משלם ליס 233 ש"ח ומנותק כבר 4 ימים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
CapH
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

pinkololo כתב:בחדר של הראוטר אני משתמש בויפי כי המרחק בין הסטרימר לויפי הוא 5 מטר בלבד ומהירות הגלישה מגיע לפי תוכנת
הספיד-טסט מגיע ל 32 מ"ג. (אין לי צורך במפצל חשמל אם זו המהירות)

***אחלה, נשמע מצויין :)

בחדר סלון ובחדר שינה עקב המרחק הרב אני משתמש במפצלי חשמל ומגיע לכל טלויזיה ל ממוצע יציב של לא פחות
מ20 מ"ג בכל טלויזיה. (כמובן שזה יהיה תלוי באיכות מערכת החשמל והשקעי לשמל אצלך בבית). לרוב המהירות גבוה יותר.

***נשמע שאתה מסודר טוב (Y)
***תודה על כל העצות השימושיות.

***כבר הייתי מוכן ללחוץ "buy" ומשהו בעייתי פתאום צץ, אולי תוכל לבדוק אצלך?

מתכנן להפעיל את הקודי עם אפליקציה כמו Yatse שדורשת שרת מותקן על המכשיר שיעבוד עם הלקוח בסמארטפון באמצעות הרשת האלחוטית ונתקלתי בזה (מתורגם לאנגלית):

In the Mini MX III system it is also included in theory server remote control that can be used in conjunction with the app control AMLogic , with can control our TV-
Box remotely from a smartphone or tablet if they are in the Same wifi network. Although we have the option in the settings this option does NOT work.

ההתייחסות כאן היא לשרת אמלוג'יק, יצרנית המעבד, ונאמר שלמרות שקיים בהגדרות, השרת לא עובד ולא ניתן לעבוד מולו עם הסמארטפון. מניח שאצטרך את השרת הנ"ל גם לעבודה מול Yatse ואני טיפ'לה מודאג.
חושב שתוכל לבדוק את העניין במכשיר שלך לראות אם אכן זה לא עובד? חושב שאחכה קצת עם הקנייה עד שזה יתברר לאשורו.
זה הקישור עם הביקורת שהבאתי, זה בסעיף Remote Control:
http://androidpc.es/blog/2016/10/27/rev ... -mx-iii/3/
תודה רבה.
...
·

pinkololo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

הנושא שאתה מדבר עליו אינו בתחום שלי-אינני מתעסק עם הפלפון והסטרימר .
מתוך סקרנות ניסיתי להעביר תמונות שצילמתי דרך הבלוטות מהפלפון לסטרימר ולהציג אותן בטלויזיה וזה עבד.
אבל זה לא התחום שלי.

אני חושב שזה בזבוז זמן לבצע שיחות וידאו בסטרימר -הוא מיועד לצפיה בטלויזיה גלישה באינטרנט במחיר מצחיק
עדין זה לא מחשב זה רק סטרימר - מעבד תמלילים שיחות וידיאו דו כיווני וכו נראה לי יותר מדי

אל תצפה למחשב שולחני

CapH
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

pinkololo כתב:הנושא שאתה מדבר עליו אינו בתחום שלי-אינני מתעסק עם הפלפון והסטרימר .

***טוב, ניסיתי :)

אני חושב שזה בזבוז זמן לבצע שיחות וידאו בסטרימר -הוא מיועד לצפיה בטלויזיה גלישה באינטרנט במחיר מצחיק
עדין זה לא מחשב זה רק סטרימר - מעבד תמלילים שיחות וידיאו דו כיווני וכו נראה לי יותר מדי

***מה שדיברתי לא קשור לוידאו אלא מאפשר הרבה יותר גמישות והנאה, לטעמי, בעבודה מול קודי.
Yatse מאפשר לך לסנכרן את כל ספריית הסרטים לתוך הסמארטפון כולל כל המידע והפאנארט, בלי להתעסק בכלל עם מסך הטלוויזיה (אולי קצת רחוק? לא ברור?) ולהפעיל ולשלוט על כל סרט שרוצים, עם כל הפונקציות הנחוצות וכולל אפשרות להפעלת עכבר עם מסך מגע. משהו שיהיה לי חבל לוותר עליו...
...
·

CapH
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

רק עדכון לכל מי שיתעניין בנושא

שליחה #24 

שהובטח לי על ידי מפתח ה-LibreELec למעבדי S905/x, שזאת מערכת ההפעלה שעשויה להחליף או להצטרף לאנדרואיד במכשיר אם מעוניינים לצרוב אותה, שהיא אמורה לפתור את כל הבעיות שהעליתי באשכול הזה.
אז מיואשי אנדרואיד, אם יש כאלה, לא לאבד תקווה :)

pinkololo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #25 

אם בא לך לראות כדורגל (הכל בלי לפרט) סרטים סדרות טלויזיה הכללללללללללל הגעת למקום הנכון כולל מלוכלך זה המקום

pinkololo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #26 

אני סוגר את עסק מקוה שעזרתי לך בהצלחה

CapH
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

pinkololo כתב:אני סוגר את עסק מקוה שעזרתי לך בהצלחה
...
·תסגור בלב שקט, את שלך עשית, אני כבר הייתי משוכנע אבל בלהט ההטפה בטוח שהמרת היום עוד כמה לדת הקודי :)
כל טוב ולילה טוב.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”