Westworld - סדרה חדשה מHBO
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה מאד טבעי - על טעם ועל ריח...Huber כתב:הרגתם אותי, איך 2 המלצות כ"כ מנוגדות?!![]()
מה לגבי השאר שצפו בעונה? ממליצים?...
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אתן לך את דעתי האישית על הסידרה..Huber כתב:אז למי שלא ראה את העונה -שווה? מה דעתכם - הייתם צופים שוב? מתכננים להמשיך לעונה שניה?...
אז ככה דובר סופר על הסידרה, בכל הרשת, כתבות בכל מקום..
החלטתי לראות מה יכול להיות...התחלה(הפתיחה) היתה מוזרה, היו פרקים טובים רק לקראת הסוף..
הפרק האחרון היה מסורבל לדעתי, דמויות חזרו הלכו.. חלומות הקיץ ושוב חוזרים לאחורנית..
כל אחד הורג נרהג, חוזר בשנית... לא היה משהו מיודח לדעתי.. כל הסיפור הזה מבולגן..
דיברו פה על LOST אפשר אולי טיפה להשוות אותה ל-Westworld
אבל LOST בעונות הראשונות היו מעולות.. אבל לאט לאט זה הידרדר, מלא שאלות לא פתורות..
לבסוף הצופים יצאו מאוכזבים.. וחבל..
אני אישית לא חוזר לעונה 2 ל-Westworld..
וזה פעם ראשונה שזה קורה לי.. אם ראיתי עד הסוף עונה 1
כמובן שאני ימשיך, אבל פה זה היה מעיק הפעם..
חשבתי שהעונה תיגמר אם איזה הברקה, לדעתי זה לא היה זה!
שוב על טעם ועל ריח..
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
תצביע ידידיgilg7 כתב:@clubnet
יאללה סקר
(לפותח השרשור כמובן)
גיל...
http://www.hometheater.co.il/vp2546764#2546764
זו נראה לי הסדרה שתמצא בה את הכי הרבה ניגודיות בביקורות אי פעם.Huber כתב:הרגתם אותי, איך 2 המלצות כ"כ מנוגדות?!![]()
מה לגבי השאר שצפו בעונה? ממליצים?...
או ששונאים אותה ממש ומשתעממים ממנה
או שאתה ממש אוהב את הקונספט שלה, קצב ההתפתחות האיטית והמחשבות הפילוסופיות
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
עלילה, 8.5, בכל זאת, זאת עלילה ממוחזרת מסרט ישן שגם כך לא היה משוה (לכן כל ה"מנחשים", כל העלילה די ידוע מראש). אבל הטביסטים שהוסיפו פה משפרים בהרבה.
משחק 9.
ביצוע 10. הפס-קול בפרק 10 היה מדהים עדיין לא יוצא לי מהראש. צילום, עריכה, הכל, ברמה של סרט טוב.
בקיצור, ממליץ בחום לאוהבי הזנר אבל לא רק, זאת לא סרדרת מד"ב קשה, כל אחד יכול להתחבר ואכן הרוב מתחברים ואוהבים.
נתנה פאיט טוב ל-Mr.Robot ו-Stranger.Things
משחק 9.
ביצוע 10. הפס-קול בפרק 10 היה מדהים עדיין לא יוצא לי מהראש. צילום, עריכה, הכל, ברמה של סרט טוב.
בקיצור, ממליץ בחום לאוהבי הזנר אבל לא רק, זאת לא סרדרת מד"ב קשה, כל אחד יכול להתחבר ואכן הרוב מתחברים ואוהבים.
נתנה פאיט טוב ל-Mr.Robot ו-Stranger.Things
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
Mr.Robot - עונה ראשונה מצויינת, שניה הפסקתי באמצע.
- Huber
- חבר במועדון HT

באיחור אופנתי צפיתי ב 2 פרקים ויש לי שאלה - אם האורחים לא יכולים להיפגע כלל ואין תוצאות שליליות למעשים שלהם, היכן הכיף? הרי במצב שכזה הם כמעט אלים, ואין שום דבר שמונע מהם למשל להרוד מי שבא להם (או אפילו לשחוט את כל הפארק) ובכך להרוס לעצמם או לאורחים האחרים את ההנאה. אני מפספס משהו?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זו בדיוק הסיבה שאתה צריך להמשיך לצפות בסדרה (לא יכול לפרט עוד מבלי לגרום לספויילר...)
