רבותיי, Black Friday מתחיל!
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
בינתיים עושה רושם שיום השני הזה קצת עייף מבחינת מבצעים. הייתי בשמחה מוסיף אוזניות/מגבר/דאק לאוסף, אם רק היה מבצע ממש אטרקטיבי ובכיוון סאונד מעניין.
כמו שנה שעברה ראיתי שבאתר של JDSlabs המשלוח חינם, דווקא התעניינתי בthe element, אבל לא בטוח שיהיה שידרוג משמעותי מo2/odac בנפרד, שכבר יש לי.
כמו שנה שעברה ראיתי שבאתר של JDSlabs המשלוח חינם, דווקא התעניינתי בthe element, אבל לא בטוח שיהיה שידרוג משמעותי מo2/odac בנפרד, שכבר יש לי.
הבעיה האמיתית היא המעט מאוד ביקורות ועם כל כך מעט צפיות שאני מוצא לאוזניות האלו(של meze).roy12345 כתב:@ItayN960
·
אני גם הזמנתי אותן מלבד המחיר בגלל חתימת הסאונד הניטרלית שלה, לא אוהב באס מוגזם באוזניות in ear, ויש איזה קונצנזוס עם אוזניות IEM זולות ואובר באס.. דווקא ה-VE MONK הזולות להחריד נחמדות בניטרליות שלהן, אני מאוד נהנה מהן, אבל מכוון שהן לא פחות מ-64 אום הטלפון שלי מתקשה לדחוף אותן חזק מספיק.
T90 ב280? .. יש לי במקרה מתווך...
וד.א, הve monk באמת נראות מגניבות, בטח אזמין אותם בנוסף בלי קשר. אני גם בד"כ שומע מאוד חלש, אז אין הרבה מה להפסיד.
אתה תראה שלא תתאכזב מהן, הן יתנו תמורה מלאה לכסף. כמובן שהן לא באות להחליף P1 או W40
עם הבדל של פי 4 או פי 10 במחיר, אבל בהחלט זו תיהיה עליית מדרגה (בשבילי) ממגוון ה-IEM הזולות שיש
לי כרגע. אני אישית לא צריך יותר מזה לשימוש מחוץ לבית.
וה-VE MONK באמת נהדרות למחירן, אני משתמש בהן כבר שבועיים בערך, מבחינת עוצמת שמע
הבעיה העיקרית היא לרוב ביו-טיוב בחלק מהמקרים, בשמיעת מוזיקה מקבצים בסלולרי הווליום מספק.
למי שמתעניין במה מדובר או רוצה לנסות אותן הוא יכול למצוא אותן כאן במחיר של 5 דולרים לבאנדל הבסיסי.
עם הבדל של פי 4 או פי 10 במחיר, אבל בהחלט זו תיהיה עליית מדרגה (בשבילי) ממגוון ה-IEM הזולות שיש
לי כרגע. אני אישית לא צריך יותר מזה לשימוש מחוץ לבית.
וה-VE MONK באמת נהדרות למחירן, אני משתמש בהן כבר שבועיים בערך, מבחינת עוצמת שמע
הבעיה העיקרית היא לרוב ביו-טיוב בחלק מהמקרים, בשמיעת מוזיקה מקבצים בסלולרי הווליום מספק.
למי שמתעניין במה מדובר או רוצה לנסות אותן הוא יכול למצוא אותן כאן במחיר של 5 דולרים לבאנדל הבסיסי.
·roy12345 כתב:האמת שכל עוד יש את ה-Hifiman Edition s במחיר של 150 דולר במקום 250 (אם יש עדיין) שווה לטעמי להוסיף עוד כמה דולרים וללכת על הדיל הזה. אוזניה יותר ורסיטילית וסביר שגם נשמעת טוב יותר מהקופסה ביחס ל-350 שזקוקה לשידרוג פדים דחוף ועשיית המוד כדי להשתדרג מהותית בנוחות והסאונד.
שלא נדבר על ה-400i שאולי תעלה יותר מכפול, אבל זה "רק" קצת יותר מכפול ולא פי 4 כמו בדר"כ, וזה כבר יהיה שידרוג של שמיים וארץ....
החלפת פדים זה לא הבעיה קונים אחרים שנוחים יותר מהמקוריים.
אני בטוח שה350 דיי איכותיות כמו שאמרת אבל זה שהשתמשת בהם רק דקות בודדות קשה לי להאמין שאתה אומר שה400 עדיפות כי הן גם יקרות משמעותית ואפשר להסתפק גם ב350
השתמשת בהן לפני ההרצה שהן אמורות לעבור עם הזמן
בהזדמנות הבאה שתהיה לי אני אקנה אוזניות יקרות יותר ממה שעד עכשיו קניתי שהאיכות בנייה והחומרים כמובן תהיה איכותית מאוד וכך גם הסאונד למרות שאני מרוצה מאוד מהאיכות בנייה והחומרים של הJVC למרות שהן בתקציב יחסית נמוך
הבנתי גם שככול שעולים במחיר יש הרבה מאוד אוזניות שצריך להן מגבר.
