סתם מגיב כי לא יכלת להתאפק,
עקבתי גם אחרי השרשור. אפילו לא כל כך יודע למה למען האמת, סתם סקרנות. אני עוקב גם אחרי כל מיני סדרות בטלויזיה והשרשור הזה פשוט יותר מרתק מחלקן.
לעניינינו - אני לא חושב שהבחור המוכר נתן מחיר שחיטה. סה"כ התאים את עצמו (ובצדק לדעתי) למצב בשוק. המחירים בענף נפלו משמעותית בשנה האחרונה, במיוחד כאשר מדברים על ספינות דגל ובטח כאשר מדברים על מסכי OLED. אין מה לעשות, מי שקונה את הציוד הזה שהוא גם נמכר כמוצרי פרימיום של חוד החנית לאותה השנה, יודע שהוא לא קונה דירה. המחיר רק יורד ויורד מהר. לאור המבצע של ח.י ממש מעכשיו ספציפית למסך הזה (ניקוי מדפים. נכנסו כבר דגמים חדשים) איזו ברירה נשארה לו? מה זה רלוונטי כמה הוא שילם עליה בזמנו? משנה בכמה משיגים מסך כזה חדש. לכן מחיר המכירה הסופי הגיוני לגמרי בעיניי. אז כן, הוא יכל לא להוריד מהמחיר ולהתעקש לקבל יותר, אבל זה ככל הנראה לא היה קורה, למעט מקרה בו היה מגיע אליו אדיוט גמור שהיה משלם לו כמו שעולה כזה חדש בחנות (וראיתי אפילו מקרים שאנשים שילמו יותר על משומש ממה שעולה חדש) אבל זה נדיר וגם לדעתי לא הוגן בעליל.
ובאותה נשימה אגלה לכם סוד שממש עכשיו ראיתי כאשר הסתכלתי בכדור הבדלוח שלי - גם מי שירכוש מסך פרימיום עכשיו בחנות ימכור אותו בערך בחצי מחיר בעוד כשנה. ככה העולם מתנהל. חושבים שזה אכזרי? תבדקו מה קורה בתחום רכבי היוקרה. רכבי יוקרה מאבדים לפעמים מעל מאה אלף ש"ח בשנה בקלות.
למכירה 4K 55EG920Y OLED HDR-נמכר!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".