איכות גרוע בקליטת שידורי YES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

ledirf,
יש כאלה עם אודיו ויש כאלה בלי אודיו. בעיקרון זה לא כל כך משנה.
אם אין חץ, מרבית הסיכויים שזה בכיוון ההפוך ממה שאתה צריך...
יש כאלה עם אודיו ויש כאלה בלי אודיו. בעיקרון זה לא כל כך משנה.
לצערי יש כבלים רבים שזו לא משימה פשוטה עבורם. יש לחלקם סימן חץ על מחבר ה-SVIDEO או על ה-SCART שמראה את כיוון זרימת הוידאו (החוצה מה-SCART או פנימה לתוכו). מכיוון שאתה רוצה להוציא SCART ולהכניס SVIDEO, תחפש כבל שיש בו חץ שמצביע לכיוון המחבר SVIDEO (החוצה מהמחבר של ה-SCART).איך ניתן להבדיל בין כבל SCART-SVIDEO ולבין SVIDEO-SCART אם הכבל בלי אריזה?...
אם אין חץ, מרבית הסיכויים שזה בכיוון ההפוך ממה שאתה צריך...
- oferlaor
- מנהל

לא. SVIDEO מעביר רק וידאו, אבל אם יש גם מחברים LEFT ו-RIGHT, הם יציאת האודיו מה-SCART (אשר כולל יציאות אודיו).כלומר מחבר העגול של SVIDEO יודע להעביר גם AUDIO לכיוון של הטלוויזיה ?...
שלום לכולם,
החליפו לי את הממיר ל PACE 1000 וחיברתי אותו עם כבל SCART-SVIDEO (VIVANKO) לטללויזיה, יש שיפור יחסי לחיבור הקודם של COMPOSITE אבל עדיין
אני לא כל כך מרוצה מאיכות.
לדוגמה להורים שלי יש HOT עם חיבור SCART-SCART RGB ואיכות הרבה יותר טובה
אצלי טלוויזיה קטנה כרגע מחוברת אותו דבר ואיכות בכמה דרגות פחות טובה.
אני וידע שאופר המליץ לי על TRANSCODER אבל אני חושש שאחרי הוצאה נוספת איכות לא ישתפר הרבה (כבל VIVANKO עלה לי 160 שח')
יש לי הרגשה שיש לי ביעה נוספת חוץ מצורת החיבור בין ממיר לטלוויזיה, אבל כל הטכנאיים של YES שהיו אצלי טענו שהכל נראה מצוין
החליפו לי את הממיר ל PACE 1000 וחיברתי אותו עם כבל SCART-SVIDEO (VIVANKO) לטללויזיה, יש שיפור יחסי לחיבור הקודם של COMPOSITE אבל עדיין
אני לא כל כך מרוצה מאיכות.
לדוגמה להורים שלי יש HOT עם חיבור SCART-SCART RGB ואיכות הרבה יותר טובה
אצלי טלוויזיה קטנה כרגע מחוברת אותו דבר ואיכות בכמה דרגות פחות טובה.
אני וידע שאופר המליץ לי על TRANSCODER אבל אני חושש שאחרי הוצאה נוספת איכות לא ישתפר הרבה (כבל VIVANKO עלה לי 160 שח')
יש לי הרגשה שיש לי ביעה נוספת חוץ מצורת החיבור בין ממיר לטלוויזיה, אבל כל הטכנאיים של YES שהיו אצלי טענו שהכל נראה מצוין
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: