שלום
ברשותי פטיפון rega rp1 performance pack . בן כשלוש שנים.
לאחרונה אני שם לב שמרגע שאני מפעיל אותו, לוקח יותר זמן עד שהתקליט מגיע למהירות ניגון (זמן סטרט-אפ ארוך).
בנוסף, כשאני מניח עליו מברשת לניקוי, ההתנגדות האפסית של המברשת כמעט עוצרת את הסיבוב.
רצועה?מנוע? משהו אחר?
עצה תתקבל בברכה
תודה
Rega rp1 performance pack בעיית מהירות
-
orenb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- nkorah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1093
רצועה זה ניחוש טוב, אם כי היא אמורה להחזיק יותר משלוש שנים.
כשאתה מסיר את הרצועה -
הצלחת מסתובבת לגמרי בחפשיות?
ציר המנוע מסתובב ישר? בשקט?
כשאתה מסיר את הרצועה -
הצלחת מסתובבת לגמרי בחפשיות?
ציר המנוע מסתובב ישר? בשקט?
-
orenb
-
- חבר פעיל מאוד

המנוע שקט לחלוטין.
עושה רושם שללא פלטה ורצועה הוא מסתובב מיד, אם כי קשה להעריך (לעומת תקליט שרואים מיד שהסיבוב איטי).
נראה לי שהרצועה רפויה יותר משהיתה בעבר (שוב, קשה להעריך כי כמעט ולא הרמתי את הפלטה במשך הזמן להתעסק ברצועה).
מה שמוביל לשאלה הבאה - האם יש נצדקה להשקיע ברצועה מקורית של rega? או שחלופות מאיביי יעילות באותה המידה ?
תודה
עושה רושם שללא פלטה ורצועה הוא מסתובב מיד, אם כי קשה להעריך (לעומת תקליט שרואים מיד שהסיבוב איטי).
נראה לי שהרצועה רפויה יותר משהיתה בעבר (שוב, קשה להעריך כי כמעט ולא הרמתי את הפלטה במשך הזמן להתעסק ברצועה).
מה שמוביל לשאלה הבאה - האם יש נצדקה להשקיע ברצועה מקורית של rega? או שחלופות מאיביי יעילות באותה המידה ?
תודה
- nkorah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1093
מה שחשוב הוא המידה.
מקורית תהיה בוודעות במידה הנכונה. לגבי חליפית, הייתי מחטט בפורומים ומחפש הפניה למוצר שהוא בוודעות במידה נכונה.
מקורית תהיה בוודעות במידה הנכונה. לגבי חליפית, הייתי מחטט בפורומים ומחפש הפניה למוצר שהוא בוודעות במידה נכונה.
-
orenb
-
- חבר פעיל מאוד

רצועה חדשה לא פתרה את העניין - להיפך. עם הרצועה החדשה המהירות מתעוותת תוך כדי ניגון (כאילו מחליקה מדי פעם על הגלגל ואז יש ירידה רגעית במהירות).
האם הגלגל המניע (שעליו מולבשת הרצועה ) אמור להישלף החוצה במשיכה ? אולי כאן הבעיה ?
בתמונה הראשונה הרצועה החדשה.
האם הגלגל המניע (שעליו מולבשת הרצועה ) אמור להישלף החוצה במשיכה ? אולי כאן הבעיה ?
בתמונה הראשונה הרצועה החדשה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
orenb
-
- חבר פעיל מאוד

בקיצור נראה לי שהבעיה היא שהפולי חופשי על ציר המנוע. יש דרך מומלצת להדביק ביניהם?