התייעצות ראשונית בנושא בית חכם
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
קצת סדר:
ZWAVE - בישראל מאושר תדר 916 MHZ .
חברה שרוצה למכור מוצרי ZWAVE בישראל - צריכה לעבור אישור משרד התקשורת עם ציוד בתדר הזה.
אני לא מדבר על ייבוא מוצרים באינטרנט\דואר... אני מדבר על מכירה ושיווק מסחרי בישראל.
זיגבי - כנ"ל, אבל בתדר 2.4 GHZ . כל מוצר צריך לקבל אישור משרד התקשורת באופן מסודר.
התחום של 2.4 GHZ קצת פחות בעייתי , ועדיין.
ZWAVE - בישראל מאושר תדר 916 MHZ .
חברה שרוצה למכור מוצרי ZWAVE בישראל - צריכה לעבור אישור משרד התקשורת עם ציוד בתדר הזה.
אני לא מדבר על ייבוא מוצרים באינטרנט\דואר... אני מדבר על מכירה ושיווק מסחרי בישראל.
זיגבי - כנ"ל, אבל בתדר 2.4 GHZ . כל מוצר צריך לקבל אישור משרד התקשורת באופן מסודר.
התחום של 2.4 GHZ קצת פחות בעייתי , ועדיין.
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
·arnold כתב:לא מכיר בארץ מישבוא שמוכר רכיבי ZWAVE שלא כחלק ממערכת ממותגת שלו כך שקשה לראות את הרכיבים על המדף בארץ.
אבל, בשביל זה יש אינטרנט!
תבדוק בקישורים, יש כמה חנויות מומלצות באירופה....
האם יש נושא של תדרים אירופה/ארה"ב שצריך לשים לב?
נראה לי שיש לי סלט בראש.
ZWAVE הם המוצרים פקדים שנמצאים בתוך הנקודות חשמל/מאחורי המפסקים?
מה שולט /מרכז את כולם? Vera?
ו Vera נשלטת ע"י במחשב/נייד?
תודה
·robikopel כתב: ·
האם יש נושא של תדרים אירופה/ארה"ב שצריך לשים לב?
נראה לי שיש לי סלט בראש.
ZWAVE הם המוצרים פקדים שנמצאים בתוך הנקודות חשמל/מאחורי המפסקים?
מה שולט /מרכז את כולם? Vera?
ו Vera נשלטת ע"י במחשב/נייד?
תודה...
1. יש כאמור תדר אמריקאי ותדר אירופאי, אם אתה קונה באי-ביי או חנויות אמריקיות שים לב טוב לתדר, יש בעיקר אצריקאים אבל גם קצת אירופאים, החנויות באירופה מוכרות רק תדר אירופאי עד כמה שאני זוכר, אבל כדאי לשים לב בעיקר בקניות הראשונות.
2. ZWAVE הוא פרוטוקול תקשורת ושליטה, יש רכיבים כמו גלאים (חום / תנועה / פתיחת חלון) ופקדים (שליטה על שקע, switch, dimmers) וכו. ויש בקר מרכזי ששלוט על הפקדים, וזה ה VERA שהוא מכשיר עצמאי או רכיב תוכנתי כמו openhab שרץ על מחשב ונותן את ההוראות ע"י USB stick ש'מדבר' ZWAVE.
תודה רבה על ההסבר.arnold כתב:·......
1. יש כאמור תדר אמריקאי ותדר אירופאי, אם אתה קונה באי-ביי או חנויות אמריקיות שים לב טוב לתדר, יש בעיקר אצריקאים אבל גם קצת אירופאים, החנויות באירופה מוכרות רק תדר אירופאי עד כמה שאני זוכר, אבל כדאי לשים לב בעיקר בקניות הראשונות.
2. ZWAVE הוא פרוטוקול תקשורת ושליטה, יש רכיבים כמו גלאים (חום / תנועה / פתיחת חלון) ופקדים (שליטה על שקע, switch, dimmers) וכו. ויש בקר מרכזי ששלוט על הפקדים, וזה ה VERA שהוא מכשיר עצמאי או רכיב תוכנתי כמו openhab שרץ על מחשב ונותן את ההוראות ע"י USB stick ש'מדבר' ZWAVE....
האם זה נכון שרוב המוצרים בשוק של ZWAVE עובדים בתדר האירופאי?
veraplus זה הדגם המומלץ?
- AlonGoldfiz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 26 פעמים
·robikopel כתב:תודה רבה על ההסבר.......
האם זה נכון שרוב המוצרים בשוק של ZWAVE עובדים בתדר האירופאי?
veraplus זה הדגם המומלץ?...
ישנם מוצרים בתדר אירופאי ומוצרים בתדר אמריקאי, האמריקאי בכל מקרה לא מתאים כי המוצרים הם 110V.
אתה צריך מוצרים אירופיים.
המלצה שלי, תרכוש Vera Plus + מודולים לפי הצורך,
תקנה הכל מ http://www.vesternet.com - לי הם היו הזולים ביותר.
לפני שאתה רוכש, תשלח מייל ל מארק [email protected] ותבקש ממנו הצעת מחיר
הוא גם יוריד לך את המע״מ המקומי מהמחיר.
תבקש ממנו שיעשה לך את המחירים של המבצע קייץ - לי זה הצליח.
וחשוב - תקרא תקרא תקרא - יש המון מידע פה בפורום, וכל מה שאמרתי לך עכשיו כבר רשום, רק צריך לחפש.
בהצלחה.