מה ההבדל בין 2 הדגמים של סמסונג? UA32H5500 ו UA32J5500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2611 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

כי HU7000 היה מסך מסדרה גבוה\פרימיום ובנוסף הוא מספיק ישן כדי שהמחיר ישאר קבוע בזאפ. היום ה-KU7000 היא לא פרימיום אלא סדרת ביניים, דגמי ה-KS היום הם פרימיום ועולים בהתאם.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

תודה ארתור. האמת? באמת שחפרתי באינטרנט.ולא מצאתי תשובה .איזה טלויזיה כדאי לקנות? 50 ,48 אינטש,4k, מעבד נורמאלי.המערכת הפעלה בסמסנוג זה הטיזן אם הבנתי נכון. השאלה איזה דגם כדאי.?בטווח של 4500

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

ועוד שאלה. ה oled נותן יותר ניגודיות בתמונה.אבל הבנתי שיש חסרון בתוחלת חיים.בקיצור,עדיפ לוותר?

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

ה H נחשב מוצלח יותר מה j בכל הדגמים ?
נגיד . 6400 UA50JU מול 0 UA50hu700?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #25 

לגבי תוחלת החיים של OLED, אני לא יודע. אף אחד עדיין לא באמת יודע. לפי דעתי האישית הייתי בוחר בOLED על פני כל מסך LCD שיש היום בשוק. אבל זה אני, עם העדפות והדרישות שלי מהמסך. העניין הוא שאם התקציב שלך הוא 4,500 אז קצת קשה לשאוף לכיוון הOLED.

לגבי J מול H זה תלוי בסדרה. אבל JU6X00 נחותות מ-HU7X00 בצורה נכרת.

בתקציב הנתון אני חושב שה-KU7000 היא אחת האופציות הבודדות שיש לך. יש לה תמיכה (כלשהי) ב-HDR, ויש לה תמיכה ב-4K וגם את המערכת הכי חדשה של סמסונג (אם אינני טועה).
באיזור ה-7,000 כבר אפשר לקנות היום KS8500 בגודל "49 שתהיה עדיפה בהרבה מה-HU7000 וה-KU7000 גם יחד.

ולהבא אני ממליץ להשתמש בכפתור "ערוך" במקום להוסיף כל פעם עוד הודעה אחת אחרי השניה.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #26 

תודה רבה על המידע המפורט. אם אני אז מחדד את מה שאמרת. הku7000 מול הh7000 מה עדיפ? מצד אחד ממה שהבנתי ה h סדרה ישנה יותר ולכן בטח פחות תתמוך ב hdr. מצד שני נחשבת סדרה מוצלחת וה k זה יותר סדרה נסיונית. זה מה שהבנתי לפחות

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #27 

ה-HU פשוט לא תומכת ב-HDR בכלל, אין כאן פחות או יותר.
לגבי איכות של שני המסכים אחד מול השני, שוב אני לא יודע, ה HU סדרה ישנה יחסית מבחינת ביקורות והשוואות. לתקופתה היא נתנה תמונה מצויינת, בנוסף גם צריכה להיות לה תמיכה ב24P ללא ג'אדר (כאן אני לא 100% בטוח, אבל מניח בגלל שזו סדרה גבוה), בזמן של-KU אין תמיכה (ז"א עלולה לסבול מג'אדר) אבל הרגישות לזה היא אינדיבידואלית, אני אישית לא ממש רגיש לעניין הזה וזה לא כל כך מפריע לי. ה-KU בסך הכל מסך בינוני יחסית למסכים האחרים שיצאו השנה. היא תומכת בפורמט HDR. לגבי הצגתו, אני לא חושב שזה יעבוד בצורה ממש טובה, אבל זה יעבוד.

צריך להבין, HDR זה לא סתם פורמט וידאו חדש. ככל שהמסך בעל יכולות גבוהות יותר כך התמונה שתתקבל כאשר ינוגן תוכן HDR תהיה טובה יותר בצורה מורגשת. לכן בכדי להנות מ-HDR ב"מלוא תפארתו" צריך לקנות מסך מסדרה גבוה. כדי לקבל תמיכה בסיסית עד בסדר אפשר להסתדר עם מסכי ביניים.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #28 

אוקי.תודה רבה. חידשתה לי הרבה. אין מסך ביניים ? שיצא השנה יותר מתקדם מ ku7000 ופחות מ ks8500 ?
אולי יש מסך מדגם אחר ?שאתה מכיר ? LG?
תודה בכל מקרה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #29 

לסמסונג אין, אצל LG לא חושב שמסכים שלהם טובים ל-HDR. יחס הניגודיות הנמוך של פאנל IPS שנמצא ברוב מסכי LED של LG יגרע מהאפקט (לדעתי, לא יצא לי לראות בעצמי). חוץ מזה גם מוצרי הפרימיום שלהם עולים לא פחות מאלה של סמסונג, אז אין פה הרבה מקום למשחק.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #30 

שוב תודה ארתור. לגבי הhdr באמת נראה שזה שינוי בסדר גודל .משו חדש.מניח שרוב רוכשי הטלויזיה לא יודעים את כל זה.מה תומך במה וכו.
אני מתלבט .כי אני רוצה משו איכותי.אני צופה מאסיבי בספורט .
בקיצור בין ה ku7000 ל ks8500. אגב,לא מצאתי את האחרון בשום אתר למכירה.יכול להיות שהןא לא במלאי בארץ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #31 

