הייתכן טריפל+2 ממירים והתקנה חינם ב159?
אני סגרתי 2 ממירים מקליטים ו 100 מגה ב 208. האם הממירים שקיבלת ב 160 הם מקליטים? האם המחיר קבוע לשנה? נשמע מחיר הזוי. כי כשאני אמרתי להם שזה יקר ואני לא מעוניין וכו' ועדיין המחיר נשאר קבוע. הוצאתי רק התקנה וחודש ראשון חינם בשיניים.
זה הכל מחירים זמניים.
הכי טוב שאפשר להוציא זה בערך 250 ש"ח תשלום קבוע כולל הכל (יסכימו אבל תצפו לבעיות בחשבוניות בלי סוף).
כל השאר זה חישובים של ממוצע שנתיים או מחירים של חודשים ראשונים או חבילות חלקיות.
המון נסיון איתם.
הכי טוב שאפשר להוציא זה בערך 250 ש"ח תשלום קבוע כולל הכל (יסכימו אבל תצפו לבעיות בחשבוניות בלי סוף).
כל השאר זה חישובים של ממוצע שנתיים או מחירים של חודשים ראשונים או חבילות חלקיות.
המון נסיון איתם.
·זה המחיר הרשימי שלהם - 208 ש"ח עבור טריפל + 2 ממירים + 100 מגה.EliavMe כתב:אני סגרתי 2 ממירים מקליטים ו 100 מגה ב 208. האם הממירים שקיבלת ב 160 הם מקליטים? האם המחיר קבוע לשנה? נשמע מחיר הזוי. כי כשאני אמרתי להם שזה יקר ואני לא מעוניין וכו' ועדיין המחיר נשאר קבוע. הוצאתי רק התקנה וחודש ראשון חינם בשיניים....
אני האמת התחברתי לפני חודשיים במחיר של 188ש"ח עבור אותה חבילה, וזה מחיר קבוע לשנה.
בבדיקה שעשיתי התברר שהנציג שהציע לי את המחיר התבלבל וכאילו לא הוסיף 20 שקל למנוי עבור 100M.
אבל בכל זאת כיבדו את ההצעה הראשונית שבגינה התחברתי אליהם - ונשארתי על 188שח.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים