drambuie כתב:לא אותי בכל אופן.נמר כתב:1- ידעתי שתבוא.drambuie כתב:מצטער להדחף, רק שאלה אחת לי יש...נמר כתב:אך שכחת משהו חשוב ... רמקול ברמה שיש לך יחשוף את כל החסרונות באלקטרוניקה שאתה ממש לא תוכל להקשיב למוסיקה. אך בהחלט יכול להיות שתתאהב בתוצאה אם כי היא בטוח לא תהינה טובה יותר....
הכיצד אתה יכול לקבוע דבר גורף שכזה?
האם במקרה הגיע לידך איזה רמקול של קארמה ובמקרה גם בדקת אותו עם הרסיבר ועם ה-DVD?...![]()
2- אני מכיר את הרמקול של מרטין , ושמעתי אותו גם על הרסיבר , גם על הגמוט , וגם על האודיו אנוביישן שיש לו.
3- יש לי מספיק נסיון בהחלפת רמקולים , רכיבים , כבלים בשביל לטעון זאת .
תשובה מספקת?...
אותי באמת קשה לשכנע, במיוחד בטיעונים של סמוך עליי יהיה בסדר.
(אל תבין מזה ש שאתה צריך לשכנע אותי או משהו כזה)
אגב, טענת - שהתצואה לא תהיה טובה יותר...
למה הכוונה טובה? לאוזן של מי?
את התגובה שלי כתבתי בכוונה.ramkol כתב: דרמבוי,
התגובה שלך לא הולמת!...
לצערי, כאשר אני רואה טענה לא הולמת, זה אך טבעי שאגיב בתגובה שהולמת את הטענה.
נמר בטיעונו לקח רמקול יקר יותר של קארמה, שידך אותו בתיאוריה לנגן של LG ולרסיבר של דנון.
תקנו אותי אם אני טועה...
לצערי, טיעון זה ממש ממש לא מקושר למציאות, ולא משכנע אותי, ועל זה באה תגובתי הצנועה. (תזכורת לשרשור מגברים)
אגב, אני יותר ממאמין שרמקול הוא הזכוכית מגדלת של המערכת.
<עריכה>
זה אומר שלדוגמא לא אחבר רסיבר של פרוסאונד לנגן DIVX של ITT (עלות כוללת של אלף ש"ח) לרמקול של 19K ש"ח ואגיד שמערכת זו בטוח תהיה טובה יותר ממערכת של לדוגמא 15K לרמקול, 5K לאלקטרוניקה. (קרי מאוזנת יותר)<עריכה>...
1- טובה יותר היא כוונה לפרמטרים שלא קשורים לאהבתי או לא , אני מדבר על .פירוט , איזון , במה , הדיקות , טונליות , מהירות . {הייתי מוסיף משהו אבל אני נימנע}.
2- אל תחזיר לי תשובות לא הולמות כל עוד אינני פונה אליך ישרות. {אתה כבר למדת שזה בומרנג} , תפסיק להיתמם זה כבר לא עובד , תן כבוד ותקבל בחזרה כפליים.
3- אינני מצדד בשום קיצוניות אני אישית בונה מערכות מאוד מאוזנות תקציבית , אבל אם בקיצוניות עסקינן אני עם אייל ורמקול.
מרטין , שמעתי אותו אצלך בקולנוע ביתי , אני יודע שזה לא ממצא אך זה מה שיצא , בכל אופן אני בטוח שהוא מנגן פחות טוב מהוודיאה והגמוט.