בתוך שבועות ספורים : 5 ערוצים חדשים בעידן פלוס

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #21 

אתמול בוועדת הכלכלה האוצר אמר שאם ירצו ערוצים 9 וערוץ 24 ועוד ערוצים יבקשו לעלות למערך הם יוכלו לעלות ולפי הכתבה בעיתון ישראל היום זה חתום וסגור שעולים תוך חודשיים הערוצים לי נראה בסוף שלא יעלה כלום מקסימום ידחפו למערך את מורשת וזהו בקיצר חארטה כמו שעבדו עלינו 4 שנים שעולים ערוצים תבינו יס והוט מפעילים לחץ כבד שלא יעלה כלום לעידן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #22 

לא קשור ליס והוט. אין להם שום כח שם.

הבעיה היא כלכלית. הערוצים רוצים לעלות אבל לא רוצים לשלם את העלות של המערך. כיום ערוצים 2+10 מסבסדים לכל הערוצים את המערך הקיים. המערך החדש מכפיל את העלויות וזה אומר הוצאה של כמה מיליונים מהאוצר והם לא מוכנים לזה.

בנוסף, אם הם לא ישלמו גם הערוצים הקיימים יעתרו לא לשלם...

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #23 

oferlaor כתב:לא קשור ליס והוט. אין להם שום כח שם.

הבעיה היא כלכלית. הערוצים רוצים לעלות אבל לא רוצים לשלם את העלות של המערך. כיום ערוצים 2+10 מסבסדים לכל הערוצים את המערך הקיים. המערך החדש מכפיל את העלויות וזה אומר הוצאה של כמה מיליונים מהאוצר והם לא מוכנים לזה.

בנוסף, אם הם לא ישלמו גם הערוצים הקיימים יעתרו לא לשלם...
...
·אבל לפי הכתבה מעלים אותם ללא תשלום שמעלים את מורשת יעלו ללא עלות עוד 4 ערוצים בחינם שהמדינה תממן אותם השאלה אם זה יקרה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #24 

נניח ואני ערוץ 2. אני משלם (למיטב זכרוני) 8 מיליון שח לרשות השניה בשביל להכלל בעידן+.

עכשיו עולים 5 ערוצים חדשים שמקבלים את זה בחינם. מה חקרה עכשיו? מן הסתם אני אתבע את המדינה על זה שאני מבקש שלא יהיה איפה ואיפה כי המדינה מענישה אותם על זה שהחדשות שלהם לא נחמדה לביבי...

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #25 

זה בדיוק מה שטען ערוץ 9 שלא רצה לעלות בHD בגלל הדרישה לשלם תמלוגים ובסוף עלה רק בהוט למרות שיס קיבלו אישור ממועצת הכבלים והלווין(ומאמין שבחנו זאת בתוך החברה לפני שהגישו את האישור)

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”