היתחדשתי בעוד מוצר מבית SVS
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
לא מדובר בתדרים או שהרמקול "יתעייף" , אלא במידע שמגיע לרמקול שכבר מטפל בפסקול שמיועד לו. אם יש לך רמקול אחד מצוין אתה תשמע בו סטריאו במקום בשניים? למה לשמוע 5 ערוצים על 4 רמקולים?istarmini כתב:·......
מעמיס על הרמקולים? איך הגעת לזה?
בגדול(וגם בקטן)מדובר בתדרי מייד ולא תדרי בס נמוך (שגם ככה מופנה בדרך כלל לסאב) אז מה בדיוק מעמיס על הרמקולים? אתה אומר מגיע אליהם פחות מיידע אז הם מתאמצים פחות?
הסנטר נועד לפתור בעיה ,שלא כל הצופים יושבים במרכז. כדי לפתור את הבעיה אתה מוותר על :
1. הפניית הסאונד למרכז המסך, ששם הוא צריך להיות ולא מתחת למסך.
2.אי התאמה של הסאונד הבוקע מהסנטר והקידמיים וכן כן אפילו ומדובר על אותה הסידרה ועל אותם האלמנטים, יש הבדל ,כי התיבה שונה ולכן הסאונד שונה יותר או פחות אבל שונה. אילו היית משתמש כסנטר באותו רמקול בדיוק ,כמו הקידמיים ,אתה פתור מהבעיה הזו אבל אני מניח שלא זה המצב.
ושורה תחתונה
ניסית? במידה וכן ואתה מעדיף שימוש בסנטר אז הכל סבבה , תהנה.
במידה ולא ניסית אני מציע לך לנסות, כאמור הייתי בצד שלך ,עד שניסיתי.
בהצלחה...
הסנטר לא נודע לפתור בעיה, כי אין כזאת, אלא אם כן היא בעיה ספציפית במצב מסוים. הוא חלק אינטגרלי של המערכת והפסקול (ומה בדיוק סנטר "פאנטום" פותר עבור מי שלא יושב ממש במרכז ? הרי זה אמור למרכז את הסאונד למסך, מה זה פותר למי שיושב בצד?).
אצלי הסנטר מתחת לטלויזיה ואני לא מרגיש לרגע שהסאונד מגיע מהתחתית, ואפילו (וזה הכי מוזר) גם לא כשהוא ישב ממש נמוך בנישה במזנון עד שהעליתי אותו. וגם אין בעיה למי שיושב בצד.
וכן, בהחלט ניסיתי, היתה תקופה ארוכה בלי עד שהוספתי, והאפקט היה מורגש. מאוד. ואני מדבר על רמקולים ברמה גבוהה ביותר.
מה שאתה מתאר כבמה הקדמית שנפתחה, זה לדעתי סאונד לא מדויק בכלל. אני משער שזה נשמע חזק יותר ו"רחב" יותר אז אתה מאמין שזה במה שנפתחה. אבל למעשה הפסקול נשמע שונה ופחות טבעי, הדיאלוג הרבה פחות " פאנצ'י ", ובכלל החלוקה המקורית בין הערוצים נשמעת לא כמו שהיתה נשמעת עם סנטר. וזה הגיוני כשאתה מערבב ערוץ נוסף על 2 ערוצים קיימים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·mulder כתב:לא מדובר בתדרים או שהרמקול "יתעייף" , אלא במידע שמגיע לרמקול שכבר מטפל בפסקול שמיועד לו. אם יש לך רמקול אחד מצוין אתה תשמע בו סטריאו במקום בשניים? למה לשמוע 5 ערוצים על 4 רמקולים?......
הסנטר לא נודע לפתור בעיה, כי אין כזאת, אלא אם כן היא בעיה ספציפית במצב מסוים. הוא חלק אינטגרלי של המערכת והפסקול (ומה בדיוק סנטר "פאנטום" פותר עבור מי שלא יושב ממש במרכז ? הרי זה אמור למרכז את הסאונד למסך, מה זה פותר למי שיושב בצד?).
אצלי הסנטר מתחת לטלויזיה ואני לא מרגיש לרגע שהסאונד מגיע מהתחתית, ואפילו (וזה הכי מוזר) גם לא כשהוא ישב ממש נמוך בנישה במזנון עד שהעליתי אותו. וגם אין בעיה למי שיושב בצד.
וכן, בהחלט ניסיתי, היתה תקופה ארוכה בלי עד שהוספתי, והאפקט היה מורגש. מאוד. ואני מדבר על רמקולים ברמה גבוהה ביותר.