יש כאן שרשור של Snirrr שרשם שהוא רכש את ה-"49 KS8500 ב-6,500. אם יש לך את התקציב לזה, אני חושב שזאת אופציה מעולה, היא פשוט טובה מה-KU7000 בכל מובן.
HDR כרגע זמין בצורה מוגבלת יחסית. המקורות היחידים לזה כרגע הם נטפליקס, אמאזון פריים, בלו ריי UHD וכנראה עוד כמה מקורות סטרימינג, וכמות התוכן עדיין מוגבלת. (כמובן יש גם כל מני סרטוני דמו ל-HDR, והם בד"כ יראו ממש מדהים) ברוב הזמן עדיין תצפה בשידורי טלויזיה "רגילים". רוב האנשים אכן עדיין לא מודעים לטכנולוגיה הזו, ואת מרביתם זה גם פחות מעניין כי בארץ רובנו עדיין מחוברים להוט או יס או ספק טלויזיה אחר, ואת הסרטים שאנו צורכים, מורידים מהאינטרנט במקום לקנות בלו ריי או להרשם לנטפליקס. (למרות שנראה לי שהיום מתחילים לראות מגמת שינוי בעניין)

לקונסולות+משחקים תומכים ב-HDR אני חושב שתוכל להנות מחוויה ויזואלית הרבה יותר טובה על ה-KS8500, ללא ספק.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #32 

תודה רבה ארתור. אני גם קונה עוד טלויזיה קטנה יותר.חשבתי על 43 אינץ.לסלון של בערך מרחק של 2 - 2.5 מטר. יש המלצות לדגם בגודל הזה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #33 

הכל תלוי בתקציב, אבל בגודל הזה בדרך כלל מדובר על מסכים מסדרות נמוכות ומקסימום סדרות ביניים.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #34 

תקציב בטווח של 3k-4k

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #35 

הייתי ממליץ ללכת על ה-M7000 של הייסנס ("50). אני חושב שנכון להיום היא נותנת הכי הרבה תמורה למחיר.
מעבר לזה אני חושב שה-KU7000 או KU7350 תהיה בחירה טובה אם דרוש מסך קטן יותר.

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #36 

הבנתי.תודה רבה לך

אבישי23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #37 

הי ארתור

אני מקווה שלא משגע אותך עם השאלות.. אתה מכיר את הדגם של
Philips 55 put6400? זה מערכת הפעלה של אנדרואיד

אבישי233
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

המשך בקשר ל ku7000

שליחה #38 

ארתור מה שלומך ? אם יש לך פנאי. רציתי לשאול אותך. לא ככ מוצא פה בפורום אנשים עם ידע. בכל מקרה , קניתי את ה ku7000. מחובר להוט. בסרטים האיכות חדה. יש ערוצים כמו ערוץ 55 שלא רואים טוב .לעומת 58 או 50 שרואים נפלא. כנראה זה איכות השידור של הערוץ. אני חשבתי ש ה טיוי יכולה לשפר תמונה שלא משודרת בhd. דבר שני האם מכיר את הput6400 של פיליפס. מערכת הפעלה אנדרואיד. 4k
תודה ושבןע טוב

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

Re: המשך בקשר ל ku7000

שליחה #39 

@אבישי233
·
אם תרצה שמשתמש יראה הודעות המיועדות אליו, להבא תלחץ על 'הגב' בהודעה שלו והוא יקבל הודעה במייל.

לגבי עניין האיכות, אין לי יס כבר כמעט חצי שנה ו3 חודשים בלי הוט. בנוסף אני לא ממש צפיתי בערוצי ספורט, כך שאני לא יודע מה זה מה.
אף מסך לא יתן לך תמונה מדהימה מתוכן שמשודר ב-SD.
Garbage in - garbage out, אין יותר מדי מה להוסיף.
מניסיון שלי, הגדרת הממיר להוציא את הרזולוציה האמיתי של הוידאו אל המסך תעביר את כל עיבוד התמונה אליו, וכנראה תשפר את חווית הצפיה מעט. החסרון בזה הוא שכל פעם שתעבור בין ערוץ SD ל-HD יקח קצת יותר זמן כי הרזולוציה תתחלף. הייתי אומר שזה בערך הדבר היחיד שניתן לעשות, ממירים של יס לא ממש עושים את העבודה, לדעתי.

לא ממש מכיר את מסכי פיליפס, ובאופן כללי גם לא ממש הייתי ממליץ עליהם. לא מדובר כאן על מסך מהסדרות הגבוהות, כך שלא נראה לי שיש בו משהו מיוחד.
אנדרויד בתור סמארט לא ממש מעניין אותי, אישית, אבל לכל אחד יש העדפות שונות.
עריכה: אוסיף שלא איכפת לי כל כך מסוג הסמארט שיש לטלויזיה, מה שיותר חשוב לי זה שהדברים שיש בו יעבדו כמו שצריך. למשל במסך אחד יש לי סמארט של YAHOO, הוא פשוט והתפריט לא כזה מהיר, אבל הוא עובד ואני מקבל את התוכן שאני רוצה ב-4K וזה מה שבאמת חשוב לי. במסך אחר יש לי GoogleCast, וכן זה נחמד וזריז עם טאבלט בתור שלט. אבל אם היה בו אנדרויד, טיזן, webos, firefox os, זה לא מה שהיה מוכר לי את המסך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”