קניתי היום hisense 50m7000 ויש לי כמה שאלות..
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה נשמע כמו איזה קבל סורר. הייתי מפעיל אחריות במצב כזה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

קבל זה רכיב אלקטרוניקה וסורר זה מישהו שעושה בעיות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
יותר נכון סליל או שנאי סורר, אבל הפואנטה עדיין אותה פואנטה; אתה לא יכול לתקן את הבעיה מבלי לפתוח את המסך. לכן הפתרון היחיד שלך כרגע הוא לפנות ליבואן\נותן השירות בכדי שישלחו אליך טכנאי. נשמע שאתה לא היחיד עם הבעיה ואנשים בחו"ל גם נתקלו בה והחליפו להם את המסך.
[=https://postimg.org/image/ibte7zkf7/]
[/url]uploading images
תגידו זה נורמלי שהתמונה שהיא שחורה יש מין כאלה עננים לבנים על המסך.. כאילו ה לא שחור חלק.
זה צריך להיות ככה?
או שאני יגיד לטכנאי שהוא מגיע גם על הבעיה הזאת?
[/url]uploading images תגידו זה נורמלי שהתמונה שהיא שחורה יש מין כאלה עננים לבנים על המסך.. כאילו ה לא שחור חלק.
זה צריך להיות ככה?
או שאני יגיד לטכנאי שהוא מגיע גם על הבעיה הזאת?
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
צלם תמונה בחדר חשוך יותר וגם תעלה ברזולוציה נורמלית..
NAS: Custom made 15TB WD RED
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
TV: Samsung mu9000 65
Sound 5.1.2: Denon x1400H + SVS ULTRA
http://s4.postimg.org/spyde6b9p/20160919_214601.jpgsuperbizho כתב:צלם תמונה בחדר חשוך יותר וגם תעלה ברזולוציה נורמלית.....
יותר טוב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@AdirRaz
כן.
האם כשהמסך שחור לגמרי עדיין יש עננות שאתה שם לב אליה? יכול להיות שמה שאתה רואה אלה הילות עקב ה-local dimming.
לצורך העניין עוד בדיקה שפשוטה שאתה יכול לעשות זה לבטל את הפונקציה ולהציג מסך שחור לחלוטין ולבדוק.
אם אתה רואה עננות, זאת עננות. אבל אם אתה רואה מסך שחור יחסית אחיד ללא משהו שנזרק לעין, אז הבעיה שאתה מתאר בצפיה רגילה זה בגלל מנגנון ה-local dimming.
כן.
האם כשהמסך שחור לגמרי עדיין יש עננות שאתה שם לב אליה? יכול להיות שמה שאתה רואה אלה הילות עקב ה-local dimming.
לצורך העניין עוד בדיקה שפשוטה שאתה יכול לעשות זה לבטל את הפונקציה ולהציג מסך שחור לחלוטין ולבדוק.
אם אתה רואה עננות, זאת עננות. אבל אם אתה רואה מסך שחור יחסית אחיד ללא משהו שנזרק לעין, אז הבעיה שאתה מתאר בצפיה רגילה זה בגלל מנגנון ה-local dimming.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה פשוט ה local dimming. התאורה היא בשוליים, כך שה local dimming הוא חלוקה של המסך לפסים, לא לקוביות. כשיש מסך שחור ומוצג עליו רק דבר אז רוב התאורה האחורית כבויה או חלשה מלבד המקום שבו מוצג האובייקט, ולכן ניתן לראות פס של תאורה באותו מקום.