מה שאתה מתאר כבמה הקדמית שנפתחה, זה לדעתי סאונד לא מדויק בכלל. אני משער שזה נשמע חזק יותר ו"רחב" יותר אז אתה מאמין שזה במה שנפתחה. אבל למעשה הפסקול נשמע שונה ופחות טבעי, הדיאלוג הרבה פחות " פאנצ'י ", ובכלל החלוקה המקורית בין הערוצים נשמעת לא כמו שהיתה נשמעת עם סנטר. וזה הגיוני כשאתה מערבב ערוץ נוסף על 2 ערוצים קיימים....
תשמע קודם כל אני הדגשתי שכל מה שאני מתאר נכון רק לגבי ישיבה במרכז ,כשאני צופה לבדי, לכן הכנסתי מצב כזה לזכרון.
לא מבין כשאתה כותב ,אצלי הסנטר ממוקם מתחת למסך אבל אני לא מרגיש שהוא מגיע מלמטה? אתה מפעיל איזה פרוססינג ברסיבר (לימאהה יש את זה) ,שמעלה את הסאונד למעלה? במידה ולא , מה שאתה מתאר לחלוטין לא הגיוני כי הסנטר למטה מתחת למסך אז למה שתשמע את הצלילים שבוקעים ממנו ממרכז המסך???
לכל יתר המסקנות שלך ,של טבעי או לא, אני ממש לא מסכים אבל אני מניח שזה ענין של טעם אישי. יש לי סנטר מכובד למדי ומבחירה החלטתי לא להשתמש בו , מהסיבה שלי זה נשמע טוב משמעותית ולא רק לי.
בכל מקרה במידה ובדקת וזו המסקנה שהגעת אליה אצלך אני כמובן מכבד את דעתך וכל מה שנשאר לנו זה להנות.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אני לא מפעיל שום פרוססינג כלשהו של גובה (גם אין אצלי כזה ברסיבר). הסנטר ממלא את הבמה ואני לא מרגיש שהצליל בא מנקודה מדויקת.istarmini כתב:·......
תשמע קודם כל אני הדגשתי שכל מה שאני מתאר נכון רק לגבי ישיבה במרכז ,כשאני צופה לבדי, לכן הכנסתי מצב כזה לזכרון.
לא מבין כשאתה כותב ,אצלי הסנטר ממוקם מתחת למסך אבל אני לא מרגיש שהוא מגיע מלמטה? אתה מפעיל איזה פרוססינג ברסיבר (לימאהה יש את זה) ,שמעלה את הסאונד למעלה? במידה ולא , מה שאתה מתאר לחלוטין לא הגיוני כי הסנטר למטה מתחת למסך אז למה שתשמע את הצלילים שבוקעים ממנו ממרכז המסך???
לכל יתר המסקנות שלך ,של טבעי או לא, אני ממש לא מסכים אבל אני מניח שזה ענין של טעם אישי. יש לי סנטר מכובד למדי ומבחירה החלטתי לא להשתמש בו , מהסיבה שלי זה נשמע טוב משמעותית ולא רק לי.
בכל מקרה במידה ובדקת וזו המסקנה שהגעת אליה אצלך אני כמובן מכבד את דעתך וכל מה שנשאר לנו זה להנות....
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה כי פשוט, כל מה שיכתבו לך זה אישי מדי. אני לדוגמה לא התחברתי לסדרה הזאת (למרות שאני אוהד SVS) אבל גם לא סובל קליפש (בווליאם גבוה הם צורמים לי, ממש כואב).yevsh כתב:@BUGY
·
בהחלט תיכננתי שבוע הבא לקפוץ לפיוצר.
דרך אגב הקשבתי לקליפש אצל חבר. נשמע טוב אבל אין לי עם מה להשוות....
כמו שאמרתי, פשוט לך תקשיב. רק תזהר, לא להיכנס לחדר הדגמה של SVS, לא עושה טוב בכלל
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·במקרה הזה יש שני סדרות. מדברים על הסנטר: SVS PRIME CENTER. לא שזה רע או משהו, לי זה לא היה זה. אולי כי אני עם הULTRA או שלא השקעתי בזה מספיק זמן או הסטף לא היה נכון, לא יודע...תלתל כתב:BUGY
לאיזו סדרה לא התחברת ? הרי יש 3....
מסטראודיו....
גש לפיוצר.יש חדר הדגמה עם סדרת הפריים והבוקשלף.
חדר שני עם סדרת האולטרה.
שתף אותנו .....