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה לא מדוייק, האורחים אכן כמו אלים אבל האקדחים כן כואבים, למארחים יש יכולת להפעיל כוח גופני סביר שכן כואב וכמובן יש הגבלה של רשויות הפארק על כמה נזק אתה יכול לעשות, מבקשים לא לשחוט את כלום ומי שמתנהג יפה מקבל יחס טוב (כמו תוספות פירוטכניות ואקשן מורחב). בלי קשר, הכיף הוא בסיפור, בהרפתקאות שניתן לשחק אבל רק עם אתה "נכנס למשחק", כלומר מציית לחוקים הבסיסיים ואז אתה יכול לגלות דברים שונים ומשונים. מצד שני, מי שרק רוצה להוציא קצת אגרסיות, יש להם "ערים" אחרות ויש נישות גם לזה. אל תשכח, האורחים משלמים סכומים מטורפים על כל יום בפארק אז שווה לנצל את הזמן. אבל בגדול, זאת מהות הסידרה, לחקור את השאלה שאתה מעלה, מה כיף בלהרוס, באלימות גם אם אין לזה תוצאות (בהצד של האורחים לפחות, הצד של המארחים הרבה יותר מורכב ומעניין וזה תחלס העיקר של הסידרה).Huber כתב:באיחור אופנתי צפיתי ב 2 פרקים ויש לי שאלה - אם האורחים לא יכולים להיפגע כלל ואין תוצאות שליליות למעשים שלהם, היכן הכיף? הרי במצב שכזה הם כמעט אלים, ואין שום דבר שמונע מהם למשל להרוד מי שבא להם (או אפילו לשחוט את כל הפארק) ובכך להרוס לעצמם או לאורחים האחרים את ההנאה. אני מפספס משהו?...
"These violent delights have violent ends"
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, אז סיימתי כרגע לצפות בפרק האחרון ואני חייב לציין שטוב שלא באתי עם ציפיות גבוהות מידיי. שלא אובן לא נכון, הסידרה בהחלט מהנה, עשויה היטב, שחקנים מעולים ורעיון נחמד שנבנה לא רע. אבל לא - למרות שזו סידרה טובה, זו לא יצירת מופת. היא כן ברמתה מעל לא מעט סדרות שרצות כיום, ובחלט מעל רב סדרות הפנטזיה/מד"ב שרצות לרב, אבל בעיניי היא לא נכנסת לפנתאון עם סדרות כגון שובר שורות, הסופרנוס ועוד.
למרות זאת ועם זאת - בהחלט אשמח לעונה נוספת. ניחוש שלי? סביר מאוד להניח שהעונות הבאות ידונו (כמובן) במלחמה שהחלה בין המארחים לבני האנוש ושנראה בהן פארקים נוספים (הסמוראים למשל או הפארק בו נמצאת הבת של המארחת השחורה).
ולגבי העירום, כן יש הרבה ממנו, אבל הוא בהחלט לא הפריע לי, להיפך, אני שמח שזה כבר לא משהו שצריך להגביל סידרה זו או אחרת. מצד שני אם שמתם לב, מעבר לדיבורים לא היו כמעט שום סצנות סקס, ככה שהעירום בסדרה כדרך להמחיש את חוסר הבושה והאנושיות של המארחים בהחלט עשה את העבודה.
למרות זאת ועם זאת - בהחלט אשמח לעונה נוספת. ניחוש שלי? סביר מאוד להניח שהעונות הבאות ידונו (כמובן) במלחמה שהחלה בין המארחים לבני האנוש ושנראה בהן פארקים נוספים (הסמוראים למשל או הפארק בו נמצאת הבת של המארחת השחורה).
ולגבי העירום, כן יש הרבה ממנו, אבל הוא בהחלט לא הפריע לי, להיפך, אני שמח שזה כבר לא משהו שצריך להגביל סידרה זו או אחרת. מצד שני אם שמתם לב, מעבר לדיבורים לא היו כמעט שום סצנות סקס, ככה שהעירום בסדרה כדרך להמחיש את חוסר הבושה והאנושיות של המארחים בהחלט עשה את העבודה.
- Huber
- חבר במועדון HT