל השטוח. ב- 2 כבלים כאלו נעשה שימוש בבחינה, הראשון בין המחשב הנייד לסוויץ' והשני בין הסוויץ' לממיר מדגם Sonore microRendu. לאחר שתקראו את ההבדלים ששמע כותב המאמר, ייתכן וגם אתם תשתכנעו.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- denis29
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
אני את ה-data שלי מעביר רק עם כבלים שלהם - ה-data שלי השתפר וכל מסמכי ה-word נראים טוב יותר, והמספרים באקסלים מוצלחים יותר, ואפילו אשתי שרבבה את הראש מהמטבח ושאלה אותי מה השתנה כי המיילים שכתבתי לה מוצלחים יותר מאשר לפני המעבר לכבלים של החברה.
- alchemy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
לייצר כבלים כאלה זה עסק משתלם, רק לא ברור איך משכנעים אנשים לקנות אותם...
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
קטן עלינו, יש לי 9 חתולים ו81 נשמות...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
·פראייר, אני החלפתי את הרצועה של הכלב ל-CAT8 ומאז הוא מוציא את עצמו לבד לטיול, מביא חלב מהמכולת (כולל עודף מדויק), ומסכם לי את החדשות בראשי פרקיםoferlaor כתב:אני את ה-data שלי מעביר רק עם כבלים שלהם - ה-data שלי השתפר וכל מסמכי ה-word נראים טוב יותר, והמספרים באקסלים מוצלחים יותר, ואפילו אשתי שרבבה את הראש מהמטבח ושאלה אותי מה השתנה כי המיילים שכתבתי לה מוצלחים יותר מאשר לפני המעבר לכבלים של החברה....
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
חשבתי שאף אחד לא מחזיק חתול אנלוגי יותר כשיש את גרסה 9 בשוק.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |