היתחדשתי בעוד מוצר מבית SVS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #41 

תעדכן שיגיע....מעניין לשמוע הוא
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #42 

istarmini כתב:
...
...
·

מעמיס על הרמקולים? איך הגעת לזה?
בגדול(וגם בקטן)מדובר בתדרי מייד ולא תדרי בס נמוך (שגם ככה מופנה בדרך כלל לסאב) אז מה בדיוק מעמיס על הרמקולים? אתה אומר מגיע אליהם פחות מיידע אז הם מתאמצים פחות?

הסנטר נועד לפתור בעיה ,שלא כל הצופים יושבים במרכז. כדי לפתור את הבעיה אתה מוותר על :
1. הפניית הסאונד למרכז המסך, ששם הוא צריך להיות ולא מתחת למסך.
2.אי התאמה של הסאונד הבוקע מהסנטר והקידמיים וכן כן אפילו ומדובר על אותה הסידרה ועל אותם האלמנטים, יש הבדל ,כי התיבה שונה ולכן הסאונד שונה יותר או פחות אבל שונה. אילו היית משתמש כסנטר באותו רמקול בדיוק ,כמו הקידמיים ,אתה פתור מהבעיה הזו אבל אני מניח שלא זה המצב.

ושורה תחתונה
ניסית? במידה וכן ואתה מעדיף שימוש בסנטר אז הכל סבבה , תהנה.
במידה ולא ניסית אני מציע לך לנסות, כאמור הייתי בצד שלך ,עד שניסיתי.

בהצלחה
...
לא מדובר בתדרים או שהרמקול "יתעייף" , אלא במידע שמגיע לרמקול שכבר מטפל בפסקול שמיועד לו. אם יש לך רמקול אחד מצוין אתה תשמע בו סטריאו במקום בשניים? למה לשמוע 5 ערוצים על 4 רמקולים?

הסנטר לא נודע לפתור בעיה, כי אין כזאת, אלא אם כן היא בעיה ספציפית במצב מסוים. הוא חלק אינטגרלי של המערכת והפסקול (ומה בדיוק סנטר "פאנטום" פותר עבור מי שלא יושב ממש במרכז ? הרי זה אמור למרכז את הסאונד למסך, מה זה פותר למי שיושב בצד?).
אצלי הסנטר מתחת לטלויזיה ואני לא מרגיש לרגע שהסאונד מגיע מהתחתית, ואפילו (וזה הכי מוזר) גם לא כשהוא ישב ממש נמוך בנישה במזנון עד שהעליתי אותו. וגם אין בעיה למי שיושב בצד.
וכן, בהחלט ניסיתי, היתה תקופה ארוכה בלי עד שהוספתי, והאפקט היה מורגש. מאוד. ואני מדבר על רמקולים ברמה גבוהה ביותר.
מה שאתה מתאר כבמה הקדמית שנפתחה, זה לדעתי סאונד לא מדויק בכלל. אני משער שזה נשמע חזק יותר ו"רחב" יותר אז אתה מאמין שזה במה שנפתחה. אבל למעשה הפסקול נשמע שונה ופחות טבעי, הדיאלוג הרבה פחות " פאנצ'י ", ובכלל החלוקה המקורית בין הערוצים נשמעת לא כמו שהיתה נשמעת עם סנטר. וזה הגיוני כשאתה מערבב ערוץ נוסף על 2 ערוצים קיימים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #43 

mulder כתב:
...
...
לא מדובר בתדרים או שהרמקול "יתעייף" , אלא במידע שמגיע לרמקול שכבר מטפל בפסקול שמיועד לו. אם יש לך רמקול אחד מצוין אתה תשמע בו סטריאו במקום בשניים? למה לשמוע 5 ערוצים על 4 רמקולים?

הסנטר לא נודע לפתור בעיה, כי אין כזאת, אלא אם כן היא בעיה ספציפית במצב מסוים. הוא חלק אינטגרלי של המערכת והפסקול (ומה בדיוק סנטר "פאנטום" פותר עבור מי שלא יושב ממש במרכז ? הרי זה אמור למרכז את הסאונד למסך, מה זה פותר למי שיושב בצד?).
אצלי הסנטר מתחת לטלויזיה ואני לא מרגיש לרגע שהסאונד מגיע מהתחתית, ואפילו (וזה הכי מוזר) גם לא כשהוא ישב ממש נמוך בנישה במזנון עד שהעליתי אותו. וגם אין בעיה למי שיושב בצד.
וכן, בהחלט ניסיתי, היתה תקופה ארוכה בלי עד שהוספתי, והאפקט היה מורגש. מאוד. ואני מדבר על רמקולים ברמה גבוהה ביותר.
מה שאתה מתאר כבמה הקדמית שנפתחה, זה לדעתי סאונד לא מדויק בכלל. אני משער שזה נשמע חזק יותר ו"רחב" יותר אז אתה מאמין שזה במה שנפתחה. אבל למעשה הפסקול נשמע שונה ופחות טבעי, הדיאלוג הרבה פחות " פאנצ'י ", ובכלל החלוקה המקורית בין הערוצים נשמעת לא כמו שהיתה נשמעת עם סנטר. וזה הגיוני כשאתה מערבב ערוץ נוסף על 2 ערוצים קיימים.
...
·

תשמע קודם כל אני הדגשתי שכל מה שאני מתאר נכון רק לגבי ישיבה במרכז ,כשאני צופה לבדי, לכן הכנסתי מצב כזה לזכרון.