לסמארטפון שלי יש מגבר מובנה במכשיר (LG V10) ואני מניח שהוא יכול לסחוב כל סוג אוזניות
חיפשתי אוזניות לשימוש במחשב בנתיים שיהיה לי ומצאתי טובות יחסית לתקציב.
את ההזמנה לא יכולתי כבר לבטל אם היית אומר לי לפני על ה TAKSTAR HD 5500 הייתי מזמין אבל כבר הזמנתי אחרות
ראיתי שיש דגם נוסף מי מבין השניים טוב יותר הHD 2050 או HD 5500?
השתמשתי בהן כמה שניות לא כמה דקות..
הוצאת אותי פה קצת מפגר.. כתבתי כמה שעות בודדות לא כמה דקות בודדות. שנית פדים כמו שהיו להן זה תוספת של 20 אחוז למחיר והן מצריכות בנוסף את המוד ולא כל אחד ירגיש בנוח להתעסק עם זה.
ולא צריך יום לימודים ארוך כדאי להבין מה היכולות שלהן, הן מעולות למחירן, ואפילו מאוד לאחר הפדים והמוד, ועדיין ה-400i לועסות ויורקות אותן בלי מלח בכל פרמטר, אתה מבין שהייפיימן לא ייצרו לעצמן תחרות עם אוזניה שעולה פי 4 במחיר כן? ועוד עם אוזניה שנראית אותו הדבר..
הם לא מפגרים.. בלי קשר שאחת היא אוזניה פלאנרית מורכבת והשניה היא דינאמית עם דרייבר בסיסי למדי. שוב, ה-350 לאחר השינויים הנ"ל היא ליגה מעל הסופרלוקס, בבניה וסאונד, וה-400I היא שתי ליגות מעל מה-350 כי גם יש את ה400S באמצע שהיא ליגה מעל ה350
מעבר לזה עשית קצת סלט, קיבלת המלצה למשהו אחד והלכת וקנית משהו אחר, במקרה הזה את דגם הEVO של הסופרלוקס שעולה כפול ובאותו המחיר יש כבר אופציות עדיפות לטעמי בטח באיכות הבניה כמו ה-HD5500. מה גם שה-EVO לא ממש מדוברות ומוכרות ברחבי הרשת יותר מידי. "לקחת צ'אנס".
ה-LG שלך לא יכול לדחוף כל אוזניה, אבל כן יכול לעשות זאת טוב יותר ממכשירים אחרים. בטח לא כמו מגבר אוזניות איכותי במקרה של אוזניות דורשניות מהממוצע בצורה כזו או אחרת.
ולשאלתך ה-2050 טובות מה-5500. גם יקרות יותר משמעותית
באופן יחסי.
אני מרשה לעצמי להרחיב בדיבור כי ממילא ה-BF נגמר אבל זה לא ממש המקום לדיונים האלה. אם יש לך שאלות או בקשות פתח דיון בפורום.
הוצאת אותי פה קצת מפגר.. כתבתי כמה שעות בודדות לא כמה דקות בודדות. שנית פדים כמו שהיו להן זה תוספת של 20 אחוז למחיר והן מצריכות בנוסף את המוד ולא כל אחד ירגיש בנוח להתעסק עם זה.
ולא צריך יום לימודים ארוך כדאי להבין מה היכולות שלהן, הן מעולות למחירן, ואפילו מאוד לאחר הפדים והמוד, ועדיין ה-400i לועסות ויורקות אותן בלי מלח בכל פרמטר, אתה מבין שהייפיימן לא ייצרו לעצמן תחרות עם אוזניה שעולה פי 4 במחיר כן? ועוד עם אוזניה שנראית אותו הדבר..
הם לא מפגרים.. בלי קשר שאחת היא אוזניה פלאנרית מורכבת והשניה היא דינאמית עם דרייבר בסיסי למדי. שוב, ה-350 לאחר השינויים הנ"ל היא ליגה מעל הסופרלוקס, בבניה וסאונד, וה-400I היא שתי ליגות מעל מה-350 כי גם יש את ה400S באמצע שהיא ליגה מעל ה350
מעבר לזה עשית קצת סלט, קיבלת המלצה למשהו אחד והלכת וקנית משהו אחר, במקרה הזה את דגם הEVO של הסופרלוקס שעולה כפול ובאותו המחיר יש כבר אופציות עדיפות לטעמי בטח באיכות הבניה כמו ה-HD5500. מה גם שה-EVO לא ממש מדוברות ומוכרות ברחבי הרשת יותר מידי. "לקחת צ'אנס".
ה-LG שלך לא יכול לדחוף כל אוזניה, אבל כן יכול לעשות זאת טוב יותר ממכשירים אחרים. בטח לא כמו מגבר אוזניות איכותי במקרה של אוזניות דורשניות מהממוצע בצורה כזו או אחרת.
ולשאלתך ה-2050 טובות מה-5500. גם יקרות יותר משמעותית
באופן יחסי.
