DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNETDNS PROBE
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·כמו שאמרתי המחשב שלי מחובר ישירות למודם וזה קורה בו ומתי שזה קורה בו זה קורה בכל המכשירים שמחוברים לראוטר לא משנה אם אל חוטי און חוטיalonrod כתב:מה הקשר בין L2TP ל DHCP ? האם זה קורה בכל המכשירים ? כדי לשלול הכי טוב זה לחבר מכשיר ישירות למודם ולראות מה קורה....
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,MoRdAnT כתב:·1 לא עזר ו2 לא אפשרי כי אני מחובר בכבל רשת וגם רשמתי שזה קורה לי בכל המכשירים המחוברים לרשת באותו רגע אז זה לא קשור למכשיר עצמו.........
אם כך אנא בדוק אם אתה חווה את אותן הבעיות בדפדפן אחר.
אם הבעיות אינן חוזרות על עצמן אזי הבעיה בכרום ומומלץ לעדכן אותו או להסיר ולהתקין מחדש.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
קרה לי גם פעם (לא זוכר אם זה מהתקופה שהייתי בתשתית בזק + ספק הוטנט או בהוט + ספק הוטנט), תבקשו להחליף IP למי שבסטאטי (רצוי אפילו לבלוק אחר אם יש), אני עשיתי גם חלק מהפקודות CMD וזה עזר לי.
למי שזה לא עזר, תנסו לעדכן את הקושחה של הראוטר ואחרי זה איפוס (לא להוציא מהחשמל ולהחזיר) של כל ההגדרות (כולל בכרטיס רשת).
בהצלחה.
למי שזה לא עזר, תנסו לעדכן את הקושחה של הראוטר ואחרי זה איפוס (לא להוציא מהחשמל ולהחזיר) של כל ההגדרות (כולל בכרטיס רשת).
בהצלחה.
היי,
גם לי היתה את אותה בעיה.
אני מרגיש שהיא התחילה ברגע שעברתי לחבילת באנדל של בזק + בזק בינלאומי (משלמים ישירות רק לבזק בינלאומי סכום מופחת).
דיברתי כמה פעמים עם נציגים של בזק בינלאומי, כולל פעם אחת שהם התחברו ב-remote לאחד מהמחשבים שלי כדי לבדוק את ההגדרות.
הם לא מצאו כלום.
החלפתי כמה פעמים שרתי DNS - אבל רק לכתובות של בזק בינלאומי. לא ניסיתי שרתי DNS אחרים.
קראתי איפשהו שיכול להיות שהבעיה היא במיקרו-פילטר שמחובר לקו הטלפון - החלפתי גם אותו, זה לא עזר.
דבר מוזר שהיה קורה זה שגם הכתובת של הראוטר לא היתה נגישה ב-HTTP, אבל כן זמינה ב-PING
הדבר היחיד שהיה פותר את הבעיה זה כיבוי והדלקה של הראוטר.
הנציגים של בזק בינלאומי טענו שיכול להיות שהראוטר הוא הבעיה.
הראוטר היה של בזק והוא אכן היה בן כמה שנים.
אחרי כמה שבועות עם התקלה התייאשתי וקניתי ראוטר חדש (!!!).
בינתיים אחרי 3 ימים נראה שהתקלה לא קרתה, אבל אני עם יד על הדופק.
גם לי היתה את אותה בעיה.
אני מרגיש שהיא התחילה ברגע שעברתי לחבילת באנדל של בזק + בזק בינלאומי (משלמים ישירות רק לבזק בינלאומי סכום מופחת).
דיברתי כמה פעמים עם נציגים של בזק בינלאומי, כולל פעם אחת שהם התחברו ב-remote לאחד מהמחשבים שלי כדי לבדוק את ההגדרות.
הם לא מצאו כלום.
החלפתי כמה פעמים שרתי DNS - אבל רק לכתובות של בזק בינלאומי. לא ניסיתי שרתי DNS אחרים.
קראתי איפשהו שיכול להיות שהבעיה היא במיקרו-פילטר שמחובר לקו הטלפון - החלפתי גם אותו, זה לא עזר.
דבר מוזר שהיה קורה זה שגם הכתובת של הראוטר לא היתה נגישה ב-HTTP, אבל כן זמינה ב-PING
הדבר היחיד שהיה פותר את הבעיה זה כיבוי והדלקה של הראוטר.
הנציגים של בזק בינלאומי טענו שיכול להיות שהראוטר הוא הבעיה.
הראוטר היה של בזק והוא אכן היה בן כמה שנים.
אחרי כמה שבועות עם התקלה התייאשתי וקניתי ראוטר חדש (!!!).
בינתיים אחרי 3 ימים נראה שהתקלה לא קרתה, אבל אני עם יד על הדופק.