לא מבין כשאתה כותב ,אצלי הסנטר ממוקם מתחת למסך אבל אני לא מרגיש שהוא מגיע מלמטה? אתה מפעיל איזה פרוססינג ברסיבר (לימאהה יש את זה) ,שמעלה את הסאונד למעלה? במידה ולא , מה שאתה מתאר לחלוטין לא הגיוני כי הסנטר למטה מתחת למסך אז למה שתשמע את הצלילים שבוקעים ממנו ממרכז המסך???

לכל יתר המסקנות שלך ,של טבעי או לא, אני ממש לא מסכים אבל אני מניח שזה ענין של טעם אישי. יש לי סנטר מכובד למדי ומבחירה החלטתי לא להשתמש בו , מהסיבה שלי זה נשמע טוב משמעותית ולא רק לי.

בכל מקרה במידה ובדקת וזו המסקנה שהגעת אליה אצלך אני כמובן מכבד את דעתך וכל מה שנשאר לנו זה להנות. (Y)

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #44 

istarmini כתב:
...
...
·

תשמע קודם כל אני הדגשתי שכל מה שאני מתאר נכון רק לגבי ישיבה במרכז ,כשאני צופה לבדי, לכן הכנסתי מצב כזה לזכרון.

לא מבין כשאתה כותב ,אצלי הסנטר ממוקם מתחת למסך אבל אני לא מרגיש שהוא מגיע מלמטה? אתה מפעיל איזה פרוססינג ברסיבר (לימאהה יש את זה) ,שמעלה את הסאונד למעלה? במידה ולא , מה שאתה מתאר לחלוטין לא הגיוני כי הסנטר למטה מתחת למסך אז למה שתשמע את הצלילים שבוקעים ממנו ממרכז המסך???

לכל יתר המסקנות שלך ,של טבעי או לא, אני ממש לא מסכים אבל אני מניח שזה ענין של טעם אישי. יש לי סנטר מכובד למדי ומבחירה החלטתי לא להשתמש בו , מהסיבה שלי זה נשמע טוב משמעותית ולא רק לי.

בכל מקרה במידה ובדקת וזו המסקנה שהגעת אליה אצלך אני כמובן מכבד את דעתך וכל מה שנשאר לנו זה להנות. (Y)
...
אני לא מפעיל שום פרוססינג כלשהו של גובה (גם אין אצלי כזה ברסיבר). הסנטר ממלא את הבמה ואני לא מרגיש שהצליל בא מנקודה מדויקת.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #45 

masteraudio כתב:ולשאלתי חברים מה עדיף מדפי או ריצפתי?
...
מה שנשמע לך יותר טוב ומתאים לחדר האזנה מבחינת גודל, מראה, מקום וכו'.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #46 

תתחדש !

נשמח לראות תמונות של ה "מוצר" SVS החדש

yevsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #47 

@masteraudio
·

הסנטר הגיע? גם אני מתעניין בו...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #48 

yevsh כתב:@masteraudio
·

הסנטר הגיע? גם אני מתעניין בו...
...
·לך תקשיב, הכי פשוט, לא?

yevsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #49 

@BUGY
·

בהחלט תיכננתי שבוע הבא לקפוץ לפיוצר.

דרך אגב הקשבתי לקליפש אצל חבר. נשמע טוב אבל אין לי עם מה להשוות.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

yevsh כתב:@BUGY
·

בהחלט תיכננתי שבוע הבא לקפוץ לפיוצר.

דרך אגב הקשבתי לקליפש אצל חבר. נשמע טוב אבל אין לי עם מה להשוות.
...
·זה כי פשוט, כל מה שיכתבו לך זה אישי מדי. אני לדוגמה לא התחברתי לסדרה הזאת (למרות שאני אוהד SVS) אבל גם לא סובל קליפש (בווליאם גבוה הם צורמים לי, ממש כואב).
כמו שאמרתי, פשוט לך תקשיב. רק תזהר, לא להיכנס לחדר הדגמה של SVS, לא עושה טוב בכלל :wink:

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שליחה #51 

BUGY

לאיזו סדרה לא התחברת ? הרי יש 3....

מסטראודיו....

גש לפיוצר.יש חדר הדגמה עם סדרת הפריים והבוקשלף.
חדר שני עם סדרת האולטרה.
שתף אותנו ..:P

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

תלתל כתב:BUGY

לאיזו סדרה לא התחברת ? הרי יש 3....

מסטראודיו....

גש לפיוצר.יש חדר הדגמה עם סדרת הפריים והבוקשלף.
חדר שני עם סדרת האולטרה.
שתף אותנו ..:P
...
·במקרה הזה יש שני סדרות. מדברים על הסנטר: SVS PRIME CENTER. לא שזה רע או משהו, לי זה לא היה זה. אולי כי אני עם הULTRA או שלא השקעתי בזה מספיק זמן או הסטף לא היה נכון, לא יודע...

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שליחה #53 

יש לך את האולטרה? (Y)

:twisted:

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #54 

תלתל כתב:יש לך את האולטרה? (Y)

:twisted:
...
· כל השלישיה הקדמית. סאב גלילי ואחוריים סאטלייטים, הכל SVS 8)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”