אני מרשה לעצמי להרחיב בדיבור כי ממילא ה-BF נגמר אבל זה לא ממש המקום לדיונים האלה. אם יש לך שאלות או בקשות פתח דיון בפורום.
@roy12345
·
הבלאק פריידי בכל זאת נגמר לא נראה לי שיש טעם לפתוח דיון נוסף
אני לפני שהזמנתי את הEVO קראתי ביקורות באתרים כמו הHEAD FI יש שם דיון עם כמה מאות עמודים על הEVO וכמות גדולה יחסית של סרטונים ביוטיוב הביקורות היו חיובות בכל המקומות שבדקתי והיו כאלה שמעט שונות זה דגם חדש יותר של HD 681 הרגיל ואומרים שהבעיה של הטרבל תוקנה בדגם הזה
מקבלים בקופסא גם זוג פדים נוחים יותר מהמקוריים
לא התכוונתי ללכת על הHD 681 הרגיל כי שמעתי שיש בעיה עם הטרבל הצורם ואני מעדיף שלא להתעסק עם אקולייזרים וכאלה כי היו לי אוזניות עוד יותר מזעזעות לפני (AKG K512 MKII) לא היה להן איכות צליל והוא היה חד בצורה מוגזמת ובאס מאוד חלש גם אחרי שינוי באקולייזר קניתי אותם בפולין במחיר יחסית גבוה ולא התייעצתי לפני
לעומת הTAKSTAR שכמעט ואין סרטונים ביוטיוב וברשת הן לא ממש מדוברות אולי רק בHEAD FI וזהו אבל מה שגם הן לא נמכרות בכמויות רבות על פי מה שראיתי בעלי אקספרס למרות שאני מאמין שהחברה טובה
לקחתי צ'אנס אבל הפעם בלי לקיחת סיכון כמו שקרה עם הAKG הנוראיות שהיו לי
·
הבלאק פריידי בכל זאת נגמר לא נראה לי שיש טעם לפתוח דיון נוסף
אני לפני שהזמנתי את הEVO קראתי ביקורות באתרים כמו הHEAD FI יש שם דיון עם כמה מאות עמודים על הEVO וכמות גדולה יחסית של סרטונים ביוטיוב הביקורות היו חיובות בכל המקומות שבדקתי והיו כאלה שמעט שונות זה דגם חדש יותר של HD 681 הרגיל ואומרים שהבעיה של הטרבל תוקנה בדגם הזה
מקבלים בקופסא גם זוג פדים נוחים יותר מהמקוריים
לא התכוונתי ללכת על הHD 681 הרגיל כי שמעתי שיש בעיה עם הטרבל הצורם ואני מעדיף שלא להתעסק עם אקולייזרים וכאלה כי היו לי אוזניות עוד יותר מזעזעות לפני (AKG K512 MKII) לא היה להן איכות צליל והוא היה חד בצורה מוגזמת ובאס מאוד חלש גם אחרי שינוי באקולייזר קניתי אותם בפולין במחיר יחסית גבוה ולא התייעצתי לפני
לעומת הTAKSTAR שכמעט ואין סרטונים ביוטיוב וברשת הן לא ממש מדוברות אולי רק בHEAD FI וזהו אבל מה שגם הן לא נמכרות בכמויות רבות על פי מה שראיתי בעלי אקספרס למרות שאני מאמין שהחברה טובה
לקחתי צ'אנס אבל הפעם בלי לקיחת סיכון כמו שקרה עם הAKG הנוראיות שהיו לי
עוד מבצע על 400i בשלוחה נוספת של הייפיימן:
http://mytaofocus.com/shop/item.php?id= ... 0972746440
לא מכיר את האתר, אבל עושה רושם שהם עובדים עם פייפאל,משלוח AIRMAIL רגיל ושולחים לארץ.
http://mytaofocus.com/shop/item.php?id= ... 0972746440
לא מכיר את האתר, אבל עושה רושם שהם עובדים עם פייפאל,משלוח AIRMAIL רגיל ושולחים לארץ.
ניסיתי להזמין משם הרגע פדים של היפימן שמופיעים שם ב6 דולר שזה כלום גם לזיוף, למרות שאני חושב שזה אותנטי. אבל המשלוח מייקר פי שלוש אז זה פחות רלוונטי.
מחיר ממש זול להייפיימן, אין מה לומר.. פחות מהBF.. לא חושב שיש בשוק כרגע דיל עם יחס עלות\ביצועים טוב מזה..
הם אפילו נותנים לך אופציה "להפשיט" אריזה לא הכרחית מהמוצר חח.. אין אפשר שלא להשתעשע מהסיניים האלה..
מחיר ממש זול להייפיימן, אין מה לומר.. פחות מהBF.. לא חושב שיש בשוק כרגע דיל עם יחס עלות\ביצועים טוב מזה..
הם אפילו נותנים לך אופציה "להפשיט" אריזה לא הכרחית מהמוצר חח.. אין אפשר שלא להשתעשע מהסיניים האלה..