5.1.4 או 7.1.2
אני חייב לשים דברי בפרופורציה,
מי שלא קורא כל היום בפורומים ישמע סרט ב 5.1.2 וירגיש אפקטים שממלאים את החלל,
ברור שלא ימצא את הפורמט אבל עדיין השיפור לעומת 5.1 "רגיל" הוא עצום.
ממליץ לראות את הסרט אוורסט, יש שם קטע של סופה שנשמע מדהים ב 5.1.2 (אני מניח שעם יותר רמקולים הסאונד ישתפר משמעותית)
מי שלא קורא כל היום בפורומים ישמע סרט ב 5.1.2 וירגיש אפקטים שממלאים את החלל,
ברור שלא ימצא את הפורמט אבל עדיין השיפור לעומת 5.1 "רגיל" הוא עצום.
ממליץ לראות את הסרט אוורסט, יש שם קטע של סופה שנשמע מדהים ב 5.1.2 (אני מניח שעם יותר רמקולים הסאונד ישתפר משמעותית)
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@dondi
צודק בהחלט... גם מי שפה הרבה עדיין יהנה אפילו ב5.1.4, ועוד משהו, הרסיברים החדשים עם האטמוס, יש להם איכות צליל משופרת ואפילו בלי שום רמקול 0של אטמוס, ישמע הבדל ב5.1....
שאלה, ב dts .x גם יש שינוי בהרכב הרמקולים כמו עם האטמוס? או שזה פורמט שסידור הרמקולים שלו ב5.1 או מה?
צודק בהחלט... גם מי שפה הרבה עדיין יהנה אפילו ב5.1.4, ועוד משהו, הרסיברים החדשים עם האטמוס, יש להם איכות צליל משופרת ואפילו בלי שום רמקול 0של אטמוס, ישמע הבדל ב5.1....
שאלה, ב dts .x גם יש שינוי בהרכב הרמקולים כמו עם האטמוס? או שזה פורמט שסידור הרמקולים שלו ב5.1 או מה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
תתחדש, לא מכיר את החברה הזו. איך הגעת אליה ומה הזמנת ?dondi כתב:·......
תודה על ההמלצה, אבל לצערי אין סיכוי(וגם הם מעבר לתקציב),בקושי קיבלתי אישור למספר הרמקולים.
בכל מקרה הוזמנו 8 רמקולי ORB.
מה שכן כנראה שמבחינת הכנות אלך על 7.1.4 ואחליט בהמשך איזו קונפיגורציה אני מעדיף.
אגב, שאלה בקשר לאטמוס בתקרה : בסלון טיפוסי אי אפשר לשים את הרמקולים האחרויים באמת מאחור (הספות צמודות לקיר )
האם זה משמעותי ברמת הפריסה והאפקט או לא משמעותי ועדיין יש המלצה ל 4 בתקרה?...
מהאתר שלהם ראיתי שיש להם סטליטים של 4 ס"מ קוטר ???
·
החברה היא חברה אמריקאית שמייצרת סטלייטים לבית, מעבר לאיכות סאונד טובה ומבנה מעוצב של הרמקולים,
היתרון שלהם זה שהפריסה של הרמקולים מודולרית, אתה יכול לשרשר מספר רמקולים קטנים וחקבל אפקט של רמקול גדול יותר.
אני הלכתי על 5.1.2 כאשר הסנטר יורכב משני רמקולים ( לכן הוזמנו 8 רמקולים)
יש עליהם ביקורות מעולות.
אם בא לך לקרוא ביקורת עליהם, יש פה באתר מלפני כמה שנים ( אני חושב שזה על דגם קודם)
את הסאב שלהם לא קניתי, רק את הסטלייטים.
היתרון שלהם זה שהפריסה של הרמקולים מודולרית, אתה יכול לשרשר מספר רמקולים קטנים וחקבל אפקט של רמקול גדול יותר.
אני הלכתי על 5.1.2 כאשר הסנטר יורכב משני רמקולים ( לכן הוזמנו 8 רמקולים)
יש עליהם ביקורות מעולות.
אם בא לך לקרוא ביקורת עליהם, יש פה באתר מלפני כמה שנים ( אני חושב שזה על דגם קודם)
את הסאב שלהם לא קניתי, רק את הסטלייטים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מישהו בזמנו הביא כאלה לפיוצ'ר, לא זוכר אפילו באיזה מסגרת הוא הביא אותם. בהחלט נראו מעולה, כבר לא זוכר אם שמעתי או לא.
תתחדש.
תתחדש.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים