זקוק לעזרה בחיבור הרסיבר למחשב נייח
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
- הצטרף: דצמבר 2006
ערב טוב לכולם! ברשותי רסיבר של Harman Kardon מדגם AVR142 בעל זוג כניסות קואקסיאליות וזוג כניסות אופטיות, כמובן שברסיבר גם קיימות כניסות HDMI אבל אני לא מעוניין לחבר את המחשב דרך הרסיבר לטלוזיה. הצצתי מאחורי המחשב לאחר שהחלטתי לעבור לאודיו דיגיטאלי וראיתי שבמחשב יש לי גם יציאה קואקסיאלית וגם יציאה אופטית, ניסיתי לחבר את המחשב ביציאת הקואקס אבל משום מה לאחר שהגדרתי במחשב כברירת מחדל את כניסת ה Realtek digital output הרסיבר עצמו לא קיבל סינגל, לפי המחשב נראה שהוא משדר לשם אבל לא שומעים כלום, חשבתי על האופציה לרכוש כבל אופטי ולמען האמת גם רכשתי אחד השאלה אם יש טעם לנסות לחבר את הכבל האופטי או פשוט לנסות להבין איפה הבעיה בחיבור קואקס, אני יודע שבטווחים קצרים (שני הכבלים הם באורך מטר) לא ישמע הבדל מהותי בין קואקס לאופטי, אשמח לעזרה. תודה מראש וערב טוב-אור.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
- הצטרף: אוגוסט 2012
ברסיבר בחרת שהכניסה שחיברת אליה, מוגדרת כפעילה עבור ההתקן שאתה בוחר בשלט?
למשל אם חיברת לכניסה - Coaxial 1, בחרת DVD בשלט?
למשל אם חיברת לכניסה - Coaxial 1, בחרת DVD בשלט?
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
- הצטרף: דצמבר 2006
ראשית תודה על התגובה, עברתי ברסיבר לערוץ CD ואז הייתה לי אפשרות לבחור מצב דיגיטאלי לבחירתי ובחרתי ב Coaxial 1 ועדיין לא מצאתי סינגל, יכול להיות שבאמת כל הבעיה היא שלא הייתי בערוץ DVD Coaxial 1? (אם כן זה אחד הנושאים הכי מביכים שיצא לי לפתוח בעשור האחרון
). עריכה ועידכון: אמיר לאחר מה שאמרת לי בהודעה הקודמת החלטתי לנסות בשנית (זה כבר ממש מתחיל לתסכל) ועברתי לערוץ DVD ושם בחרתי באפשרות Digital Coaxial 1 ולא התקבל סינגל לצערי. אפילו ניסיתי להגדיר את התקן ה Realtek Digital Output (Optical) כהתקן ברירת מחדל (למקרה וכאן הטעות) אבל עדיין הרסיבר לא מקבל סינגל. אני אשמח לשמוע הצעות נוספות לפיתרון. תודה וסליחה על החפירה.
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- הצטרף: דצמבר 2004
כמה כניסות קואקס יש הרסיבר ולאיזו חיברת את הכבל?
במחשב כשהגירת אודיו דיגיטאלי בחרת סוג יציאה (אופטי או קואקס) לא בטוח שזה רלבנטי אבל שווה לבדוק
במחשב כשהגירת אודיו דיגיטאלי בחרת סוג יציאה (אופטי או קואקס) לא בטוח שזה רלבנטי אבל שווה לבדוק
-
orku
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
- הצטרף: דצמבר 2006
ברסיבר יש שלושה כניסות קואקסיאליות ושלושה אופטיות (בהתחלה רשמתי שיש 2 מכל אחת אבל אחרי שהפסקתי לעבוד במהירות ויותר בשכל ראיתי שיש עוד אחת מכל כניסה (גם אופטית וגם קואקסיאלית) בחלקו הקדמי של הרסיבר מה שהיה מקל מאוד על הניסיונות שלי אבל לא נורא), החיבור התבצע לשתי הכניסות הקואקסיאליות של הרסיבר וכן לבסוף החלטתי ללכת על ניסיון נוסף וניסיתי גם את הכבל אופטי בין המחשב לרסיבר וגם הוא לא הניב תוצאות, למען הסר הספק-ניסיתי את הכבל אופטי בחיבור לממיר של הוט והרסיבר אוטומטית העביר אותי לערוץ האופטי של הממיר ככה שמבחינת הכבל והרסיבר הכל תקין הבעיה היא איפשהו בהגדרות של המחשב אבל לא מצאתי הגדרות נוספות מלבד התקני השמע אז אני באמת כבר לא יודע מה לעשות.
אור