האם מיני פייבר נותן את המלוא המהירות?
-
yoni1990
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 236
אם אחבר מחשב למיני פייבר בחיבור קווי, אקבל את מלוא המהירות? האם תהיה השפעה על פינגים במשחקי אונליין למשל?
יש לי בבית הוט בוקס והכוונה שלי היא להזמין רק מיני פייבר לאחד החדרים בשביל האינטרנט. יש אצלי בעיתיות של גישה מההוטבוקס בסלון אל החדר מבחינת העברת כבל רשת, ולכן אני מעוניין בפיתרון המיני פייבר. האם הטכנאי של הוט אחראי לכל העניין הזה? יש סיכוי שהוא יגיד שאי אפשר לחבר את המיני פייבר כי אין גישה?
יש לי בבית הוט בוקס והכוונה שלי היא להזמין רק מיני פייבר לאחד החדרים בשביל האינטרנט. יש אצלי בעיתיות של גישה מההוטבוקס בסלון אל החדר מבחינת העברת כבל רשת, ולכן אני מעוניין בפיתרון המיני פייבר. האם הטכנאי של הוט אחראי לכל העניין הזה? יש סיכוי שהוא יגיד שאי אפשר לחבר את המיני פייבר כי אין גישה?
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
עד כמה שאני יודע, לא ניתן להזמין מיני-פייבר כאשר יש לך HOTBOX. אתה חייב שיהיה לך פייבר מלא כדי לחבר אליו מיני-פייבר. בכל מקרה, חיבור הרשת של הפייבר אל המיני מבוסס על טכנולוגיית MOCA והמהירות שאתה מקבל טובה מאוד.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- popothecat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
@NetCHEIF
·
ניתן להזמין מיני עם הוטבוקס ללא פייבר
·
ניתן להזמין מיני עם הוטבוקס ללא פייבר
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
בררתי היום עם HOT - זה בלתי אפשרי. המיני מתחבר לפייבר ב-MOCA ואין ב-HOTBOX רכיב של MOCA. אתה יכול לרכוש שני רכיבי MOCA אבל כבר אז לא צריך את המיני בחדר המרוחק.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- turbine
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 401
אפשרי ועובד.
ניתן לשים MOCA להוטבוקס שיעביר למיני פייבר
אצל חבר זה עובד בתצורה הזו.
ניתן לשים MOCA להוטבוקס שיעביר למיני פייבר
אצל חבר זה עובד בתצורה הזו.
-
yoni1990
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 236
@turbine
ידוע לך איך המהירות בתצורה הזאת? האם זה ישפיע לי לרעה על פינגים במשחקים?
ידוע לך איך המהירות בתצורה הזאת? האם זה ישפיע לי לרעה על פינגים במשחקים?
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
מהירות 100 פינג 9, לא יודע מה עם משחקים.
- turbine
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 401
@yoni1990
אצלי זה עבד בתצורה קצת שונה.. אבל אני יכול להגיד לך שמוקה העלתה בערך 4ms ב lan.
כך שלא יודע כמה זה יהיה באמת משמעותי
אצלי זה עבד בתצורה קצת שונה.. אבל אני יכול להגיד לך שמוקה העלתה בערך 4ms ב lan.
כך שלא יודע כמה זה יהיה באמת משמעותי