הקלטה מממיר של יס
הבנתיavisavis כתב:@Lee
·הוא לא הגיע, כתבתי שהזמנתי אותו.
בלשון עבר, כלומר הזמנתי אך טרם הגיע
ותודה. אשמח לסרט חדש יחסית...
העליתי עוד כשבע דגימות הקלטה קצרצרות (כדקה כל אחת), ממספר ערוצי HD.
עדכן אותי אחרי שסיימת להוריד, כדי שאוכל למחוק את הקבצים משרת האחסון.
Action HD
Discovery HD
Drama HD
Fox Sports HD
France 2 HD
Fun HD
Gold HD
וואוו, לקח לזה חודשיים להגיע מאיביי?avisavis כתב:@Lee
·היי
קיבלתי את המוצר
כמה שאלות:
לא הבנתי מאיזה לינק אני מוריד את התוכנה וכיצד אני משתמש ביוזר שקיבלתי בפתק ?
איך אתה מחבר את זה לפייבר בוקס? יש שם HD אחד שמחובר כבר לטלוויזיה......
לי אין פייבר-בוקס, אלא ממיר הוט מג'יק HD. אני מניח שזה לא משנה.
במקרה לפני 3 ימים כתבתי למישהו אחר ששאל לגבי הורדת התוכנה וחיבורים פיזיים. תקרא כאן .
אתה מקליט במקרה בפורמט TS?avisavis כתב:@Lee
·למה זה מפצל לי את הקבצים? אני מקליט ואז יוצאים לי מספר קבצים במקום אחד....
מה לא עשיתי נכון בהגדרות? אין לי מגבלת מקום בדיסק הקשיח...
עזרתכם הדחופה אודה...
אני יודע שבהקלטה בפורמט TS לכרטיס זיכרון המוכנס להתקן, מתקבלים קבצים מפוצלים (לכרטיס זיכרון חיצוני ניתן להקליט רק ב-TS). היות ואני לא מקליט כלל ב-TS, לא בדקתי הקלטה שלו למחשב.
תשנה לפורמט MP4, בפורמט זה אין כל בעיה להקליט גם מספר שעות לקובץ אחד, כמובן כל עוד יש מקום פנוי בדיסק הקשיח.
@Lee
·לי, שאלה אחרונה:
איך אני עושה קובץ איכותי יחסית בגודל של עד 3 גי'גה? כל האופציות יוצאות לי מעל 5...
אני רוצה איכות סבבה בגודל של עד 3 גי'גה לשעה.
תוכל לעלות לי פרינט סקרין של הגדרת הוידאו שלך? רזולציה, סאונד, סוג קובץ בקיצור הכל.
אני אבוד.
·לי, שאלה אחרונה:
איך אני עושה קובץ איכותי יחסית בגודל של עד 3 גי'גה? כל האופציות יוצאות לי מעל 5...
תוכל לעלות לי פרינט סקרין של הגדרת הוידאו שלך? רזולציה, סאונד, סוג קובץ בקיצור הכל.
אני אבוד.
הקלטת סרט באורך ממוצע של כשעה וארבעים דקות מאחד מערוצי ה-HD של הוט, לא אמורה לעבור גודל של 3 ג'יגה ובטח לא לעבור את ה-5 ג'יגה. כנראה שעל אף ההסברים הקודמים, הגדרת ביטרייט גבוה שלא לצורך. הקלטה מערוץ HD ברזולוציה של 1080p ובביטרייט ממוצע של 3500-4000Kbps תיתן לך איכות זהה למקור ובגדלים ממוצעים של 2.5-3GB.avisavis כתב:@Lee
·לי, שאלה אחרונה:
אני אבוד....
על איזו רזולוציה ובאיזה ביטרייט מתקבל אצלך הגודל שהזכרת? כמו כן, לאיזה פורמט אתה מקליט, mp4 או TS?
אין מה להעלות צילום מסך. ההגדרות לא מסובכות, וכבר הסברתי לגביהן בפרטי פרטים, גם בשרשור הזה וגם בשרשור אחר, אליו הפניתי בהודעה השנייה שלי בשרשור זה. תקרא מחדש את ההודעות שלי בשני השרשורים, ותקבל את כל התשובות.